maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentShow Atif Aslam volgend project Hardcore Entertainment

Show Atif Aslam volgend project Hardcore Entertainment

-

Does Travel & Cadushi Tours

Met het komediespektakel Comedy XL, dat vorig jaar december werd gehouden in Suriname, zette Hardcore Entertainment zichzelf na afwezigheid van enkele jaren weer in de markt als showorganisatie. Haar volgend project is een concert van de populaire Pakistaanse zanger Atif Aslam. Dit vindt op vrijdag 14 juli in het Franklyn Essed Stadion plaats.

Atif komt voor de derde keer naar Suriname voor het geven van een concert. Zijn eerste show in het land vond plaats in april 2010. Een jaar daarna werd hij weer gecontracteerd. Atif Aslam is als enige Pakistaanse zanger ooit 2 keer genomineerd in de categorie beste zanger voor de de ‘Film Fare awards of India’, de grootste awards die uitgereikt worden in de Indiase filmindustrie.

Superhits van Atif Aslam zijn onder andere: Jeena Jeena (Badlapur), Tu Chahiye, (Bajrangi Bhaijaan), Main Rang Sharbaton Ka (Phata Poster Nikla Hero), Jeene Laga Hoon (Ramaiya Vastavaiya), en Be Intehan (Race 2). Naast zanger is hij ook acteur en gitarist.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. ALOHA…….Aay Baya, die lui komen de Suri mensen nog armer maken. Kan je nagaan ,dat hij voor de derde keer nu gecontrakteerd is in Suri. Want 1 euro is goed voor 70 Paki roepies. Aay aay , dat wordt dan feesten.Che Che en Suri ai pina mi Gado!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES