‘Mi Law’ van Poppe is Su Music Song van 2017

4
'Mi Law' van Poppe is Su Music Song van 2017

Het nummer ‘Mi Law’ van de Surinaamse Reggae-en Dancehall artiest Poppe, is donderdagavond bij de uitreiking van Su Music Awards 2017 uitgeroepen tot de Su Music Song van 2017. “Ik ben blij en dik tevreden en dank de fans voor hun support. Dit betekent ook een stimulans om niet alleen beter te worden, maar ook met meer toffe songs te komen” aldus de uit Suriname afkomstige artiest.

Poppe sleepte ook de prijs van de Beste Vrouwelijk Artiest 2017 in de wacht. Voor Wow Pow Recording Studio betekent de award een beloning voor het hard werken. De remixversie van ‘Mi Law’ met bijdrage van de Jamaicaanse reggaezanger Junior Kelly en de hip hop raprtiest Angelo King is zo goed als klaar. De video wordt in Suriname en Jamaica opgenomen.

Van de Wow Pow artieste is ook een nieuwe song gelanceerd. Het nummer heet ‘Kibri Wi’ en is een samenwerking met Joann bekend van het Reggae-en Dancehall duo Joan & Philla. De clip is al op YouTube te bewonderen. Mi Law is de eerste single van de platendeal tussen Poppe en de befaamde Wow Pow Studio van Rotterdam. De bijbehorende clip is in het Afrikaanse land Tanzania opgenomen:


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.