Artiesten Kon Makandra Suriname

0
Artiesten Kon Makandra Suriname

‘Artiesten Kon Makandra Suriname’ (AKM Suriname), een bundeling van artiesten in Suriname en Nederland die nu zelf collectief hun promotie ter hand neemt en zelf evenementen organiseert, heeft een ‘riddem’ uitgebracht. Hierop zijn alle 26 AKM-artiesten te horen, elk met een eigen verhaal op een en dezelfde beat. Enkelen bekende artiesten van AKM Suriname zijn: Colonel(Nederland), Sister Silly(G.T Connection), Mozis B(Stel ie voor), Scep Kendallovic(Nederland), Meriam Simone(Dem a chat ), Buruman(Naskip ), Crazy G(Gadansuh & Full Bigisma). Het initiatief kwam van “Randall Bendanon” meer bekend als “I King I Opo”.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.