Actie Maisha Neus poging tot ‘isoleren Suriname’

99
Ook vandaag protestactie op Onafhankelijkheidsplein in Suriname

PARAMARIBO, 27 mei – De regering hekelt het doorspelen van ‘verkeerde informatie’ over Suriname naar regionale en internationale organisaties. Activiste Maisha Neus wil de regering aanklagen bij onder meer de Organisatie van Amerikaanse Staten, OAS. “Het is af te keuren als individuen menen zich te moeten wenden tot deze instituten met het doel te bewerkstelligen dat enige vorm van beoordeling of veroordeling kan worden verkregen”, stelt de regering.

Het zou om niets anders gaan dan het dienen van enge belangen. Er zal van regeringszijde beslist niet werkeloos worden toegekeken. “In geen geval mogen de destructieve doelen van deze individuen, worden getolereerd, aangezien zij slechts gericht zijn op het isoleren en destabiliseren van landen en/of regeringen die op democratische wijze gekozen zijn”, stelt de regering in een verklaring.

“De regering roept op tot waakzaamheid en zal overal waar zulks zich voordoet, de juiste informatie doen verschaffen en eventueel corrigerend optreden”, wordt verder gesteld. Neus is al bij mensenrechtenorganisatie Amnesty International langs geweest. Ze zegt tegen de Ware Tijd “diverse mensenrechtenschendingen in Suriname” te bespreken. Volgens Neus moet meer inetrnationale aandacht worden besteed aan de situatie in Suriname.


99 REACTIES

 1. Grondrechten worden met de voeten getreden en Maisha mag nergens haar beklacht gaan doen.

  Het recht om te demonstreren heeft ieder volk.

  Maar dit recht wordt door deze PLEE-SIDENT en zijn Boevenbende ingeperkt.

  En dan gaan ze LIMBOLISEREN met woorden als:
  Poging tot isoleren Suriname.


  Maak melding

 2. De 8 december nabestaanden hadden al lang hun recht internationaal moeten zoeken, dan waren de daders nu intussen al achter slot en grendel.
  Met het zoeken naar aandacht internationaal door mevr.Neus wordt de druk op Bouterse sneller opgevoerd.


  Maak melding

 3. Mevr neus heeft heel groot gelijk . Top. Zij is vele male transparanter dan die hele klootzakken die in de regering zitten. Wat bouta niet mag hopen : dat zij geen Pinokkio wordt. Dan wordt het heel vervelen en lastig. Ga zo door mish.


  Maak melding

 4. Mooi zet dit zooitje ongeregeld wat zichzelf regering onder leiding van een moordenaar en drugscrimineel internationaal maar flink te kakken, is waarschijnlijk een van de weinige middelen waar ze gevoelig voor zijn gezien hun reacties, het Surinaamse volk nemen ze in ieder geval weinig serieus, respect Maisha Neus


  Maak melding

 5. Mi bin drugoe in 2015, 2 Parbo-djogo’sbiertjes van een paarse kakkerlak, en heb toen op de NDP gestemd !!!
  Deze keer ben ik niet omkoopbaar met een portie BB mer R en DDB als toetje bij !!
  Sranangman, wees waakzaam


  Maak melding

 6. Een uitstekende standpuntbepaling van de regering. Lage geesten als Neus , een vrouw met een ‘ slapstick naam ‘ denkt dat zij politieke macht in Suriname zal verwerven. Als zij zich realiseren dat de bevolking hen niet lust gooien ze het op een andere boeg. De akties van deze vrouw zijn zo doorzichtig. Deze vrouw met een grappige naam is een karikatuur waard. Men moet een neus op dunne poten creëeren en deze creatuur associeren met mevrouw Noso.


  Maak melding

 7. Tip even nagaan welke nationaliteit Noso heeft als het niet die van SWITI Sranan is uit zetten als ongewenste vreemdeling en eventueel het vb volgen van de westerse landen.Noso brengt de staatsveiligheid in gevaar.Het magische woord van het westen is TERRORISME.En dan mag je alles.


  Maak melding

 8. -Deze regering is nu bezig om nieuwe wetten en regels in te voeren.
  Ik zou zeggen laat de regering zijn gang maar gaan en er voor zorgen dat alles weer in orde komt.
  Over een paar jaren zullen er velen zijn die deze regering straks gaan ophemelen wat ze allemaal voor het volk hebben gedaan.

