woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDodelijk ongeluk Wijdenbosch 'noodlottig ongeval'

Dodelijk ongeluk Wijdenbosch ‘noodlottig ongeval’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het dodelijk ongeluk waarbij acteur John Wijdenbosch en zijn gezin om het leven kwamen, is volgens de politie een ‘noodlottig ongeval’. Specialisten van het Tactisch Verkeersteam van de politie deden onder meer onderzoek naar de technische staat van de auto en zochten uit of er alcohol in het spel was of als er te hard was gereden. In een persbericht meldt de politie dat uit onderzoek is gebleken dat er niets strafbaars is gebeurd en dat er sprake was van een eenzijdig ongeval.

De in Suriname geboren Wijdenbosch en zijn gezin waren op zondag 28 mei een dagje uit naar winkelcentrum Bataviastad in Lelystad. Ze zijn ’s avonds naar Amsterdam teruggereden, en op een of andere manier van de A6 geraakt en in het water gereden. Pas de volgende dag ’s morgens om 08.50 uur werd de auto in het water ontdekt.

Vorige week dinsdag 6 juni namen vrienden en familie afscheid van Wijdenbosch. Het gezin werd begraven op de Islamitische begraafplaats van De Nieuwe Ooster in Amsterdam.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

3 REACTIES
 1. Rust zacht, Wijdenbosch en gezin. Moge de Almachtige hem de eeuwige rust geven. Veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden om het leed en verlies te dragen

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding
 2. Familie, vrienden, kennissen van Wijdenbosch, veel sterkte.

  Op een ander bericht dat het overlijden van Wijdenbosch, zijn vrouw en kind vermeldde, is er een persoon geweest die bij voorbaat reageerde als zou Wijdenbosch dronken achter het stuur zat en te hard zou hebben gereden.

  Na onderzoek blijkt het dus om een zeer triest ongeval te gaan.

  Het zou die persoon met zijn voorbarige conclusies sieren als hij de nabestaanden van Wijdenbosch via dit medium zijn excuses aanbiedt.
  Het zal echter ijdele hoop zijn, dat die ook zal geschieden.

  Tegenwoordig staat men heel snel klaar met het geven van een mening, zonder eerst het onderzoek af te wachten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES