‘Ongelukje’ Blue Wing vliegtuig in Zuidwest Suriname

7
'Ongelukje' Blue Wing vliegtuig in Zuidwest Suriname

Een vliegtuig van vliegmaatschappij Blue Wing in Suriname heeft donderdag bij een landing in het binnenland een ‘ongelukje’ gehad op de airstrip van het Inheems dorp Kwamalasamutu (Zuidwest-Suriname). De neus van het toestel raakte tijdens de landing de grond aan het eind van een vlucht vanuit het Zorg en Hoop Vliegveld in Paramaribo. De oorzaak van het ongeluk wordt onderzocht. De vier inzittenden bleven ongedeerd.


7 REACTIES

 1. Alweer! Was mijn eerste gedachte toen ik de kop van het artikel las. Maar nu niet duidelijk is wat de oorzaak van het ongeval is (menselijke fout of technisch mankement) kan/mag men zich geen oordeel aanmatigen. Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongevallen voorgedaan. Hopelijk valt ook de schade aan het toestel mee want dat kan nog een behoorlijke schadepost opleveren.


  Maak melding

 2. Dat men nog steeds met deze doodkisten vliegt is een raadsel.
  Ik zou graag naar het binnenland willen vliegen maar, niet met zo´n doodkist van Bleu wing, en omdat er geen andere alternatief is, vlieg ik lekker niet mee !

  sari tori
  .


  Maak melding

 3. Mensen aub een ongeluk schuilt in een klein hoekje.Ik denk niet dat de piloot van huis gaat om dood te gaan.Niet steeds onzin lopen uit kraaien als het over SWITI Sranan gaat.Probeer ook positief in het leven te staan daarmee bereik je meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.