  Wat men niet moet vergeten om te vertellen is het feit dat deze dezelfde regering Bouterse vanaf de jaren 80 de wetten en regels kapot heeft gemaakt en steeds het land naar de afgrond heeft gebracht.

  Waarom velen ook bang zijn heeft ook met het verleden van deze Bouterse te maken. Mensen vermoorden of laten vermoorden.

  Als mevrouw Neus ook toevallig familieleden heeft die in een dergelijke situatie terecht zijn gekomen begrijp ik haar standpunt wel.
  Ook al zou mevrouw Neus niet naar de OAS of naar de mensenrechtenorganisatie Amnesty International gaan:::: de wereld weet precies wat onder de leiding van Bouterse gebeurd. Laten wij niet zo hypocriet zijn/doen.

  Verder gaat deze vrouw een politieke partij beginnen en ik ben benieuwd wat het zal worden. Wie weet is het een vrouw met een roeping.

  Bouterse had/heeft toch ook een roeping van GOD gekregen namens Misiekaba en Steve Meye?????


  Maak melding

 9. Ik snap niet dat de Surinaamse regering dit zomaar pikt !

  Hoe kan men accepteren dat een buitenlandse stennis komt maken in het land, de boel opjut en hierna naar haar eigen land gaat om Suriname internationaal te bekladden.

  Ik zou zeggen tegen de regering van Suriname; trek deze mevrouw haar verblijfsvergunning in, en verklaar haar als persona non grata !

  Hierna mag ze gelijk, desnoods onder begeleiding, vertrekken en heeft ze dan alle tijd om in Nederland op tv of radio te zeggen hoe het slecht gaat in Suriname maar ze komt het land niet meer in !

  En dan mag ze weer bij de OAS en de VN gaan klagen dat ze niet toegelaten wordt in Suriname !!!


  Maak melding

 10. Klink klare onzin. Neus doet haar burgerplicht en moet worden gesteund. Bouterse heeft Suriname geïsoleerd en het land de status van een bananenrepubliek bezorgd.
  De tekst lijkt letterlijk van Maduro overgenomen


  Maak melding

 11. Dit verhaal is door Clifton Limburg namens die paarse criminele regering, naar buiten gebracht, dit zelfde figuur loopt zelf notabene de hele dag leugens te vertellen op de radio, en het volk te msleiden op tv in het programma info act met onwaarheden.
  Het is heel goed om te zien, dat mevrouw Neus de durf heeft, Nationaal en Internarionaal er werk van te maken, misstanden hier in Suriname, zoals mensenrechtenschendingingen en grondwetrechtenschendingen, aan de orde te stellen, dit vind hier dagelijks plaats door deze paarse criminele regering, en aangezien deze criminelen geen tegenspraak dulden, komen ze met deze rotzooi naar buiten, om weer te denken te kunnen intimideren.


  Maak melding

 12. Regering speelt de “vermoorde” onschuld nu…….eerst als een lafaard……geen vergunning verstrekken voor demonstratie…….en nu huilen…..als mensen dingen aankaarten…!!!


  Maak melding

 13. @milton, in de jaren 80 toen Bouterse een ordinaire coup pleegde in het prachtig land Suriname had hij de Nederlandse nationaliteit. Dit stond vermeld met bewijsstukken.

  Clifton Limburg heeft zonder bewijsstukken onwaarheden naar buiten gebracht om deze dame kapot te krijgen.


  Maak melding

 14. Maisha Neus is goed bezig om bij mensenrechtenorganisatie Amnesty International te willen aanklagen en al bij mensen-rechtenorganisatie Amnesty International dit al te hebben gedaan.

  Als de regering zich aan mensenrechten houdt, waarom maken zij zich dan zorgen hierover?

  Kunnen zij alleen oordelen als zij mensenrechten met de voeten betreden of zijn deze organisaties in staat net als de weldenkende Surinamers die ook te weten.

  Zie:
  – het 8 december 1982 strafproces,
  – ontevreden burgers /mensen die gebruik willen maken van hun vrijheid in een democratische rechtsstaat, van hun mensenrechten om een protestdemonstratie te houden op het Onafhankelijkheidsplein, Kerkplein, Nieuw – Nickerie, enz.

  wie houdt wie voor de gek?

  Hopelijk dat er een lijst gemaakt wordt van alle Surinamers die vinden dat hun mensenrechten, hun vrijheden om te mogen/recht om te demonstreren/protesteren, vrije meningsuiting, het recht om zich te verenigen, recht om hun misnoegen over het huidige beleid kenbaar te maken, enz. en dit ook in te dienen bij deze organisaties.

