Vanaf november weer Insel Air vluchten op Suriname

0
Verkoop Insel Air vliegtickets stopgezet in Suriname

PARAMARIBO, 16 okt – Insel Air vliegt vanaf november weer op Suriname. Dit zegt edward Heerenveen, mede-oprichten en eigenaar. Het Antilliaanse luchtvaartbedrijf kruipt langzaamaan uit het financiële dal waar het enige tijd terug in terecht kwam. Suriname behoort tot de favoriete bestemmingen.

Daarom wordt alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk weer van start te gaan. “Wij willen eerst naar Suriname uitbreiden, niet alleen vanwege onze goede ervaringen, maar ook omdat de vraag naar onze diensten vanuit zowel Curaçao als Suriname groot is”, zegt Heerenveen tegenover de Ware Tijd. Om ook in Suriname de lucht te laten klaren, zijn goede gesprekken gevoerd de afgelopen tijd.

Onder meer is gesproken met schuldeisers. Insel Air vertrouwt op een succesvolle terugkeer. “Mensen kennen ons en missen de voordelen die zij hebben ervaren toen wij er waren met onder meer acties. Vanaf het moment dat wij onze vluchten moesten stoppen, gingen de tarieven de lucht in”, aldus Heerenveen. Aanvankelijk zou vanaf eind oktober weer gevolgen worden. Het is nu midden november geworden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.