Afsluiting schooljaar studenten stichting Matoekoe

1
Afsluiting schooljaar studenten stichting Matoekoe

Cultuurdirecteur Elvira Sandie gelooft dat alle kinderen in Suriname over talenten beschikken, en dat bijzondere kinderen over bijzondere talenten beschikken. Dat zei ze donderdag bij de afsluiting van het schooljaar van de studenten van stichting Matoekoe. De studenten sloten het schooljaar af met de expositie ‘Creatief bezig zijn 2016-2017’ op de Nola Hatterman Academy.

Stichting Matoekoe in Suriname is een centrum waar kinderen met een ontwikkelingsstoornis en/of verstandelijke beperking, begeleid worden naar een zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij.


1 REACTIE

  1. Volgens mij ook een stichting die geen subsidie krijgt, terwijl wij deze mensen juist zouden moeten koesteren. Ook onder deze mensen kunnen van Gogh’s en Rembrands voorkomen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.