Bouw Olympic Training Center in Suriname

7
Bouw Olympic Training Center in Suriname

Het Surinaamse Olympisch Comité (SOC) heeft een aanvang gemaakt met de bouw van het Olympic Training Center. SOC-bestuurslid Oscar Brandon en directeur Luciano Mentowikromo van Sportzaken hebben zaterdagochtend het naambord voor het nieuwe centrum onthuld. In het nieuwe gebouw zullen onder meer nationale selecties zich kunnen voorbereiden op deelname aan internationale toernooien.


7 REACTIES

 1. Weer een bouwbord onthuld maar is er wel een bouwbudget .

  Zie Marwina ziekenhuis. 5 jaar rommelen en geld laten verdwijnen en dan vaststellen dat er geen geld is voor inrichting en beheer. Wellicht niet eens mensen die er iets zinnigs gaan doen.


  Maak melding

 2. Geldverspilling. Maar deze overheid heeft geldverspilling tot kunst verheven. Suriname heeft geen sportklimaat, of denkt men dat hiermee opeens wel te bereiken?


  Maak melding

 3. De jeugd moet ook wat.Wij zullen zien.
  Want ik denken niet dat Europese sporters hier gebruik van zullen maken gezien de negatieve reputatie die Suriname heeft
  Rovers en boeven bende die er heerst.
  Suriname moet zo snel mogelijk gezond worden gemaakt. Wereldwijd staat Suriname niet positief op de kaart. Google vertaling spreken boekdelen. YouTube filmpjes van afschuwelijke mishandelingen die tot de dood kunnen leiden gaan elke dag rond
  Het laat zien hoe barbaars het is en schaamteloos.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.