wo 21 feb 2018 14:25
post thumbnail

Gala i.v.m. 20 jaar Worstel Federatie Suriname

2

Harry van Bracht (Nederland /KDO Den Haag) redde zondag de eer van de buitenlandse deelnemers aan de 20 Years Gala van de Surinaamse Worstel Federatie(SWF) in de Nesty Indoor Stadion. Hij stond in de hoofdpartij al voor met 2-0 op Leandro Dongo (Suriname / Tatami), maar voerde de druk op en won door middel van Touche. Maar dat was ook de enige nederlaag onder de Surinamers. Suriname won acht van de negen interlandwedstrijden. Het evenement stond in het teken van de viering van het 20-jarig bestaan van de SWF.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

 1. Beste sporters, ga zo door.
  SWF , gaarne de gewichten van de sporters ter plekke te doen plaatsvinden.
  Niet aannemen wat aan jullie gezegd worden, maar daadwerkelijk in bijzijn van anderen te wegen.
  Jullie weten bliksem goed dat controle geen daad van vijandschap is. Eerlijk is eerlijk. Door oneerlijkheid trekken sporters terug. Hoop dat jullie in de reglement het opnemen.

  woensdag 9 augustus 2017 om 15:51 uur.
 2. Er is een indeling voor het toernooi, en daar zitten echt niet veel gewichtsverschillen in, alleen in de lichtere klassen moet men wel opletten want daar is een paar kiloverschil, procentueel al heel veel. Al met al een zeer geslaagd GALA, jammer dat het publiek niet massaal is op komen dagen (misschien te warm op dat tijdstip). SWF heeft ontzettend veel promotie gemaakt, zeker op TV. Verder doen de kranten en de TV zenders er veel aandacht aan geven, de worstelaars worden veelvuldig geïnterviewd en te zien op TV, hulde.

  maandag 14 augustus 2017 om 17:46 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com