TUI vanaf vandaag naar Suriname met Dreamliner

27
TUI zet ook in de winter Dreamliner in naar Suriname

Vanaf vandaag biedt reisorganisatie TUI in het hoogseizoen drie keer per week vluchten aan tussen Nederland en Suriname Voor een deel daarvan gebruikt de Nederlandse reisorganisatie een Boeing 787 Dreamliner van zijn eigen maatschappij TUI Fly. De overige vluchten worden uitgevoerd door SLM.

De Vereniging Surinaamse Nederlanders hoopt dat de prijs van de tickets dalen door de extra concurrentie. De prijs van de tickets is de Surinaamse Nederlanders al jaren een doorn in het oog, zegt voorzitter Mahin Jankie vandaag in het NOS Radio 1 Journaal. “Eindelijk komt er nu een andere maatschappij bij. Hopelijk zal dit leiden tot lagere tarieven”, aldus Jankie.

Hij vervolgt: “De helft van de Surinaamse bevolking woont in Nederland. Mensen gaan op en neer om familie te bezoeken. Je moet zorgen dat mensen goed over en weer kunnen reizen en geen 2.500 euro moeten betalen als iemand ziek is of komt te overlijden”.

TUI vloog als eerste in Nederland met de Boeing 787 Dreamliner. Een revolutionair nieuw vliegtuig met uitzonderlijk comfort:
https://www.youtube.com/watch?v=hiRYUwRQjhs


27 REACTIES

 1. Ach,het zal wel een mislukking worden zoals altijd.’Je betaald gewoon de volle prijs voor een ticket .En volgens mij weten de surinamers niet wat concurrentie is. Concurrentie is wanneer meer mensen willen reizen en vliegmaatschappijen kunnen niet aan de vraag voldoen.50 passagiers reizen met de TUI fly en 50 met de KLM,is dat concurrentie?!


  Maak melding

 2. @RobG, als TUI dat kan waarmaken of anders iets scherpen kan noteren voor deze 7 dagen, dan ben ik minimaal 3 keren per jaar in Su !


  Maak melding

 3. Arme RobG en gevolg,altijd zijn ze de eersten om met tamtam te reageren om dan teleurgesteld te worden. Volgens hun is dit nieuws die hun baasje zal helpen,Zo kwam het nieuws van staatscassave bedrijf en heden is het verleden tijd.De flyovers,de weg naar brazilie,Dubai 2,trein,etc,,,etc….ndp sprookjes!


  Maak melding

 4. Prijzen zullen niet omlaag gaan. Afhandelingskosten Zanderij zijn hoog. Daarnaast moet SLM blijven concureren met Tui en Klm. Geen van allen zitten te wachten op prijsverlaging. Kansloos


  Maak melding

 5. @Milton
  Waarom keer je dan niet voorgoed naar Suriname?
  Alleen dan ga je 1x om de 10 jaren reizen naar Nederland met dank aan je familie in Nederland.
  Kan je die offer maken?!!


  Maak melding

 6. Mensen wanneer gaan jullie een keer eindelijk begrijpen dat het niet veel goedkoper gaat worden!
  Landingskosten/Afhandelingskosten van Suriname zijn te hoog.
  Suriname is een van de duurste landen ter wereld om te landen.
  Dus veel goedkoper gaat het niet worden, dankzij de regering van SU!


  Maak melding

 7. Mensen wanneer gaan jullie een keer eindelijk begrijpen dat het niet veel goedkoper gaat worden!
  Landingskosten/Afhandelingskosten van Suriname zijn te hoog.
  Suriname is een van de duurste landen ter wereld om te landen.
  Dus veel goedkoper gaat het niet worden, dankzij de regering van SU!


  Maak melding

 8. Dit is voor de gek houwerij dat de prijzen laag zullen zijn….alles is 1 vinger in de pap….ticket’s zijn de duurste in de wereld maaaaaar laten wij de moed niet opgeven en blijven hopen


  Maak melding

 9. Kleine vergelijking. Wil je in oktober naar suriname (retour)
  AMS – PAR

  TUI
  ticket Eur 938,- / 4 weken

  KLM
  ticket Eur 828,- / 4 weken

  SLM
  ticket Eur 800,- / 4 weken

  Have a nice day …. 🙂


  Maak melding

 10. Gezien de negatieve ervaringen met TUI op continentale vluchten, ben ik sceptisch naar de service van deze maatschappij, (betalen en voor de rest zoek je het zelf maar uit), en een prijsvechter tegen de KLM, voorlopig zie ik er maar weinig van, net geboekt bij de KLM 4 weken eind september vertrek zaterdag en terugkomst ook zaterdag voor 775 euro p.p. incl. busvervoer Arnhem- Schiphol v.v., dus TUI en de SLM (om bekende reden) komen lang niet in aanmerking


  Maak melding

 11. Hoe goedkoop een ticket naar Su ook moge zijn het vakantiebudget dreigt altijd overschreden te worden door toedoen van de plaatselijke mee-eters (familieleden en vrienden), tenzij je terughoudend bent met uitgaven.


