zondag, april 14, 2024
HomeFotoAandacht voor Wereld Hartdag in Suriname

Aandacht voor Wereld Hartdag in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Waarnemend directeur Edwin Noordzee van de Regionale Gezondheidsdienst(r) liet gisteren zijn bloeddruk meten met apparatuur dat door Intermed Caribe is geschonken aan de dienst. De actie staat in verband met Wereld Hartdag, waarmee jaarlijks op 29 september extra aandacht wordt besteed aan hart- en vaatziekten en de desastreuze gevolgen die deze aandoeningen hebben voor de volksgezondheid. De waarnemend RGD-directeur onderkent dat hart- en vaatziekten behoren tot de voornaamste gezondheidsproblemen waarmee in Suriname rekening moeten worden gehouden. Hart- en vaatziekten zijn zelfs doodsoorzaak nummer 1 in Suriname.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. Fijn hopelijk wordt ook naast het meteen van de bloeddruk ook de pols handmatig gevoeld of het regulair of irregulair is want dat meet de bloeddrukmeter niet.Ook hartfilmpjes moeten gemaakt worden. Volledig bloedbeeld afgenomen. Check_ups van de cholesterol.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES