di 20 feb 2018 14:24
post thumbnail

DJ’s en MC uit Suriname op Amsterdam Dance Event

0

De Surinaamse DJ’s Oefmeister(FOTO) en Andy Safado en MC Laco zullen dit jaar hun opwachting maken op het Amsterdam Dance Event(ADE), het grootste Dance evenement van Nederland. Beide DJ’s zullen meerdere keren optreden. Tot nog toe heeft Oefmeister drie optredens, terwijl Andy Safado geboekt is voor twee.

Oefmeister zal onder andere op het feest ‘Michael Mendoza and Friends’, dat op 18 oktober in de Amsterdamse Supperclub plaatsvindt, spelen. Hij geeft de kick off in de main zaal. MC Laco zal samen met Dj Andy Safado optreden op het feest ‘Chuckie and Friends’ van de wereld befaamde Surinaamse Dj Chuckie dat op 20 oktober in Escape in Amsterdam wordt gehouden.

Op vrijdag 20 oktober is er ook een speciale ADE editie in The BOX Amsterdam, met de toppers Dyna – Ronnie Flex – SBMG – Gio & nog veel meer!

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com