  Maak melding

 12. Er is geen prijs verschil als je eten moetbijbetalen koffers mt betalen bn je op het zelfde prijs en visa aan vraag lopery vr nickerianen alles kost geld suriname heeft dit niet verdient druking is groot vr surinamers en districts mensen koers is ook hoog als je van Nickerie naar paramaribo mt als je met auto gaat of bus voor visum kost het je al.bij kans 1000srd en nog visa aan vraag geen zekerheid dat je het krijgt dus ja men maakt het moeilijk in tegendeel mensen die in1975naar benede zijn geboren zijn ook nederlanders ze hbn het recht op. Ederlands paspoort dus laat nederland niet met een druking komen op surinamers


  Maak melding

 13. Domste deal ooit van de SLM.

  TUI vliegt alleen in lucratieve hoogseizoen met hoge ticketprijzen en dus hoge winstmarge.

  SLM pakt het verlies in laagseizoen.

  TUI maakt gebruik van alle infrastructuur die de SLM hen aanbiedt.

  TUI is paard van Troje voor de SLM.

  Geen slimme deal van Lachmissing die maar een verlenging van 6 maanden van zijn contract heeft gehad.

  Het wordt tijd voor een jonge ambitieuze directeur bij de SLM met verstand van sales en marketing.Geen oude directeuren meer uit hun winterslaap en mottenballen halen.

  En dan ook de helft van de 600 werknemers eruit waarvan 3/4 geen enkele bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat en er lid omdat ze familie zijn van de Paarse Roversbende

  Het is verdomme 2017….

  TUI vreet de SLM op met huid en haar dankzij moderne marketing en reclame en optimale service en moderne vliegtuigen.


  Maak melding

 14. Cloe Waarheid
  Hoe goedkoop een ticket naar Su ook moge zijn het vakantiebudget dreigt altijd overschreden te worden door toedoen van de plaatselijke mee-eters (familieleden en vrienden), tenzij je terughoudend bent met uitgaven.
  =====
  Je hebt zo gelijk. Familie weet allerlei leuke restaurants, tours en uitstapjes en bij het afrekenen zijn ze verdwenen…….

  Ze denken dat iedereen in Nederland een Euroboom in de tuin heeft staan waaraan je kan schudden.

  Het is niet voor niks dat Surineds liever een appartement huren dan bij de graai familie verblijft.


  Maak melding

 15. Er is een vooruitgang in deze deal: wachttermijn is geschrompen. Je kan nu beslissen en weg wezen. Jammer dat SLM de grote verliezer is.


  Maak melding

 16. @ Jan Koe

  “Tui vliegt op Suriname en SLM op Spanje. Wat is het voordeel voor de SLM?”

  Dat de A340 nu genoeg tijd in de lucht is voor een sluitende exploitatie, dichter bij haar onderhouds basis is dus beter onderhouden kan worden en het lease contract sneller vol gevlogen wordt en de bemanningen productiever worden ingezet.

  Het voordeel voor TUI wordt dat SLM van haar afhankelijk wordt (huur bij onderhoud) , Suriname als een thuismarkt voor pakketvakanties kan gaan ontwikkelen (hebben wij in nov. 2007 aan SLM voor gesteld maar zij wilden niet 1 maal per week extra vliegen).

  Het eind resultaat zal zijn dat SLM een brand voor TUI wordt (150.000 tickets per jaar) en dat SLM uitgehold wordt tot verkoop en afhandelingskantoor.
  TUI pakt zo meteen ook de lijn op Aruba en Curacao en daarmee de lijn naar de VS.


  Maak melding

 17. Allen,

  Ik begrijp iets niet:
  Van Amsterdam naar Curacao 800,= 10 dgn incl verblijf, vlieguren ongeveer 10.
  Van Amsterdam naar Paramaribo tickets ongeveer 800,=, zonder verblijf, vlieguren 9.
  Hoe dan ?

  Succes.


  Maak melding

 18. @Eerlijk, en allen,
  Prijzen vergelijken met nagenoeg gelijke vlieguren, is niet altijd een goede indicator.
  Je zou ook moeten kijken naar de bestemming en VOORAL de bezetting op die bestemmingen.

  Maar dit wisten jullie allemaal toch al?

  Odi me bar un


  Maak melding

 19. Wil je die toerisme bevorderen, dan moet je op de eerste plaatst je reiskosten aantrekkelijk maken. Kan niet zo zijn dat je maar met SLM moet vliegen, geen concurrent, dus gaan het vliegticket gewoon omhoog. Hetzelfde geval hebben wij met de vluchten naar Curaçao, Insel air is uitgevallen en de kortste tijd zijn de ticketprijzen van SLM omhooggegaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.