BOJ Hair & Beauty Vakbeurs in Suriname

0
BOJ Hair & Beauty Vakbeurs in Suriname

De 2017 editie van de BOJ Hair & Beauty Vakbeurs is zaterdag begonnen in de Congreshal in Suriname. De jaarlijks BOJ beurs biedt aan kleine ondernemers in de schoonheidsbranche een podium om hun producten en diensten te presenteren. Ook lokale ondernemers die zich richten op de persoonlijke verzorging zijn te vinden op de beurs.

De organiserende Stichting Beauty of Joy is een samenwerking aangegaan met Stichting Nooit Alleen en de twee hebben de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen kanker. Zij zullen tijdens de beurs een bewustwordingscampagne voeren. De beurs duurt tot en met 2 juli.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.