Minister ontvangt ambassadeur van Mexico in Suriname

16
Minister ontvangt ambassadeur van Mexico in Suriname

Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken heeft woensdag de niet residerende ambassadeur van Mexico in Suriname, Jesús A. López, ontvangen. Doel van het bezoek was om van gedachten te wisselen over enkele zaken ter intensivering van de bilaterale relatie van Suriname met Mexico. De minister maakte ook van deze gelegenheid gebruik om namens de Surinaamse overheid haar medeleven te tonen aan het volk en de regering van Mexico, in verband met de verwoesting en het verlies van mensenlevens, veroorzaakt door de recente aardbevingen.


16 REACTIES

 1. Deze ambassadeur is de ambassadeur van Mexico in Trinidad & Tobago, niet in SU….. vandaar de opmerking “niet residerend”. Met andere woorden: de man kan helemaal niets doen voor Suriname omdat hij daar eenvoudigweg niets te zoeken heeft als ambassadeur…..dus wat is hier nou de bedoeling van? Gaat mevrouw de mini-ster nog meer ambassadeurs van andere landen uit andere landen op de koffie uitnodigen? Zinloos…..


  Maak melding

 2. Paarse komedie show voor de oerdomme debiele idiote ndpers. kijk noh zo geweltik is onze baas en regering, iedere een wille zake mety hem doen. Ddb is onze geweldadige lijder. hij is geweldig. neks no fout.


  Maak melding

 3. De niet residerende ambassadeurs worden regelmatig uitgenodigd in Suriname wat zit hierachter vraag ik mij stellig af. Ik hoop dat zij vrij op straat kunnen lopen zonder dat zij beroofd of vermoord worden want ons land is verre van veilig. Door deze gasten uit te nodigen proberen onze zogenaamde ministers veel zaken in de doofpot te stoppen. Witte voetjes maken 😂😂😂😂smakeloos en schaamteloos.


  Maak melding

 4. @ 1968, @ Prakseri: Ambassadeurs zijn er niet voor om wat te doen voor het land waar ze ambassadeur zijn maar om het land dat ze heeft gestuurd te vertegenwoordigen. Ze behartigen de belangen van hun landgenoten en van hun land.
  Soms delen ze wel cadeautjes uit, maar dat zijn relatiegeschenken om de vriendschappelijke band te benadrukken.
  Stop toch eens met die bedelaarsmentaliteit! De wereld is er niet om jou beter te maken, jij bent er om de wereld beter te maken.

  Landen kunnen niet in elk flutlandje een ambassade hebben. Dat zou te duur worden en de ambassadeur heeft te weinig te doen. Vandaar dat een niet-residerend ambassadeur zijn land vertegenwoordigt in een verzameling flutlandjes en gaat resideren in het aantrekkelijkste van die landen.
  Af en toe gaat hij op rondreis om wat bij te praten, en dat is wat de ambassadeur van Mexico kwam doen.

  Soms hebben landen een consulaat in plaats van een ambassade, zoals Nederland een consulaat heeft in Guyana, maar daar heeft Mexico te weinig zakelijke belangen voor in Suriname.

  @ Eugene van der San: Uw opmerking over minister Yldiz Pollack-Beighle is uitermate ongepast en onfatsoenlijk. In de eerste plaats slaat het nergens op en in de tweede plaats heeft zij blijkbaar de capaciteiten om haar werk te doen en verdient ze derhalve respect. Mensen spreek je aan op hun denkbeelden en hun gedrag, niet op hun uiterlijk. Surinaamse Afro vrouwen zijn sterke vrouwen, vaak beter dan de afro mannen.


  Maak melding

 5. En toch geeft Nederland het beste hulp aan de Surinamers in wat voor vorm dan ook. Kijk maar aan de ziekenhuizen, kindertehuizen en ga maar door .Daar zegt de regering geen dank je wel. De oppositie is een pot nat.


  Maak melding

 6. @ Kemettt:

  “Wie zijn er nog meer beter dan de Afro mannen?”

  Als je regelmatig deze website bezoekt dan kun je dikwijls genoeg lezen hoe men over elkaar denkt. Dat zijn subjectieve meningen die voor rekening zijn van degene die ze ventileert. Ik ben niet van plan daar in mee te gaan.

  Mevrouw Yldiz Pollack-Beighle is een vrouw met een respectabele staat van dienst en hoog opgeleid. Daar kunnen heel wat Surinamers een voorbeeld aan nemen. Je kunt het niet eens zijn met haar politieke keuze, maar om haar aan te vallen op haar uiterlijk in zulke onfatsoenlijke bewoordingen is ver beneden de maat. Er zijn mensen die van haar houden en die daar diep door gekwetst worden, en zo lelijk is ze helemaal niet. Het is een keurige vrouw om te zien.

  Surinaamse vrouwen nemen de verantwoordelijkheden voor de opvoeding van hun kinderen die de mannen die ze verwekt hebben vaak ontvluchten, de goeden niet te na gesproken. Daarom zijn ze in mijn ogen vaak beter en volwassener dan de mannen. Elke Surinamer weet waar dat het meest voorkomt. Voor de Surinamer is de moeder een heilige, dat weet je best.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.