dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoEindexamens op middelbare scholen in Suriname

Eindexamens op middelbare scholen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De eindexamens op middelbare scholen in Suriname zijn donderdag begonnen. Een gedeeltelijke werkneerlegging van de Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS) heeft daar geen invloed op gehad. Vakbondsleider Wilgo Valies had aangekondigd dat de onderwijzers om 10:00 uur zouden stoppen met werken, maar Balram Soemeer, voorzitter van het directeurenberaad van middelbare scholen had studenten opgeroepen zich aan te melden omdat alles in stelling was gebracht om die te laten doorgaan, met of zonder de vakbondsactie. De bonden vinden dat de regering met opzet talmt om te praten over brandende vraagstukken in het onderwijs.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Succes Allemaal.
    ik hoop voor jullie dat de normering bij het nakijken aangepast is want jullie hebben minder les gehad.!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES