Nieuw Provinciaal Bestuur Evangelische Broeder Gemeente Suriname

2
Evangelische Broeder Gemeente in Suriname

Het Provinciaal Bestuur van de Evangelische Broeder Gemeente in Suriname heeft zondag tijdens een dienst in de Grote Stadskerk het nieuw gekozen Provinciaal Bestuur geïnstalleerd. Deze bijzondere dienst werd geopend door de scheidende Praeses Hesdie Zamuel, die vervolgens het verloop van de ceremonie rond de installatie aan Bisschop John Kent overgaf.

Het gekozen Praesidium: Desiré Peerwijk (Praeses); Clifton Walker (1ste Vice-Praeses); Sylva Majana-Zamuel (2de Vice-Praeses). De 7 gekozen leden van het Provinciaal Bestuur: Nathalie Valpoort, Merville Vrede, Sharon Kartopawiro-Arsomedjo, Bianca Pengel-Oosterwolde, Agnes Pinas, Euridice Gaspar-Nortan en John Tai Foek.

De 5 benoemde leden: Davy Pawironadi, Radjesh Rambaran, Elvis Pokie, Lourencina Adams en Willy Codrington.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.