Afscheidsvoorstelling Jetty Mathurin: ‘De overdracht’

3
Afscheidsvoorstelling Jetty Mathurin: 'De overdracht'

Jetty Mathurin heeft met haar 65-plus jaren genoeg deuren open getrapt, nu is het tijd voor de volgende generatie fantastische artiesten om deze taak op zich te nemen. Elke avond staat de in Suriname geboren Mathurin op toneel met 4 dames, aan wie ze het stokje over wil dragen. En wordt zij vergezeld door een bekende mannelijke collega. Met gastoptredens van de heren Jörgen Raymann, Roué Verveer, Howard Komproe, Jeffrey Spalburg, Rayen Panday, Murth Mossel en anderen. Deze geweldige mannen zullen een bezoekje brengen aan deze fantastische slottour van de iconische Jetty. Wie wanneer komt opdagen is nog een geheim, dus iedere avond wordt een grote verrassing!

De vier dames zijn Jasmine Sendar, Jeritza Toney, Stacey Esajas en Farida van den Stoom. Bijzonder talentvolle zwarte vrouwen, die ook de lach aan hun rok hebben hangen. Deze groep vrouwen krijgen de eer om in de voetsporen van Jetty Mathurin te treden. Jasmine, Stacey, Jeritza en Farida worden op de proef gesteld en doen op deze avond auditie voor dezelfde rol…

Rollen, voorbeelden en het thema overdragen zullen de rode draad vormen in deze spiksplinternieuwe show. Zoals we van Jetty gewend zijn is het een voorstelling waarin maatschappelijke thema’s en een lach hand in hand gaan. Welke rol speel je in de maatschappij en wat is je nalatenschap? ‘De overdracht’ vertelt een verhaal van veerkracht.


3 REACTIES

  1. Jetty, je mag wel overdragen, maar jouw rol is nog niet uitgespeeld. We willen zolang je nog kan van je genieten. Dus gewoon doorgaan en natuurlijk mogen de jongeren ook een kans krijgen. Natuurlijk is het groots van jouw om hun op pad te helpen .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.