zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandAron Winter genoemd als assistent trainer Ajax

Aron Winter genoemd als assistent trainer Ajax

-

Does Travel - naar Suriname

Aron Winter wordt genoemd als de rechterhand van de nieuw te benoemen coach van Ajax. Volgens bronnen verwacht de Amsterdamse voetbalclub op zeer korte termijn Marcel Keizer te presenteren als nieuwe hoofdtrainer. De in Suriname geboren Winter schuift dan door vanuit de A1 van Ajax en gaat deel uit maken van de technische staf van het eerste elftal.

Volgens Voetbal International zat de keuze voor de aanstelling van Keizer als hoofdtrainer er al enige tijd aan te komen. Na het plotselinge vertrek van Bosz kwamen verschillende namen binnen Ajax voorbij. Onder meer Roger Schmidt, Erik ten Hag, Jaap Stam en Clarence Seedorf werden genoemd, maar de voorkeur van het technisch hart ging uit naar Keizer, momenteel trainer van Jong Ajax.

Zeker is Winter’s aanstelling nog niet. Ajax hoopt nog een ervaren assistent vast te leggen als rechterhand van Keizer. Mocht de club daar niet in slagen, dan zal Aron Winter zoals gezegd doorschuiven.

(FOTO: Raúl F. Neijhorst/Suriname Beken(d)t)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Goed zo. Met M. Keizer als trainer wordt Ajax gegarandeerd geen kampioen. En maken Feijenoord en PSV weer een goede kans. M. Ke kizer moet nl het wiel opnieuw uitvinden en aan assistent Bergkamp heb je niks.


  Maak melding
 2. Dennis Bergkamp valt mij heel erg tegen.
  Hij was het niet eens met het beleid van Peter Bosz en daarom negeerde Dennis hem.
  Is dat soms de reden dat Peter Bosz al na een jaar Ajax te hebben getraind, besloten heeft te vertrekken?

  Ik had Dennis Bergkamp hoog zitten, maar het is nu voorbij.
  Ook Wim Jonk is niet goed behandeld door Ajax.

  De aanstelling van Aron Winter is nog niet zeker.
  Waarom brengt men dat nieuws dan al naar buiten?


  Maak melding
 3. Een wespennest is het geworden daar, Van de Sar, Bergkamp de oorzaak. Waarom is Bosz weggaan? jammer, en met die 2 zal het niet beter worden.
  en Aron …niet doen.


  Maak melding
 4. Zij zullen bij ajax moeite hebben met een trainer met Surinaamse roots,al deze spelers hebben 2x zo hard moeten werken,om goed te verdienen bij ajax en werden minder gewaardeerd als hun blanke medespelers dat is algemeen bekend.dus om te denken dat een Surinamer trainer van AJAX wordt is een illusie,…wishfull thinking.de jongens worden al tijdens hun carriere systematisch vooral door bepaalde voetbal programma`s en media letterlijk afgemaakt.een ieder kent het conflict Edgar Davids vs Guus Hiddink,waarbij davids naar huis moest tijdens een tournooi in t buitenland.IK HOOP HET VOOR Arron Winter,..maar zie het somber in.


  Maak melding
 5. In een interview had de heer v Praag.van Ajax kritiek op Patrick Kluivert. Dat mag.hij mocht jary Litmanen meer dan Kluivert dat mag allemaal. Maar als je zo’n hekel hebt aan Kluivert en hij zei na het winnende doelpunt van Kluivert tegen
  Ac milaan in de champions league letterlijk…over Kluivert:”hij heeft Mazzel gehad dat ie dat doelpunt maakte”..halloooo.als ajax bobo moet jij je schamen om zo’n domme onprofessionele uitspraak te doen.op tv.dus deze sukkel ziet liever ajax verliezen ipv Kluivert een foelpunt te gunnen. DIT IS GEEN VERZONNEN VRHAAL.zoek maar op dit interview. Één van de vele schaamteloze voorbeelden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES