wo 21 feb 2018 21:31
post thumbnail

Minister ontvangt ambassadeur van Mexico in Suriname

Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken heeft woensdag de niet residerende ambassadeur van Mexico in Suriname, Jesús A. López, ontvangen. Doel van het bezoek was om van gedachten te wisselen over enkele zaken ter intensivering van de bilaterale relatie van Suriname met Mexico. De minister maakte ook van deze gelegenheid gebruik om namens de Surinaamse overheid haar medeleven te tonen aan het volk en de regering van Mexico, in verband met de verwoesting en het verlies van mensenlevens, veroorzaakt door de recente aardbevingen.

<- klik hier om te reageren op dit bericht


16 Reacties | Plaats Reactie

 1. Ha ha, baas heeft jezus nodig en Meye dan?

  zaterdag 7 oktober 2017 om 18:35 uur.
 2. Nu ook leningen van Mexico?

  zaterdag 7 oktober 2017 om 19:31 uur.
 3. Schaamteloze incompetente ndp regering!
  Ze gaan nu Mexico lastig vallen die heden een crisis meemaakt en zelf hulp nodig heeft.

  zaterdag 7 oktober 2017 om 20:17 uur.
 4. En de wereld moet suriname voor vol aan zien, die status zijn ze al kwijt geraakt

  zaterdag 7 oktober 2017 om 21:23 uur.
 5. Deze ambassadeur is de ambassadeur van Mexico in Trinidad & Tobago, niet in SU….. vandaar de opmerking “niet residerend”. Met andere woorden: de man kan helemaal niets doen voor Suriname omdat hij daar eenvoudigweg niets te zoeken heeft als ambassadeur…..dus wat is hier nou de bedoeling van? Gaat mevrouw de mini-ster nog meer ambassadeurs van andere landen uit andere landen op de koffie uitnodigen? Zinloos…..

  zaterdag 7 oktober 2017 om 22:29 uur.
 6. Paarse komedie show voor de oerdomme debiele idiote ndpers. kijk noh zo geweltik is onze baas en regering, iedere een wille zake mety hem doen. Ddb is onze geweldadige lijder. hij is geweldig. neks no fout.

  zondag 8 oktober 2017 om 01:01 uur.
 7. al die incompetente ministers van ndp

  zondag 8 oktober 2017 om 01:28 uur.
 8. Staat Mexico ook niet bekend om zijn drugbaronnen? Diefstallen en roofmoorden😠

  zondag 8 oktober 2017 om 02:20 uur.
 9. De niet residerende ambassadeurs worden regelmatig uitgenodigd in Suriname wat zit hierachter vraag ik mij stellig af. Ik hoop dat zij vrij op straat kunnen lopen zonder dat zij beroofd of vermoord worden want ons land is verre van veilig. Door deze gasten uit te nodigen proberen onze zogenaamde ministers veel zaken in de doofpot te stoppen. Witte voetjes maken 😂😂😂😂smakeloos en schaamteloos.

  zondag 8 oktober 2017 om 03:12 uur.
 10. Ugly Polak (ugly vetklep) de slavin van de moordenaar Desi Bouterse. Wat een lelijke smoel heeft deze vrouw.

  zondag 8 oktober 2017 om 08:13 uur.
 11. @ 1968, @ Prakseri: Ambassadeurs zijn er niet voor om wat te doen voor het land waar ze ambassadeur zijn maar om het land dat ze heeft gestuurd te vertegenwoordigen. Ze behartigen de belangen van hun landgenoten en van hun land.
  Soms delen ze wel cadeautjes uit, maar dat zijn relatiegeschenken om de vriendschappelijke band te benadrukken.
  Stop toch eens met die bedelaarsmentaliteit! De wereld is er niet om jou beter te maken, jij bent er om de wereld beter te maken.

  Landen kunnen niet in elk flutlandje een ambassade hebben. Dat zou te duur worden en de ambassadeur heeft te weinig te doen. Vandaar dat een niet-residerend ambassadeur zijn land vertegenwoordigt in een verzameling flutlandjes en gaat resideren in het aantrekkelijkste van die landen.
  Af en toe gaat hij op rondreis om wat bij te praten, en dat is wat de ambassadeur van Mexico kwam doen.

  Soms hebben landen een consulaat in plaats van een ambassade, zoals Nederland een consulaat heeft in Guyana, maar daar heeft Mexico te weinig zakelijke belangen voor in Suriname.

  @ Eugene van der San: Uw opmerking over minister Yldiz Pollack-Beighle is uitermate ongepast en onfatsoenlijk. In de eerste plaats slaat het nergens op en in de tweede plaats heeft zij blijkbaar de capaciteiten om haar werk te doen en verdient ze derhalve respect. Mensen spreek je aan op hun denkbeelden en hun gedrag, niet op hun uiterlijk. Surinaamse Afro vrouwen zijn sterke vrouwen, vaak beter dan de afro mannen.

  zondag 8 oktober 2017 om 09:03 uur.
 12. En toch geeft Nederland het beste hulp aan de Surinamers in wat voor vorm dan ook. Kijk maar aan de ziekenhuizen, kindertehuizen en ga maar door .Daar zegt de regering geen dank je wel. De oppositie is een pot nat.

  zondag 8 oktober 2017 om 15:00 uur.
 13. ach ja het is de lamme die de blinde opzoekt ,om zo van de poep in de stront te belanden….. soort zoekt soort

  zondag 8 oktober 2017 om 23:34 uur.
 14. Nu nog een directe coca lijn van Paramaribo naar Cancun op bevel van plee-si-dent ka-bouta.

  maandag 9 oktober 2017 om 04:17 uur.
 15. @Hans van den broek? Wie zijn er nog meer beter dan de Afro mannen?

  maandag 9 oktober 2017 om 10:25 uur.
 16. @ Kemettt:

  “Wie zijn er nog meer beter dan de Afro mannen?”

  Als je regelmatig deze website bezoekt dan kun je dikwijls genoeg lezen hoe men over elkaar denkt. Dat zijn subjectieve meningen die voor rekening zijn van degene die ze ventileert. Ik ben niet van plan daar in mee te gaan.

  Mevrouw Yldiz Pollack-Beighle is een vrouw met een respectabele staat van dienst en hoog opgeleid. Daar kunnen heel wat Surinamers een voorbeeld aan nemen. Je kunt het niet eens zijn met haar politieke keuze, maar om haar aan te vallen op haar uiterlijk in zulke onfatsoenlijke bewoordingen is ver beneden de maat. Er zijn mensen die van haar houden en die daar diep door gekwetst worden, en zo lelijk is ze helemaal niet. Het is een keurige vrouw om te zien.

  Surinaamse vrouwen nemen de verantwoordelijkheden voor de opvoeding van hun kinderen die de mannen die ze verwekt hebben vaak ontvluchten, de goeden niet te na gesproken. Daarom zijn ze in mijn ogen vaak beter en volwassener dan de mannen. Elke Surinamer weet waar dat het meest voorkomt. Voor de Surinamer is de moeder een heilige, dat weet je best.

  maandag 9 oktober 2017 om 11:43 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com