  Men moet de regering DDB en de gangsters het vuur na aan de schenen leggen en hen laten zien dat er in de democratische rechtsstaat niet aan de mensenrechten van de Surinamers kan/men komen.

  Hierdoor kan er toezicht zijn, DDB en de huidige regering in de gaten worden gehouden en op worden aangesproken, terug gefloten worden dat een regering niet aan de mensenrechten van het volk kan en mag in een democratische rechtsstaat.

  De tijd van het kolonialisme is voorbij in vele landen in de wereld, hoewel de huidige regering van Suriname zich nog zo gedraagt er vanuit gaat dat zij dat nog mogen toepassen op de huidige Surinamers.

  Sari (his)Tory, omdat DDB bezig is met zijn enige eigen belang, uit de gevangenis te blijven, niet te willen worden vervolgd, het volk gijzelt en zijn wil op te leggen.

  DDB en de gangsters moeten echt weg, ze houden het land en de Surinamers in zijn/haar ontwikkeling achter.

  Surinamers jagen jullie hem weg!

  Time4Chan(ge)!

  Leve;
  – de democratische rechtsstaat Suriname
  – de Surinamers,
  – Trias Politica;
  – wetgevende macht,
  – uitvoerende macht,
  – rechterlijke macht,
  De grondwet van de Republiek Suriname
  – Internationale verdragen, cq mensenrechten.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Stree Def Foe Stree, Wi No Sa Frede

  Laat de wolf/wolven in schaapkleding U het Surinaamse Volk niet voor de gek houden.

  Weg met DDB en gangsters.

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 15. Ik blijf erbij dat deze mevrouw opruiend bezig is (geweest) in Suriname, en vraag me af wat de wet hierover zegt.

  De mevrouw gaat nu haar beklag bij de OAS doen over de gang van zaken in Su., echter vergeet ze erbij te zeggen dat zij en haar groepje onrechtmatig bezig waren acties te voeren in het land.

  Een ieder dient de wet te kennen en als deze mevrouw ietwat snugger was geweest, had ze eerst bepaalde delen uit de grondwet en de bijbehorende (politie) wetten over het mogen voeren van acties gelezen.

  Maar goed, ze gaat haar studie weer oppakken wat heel slim is omdat zij ergens aan is begonnen waar ze de ballen van snapt. Ergo, een domme bazin a la Somohardjo !
  Eerst dingen zeggen of doen om daarna er achter te komen dat het volstrekt onjuist is geweest.

  Trouwens, wat zegt de Surinaamse wet over deportatie van buitenlandse personen of individuen ?
  Wordt het een buitenlander toegestaan om zonder een geldige vergunning straatacties te voeren, de boel op te ruien en te roepen van weg met regering Bouterse ?

  Nou, in Nederland zou dit absoluut gebeuren hoor want zo’n zgn leider zou eerst een nekklem om krijgen, als ze die had overleefd zou ze met het e.v. vliegtuig worden opgesodemieterd.


  Maak melding

 16. Als de regering eerlijk, transparant, democratisch en oprecht is heeft zij niets te vrezen. Het feit dat de regering zo fel, emotioneel en zonder onderbouwing reageert spreekt voorzich.


  Maak melding

 17. Mevrouw Neus waant zich groot maar is niet bij machte Suriname op geen enkele wijze schade te berokkenen. De Surinaamse regering blaast de zaak een beetje op.
  Het zou wat zijn als elke individu naar Amnesty International kan stappen en dat een land dan geisoleerd wordt. Het enige orgaan in de wereld die in staat is sanctie te treffen tegen een land is de VN veiligheidsraad door middel van een resolutie.

  Mevrouw Neus zal Suriname niet meer binnenkomen. Ze wordt niet meer toegelaten. Haar cocaineverslaving heeft ze niet onder controle. Daar moet ze eerst aan gaan werken en niet denken dat ze de nieuwe Caprilles van Venezuela is.

  Verder moeten de Surinamers leren om hun eigen problemen op te lossen en niet een buitenlander toestaan om hun land te komen destabiliseren want wanneer de vlam in de pan slaat dan pak ze het vliegtuig en zit ze lekker in Nederland.


  Maak melding

 18. @ Milton

  De Surinaamse regering pakt dit rustig en voorzichtig aan maar geloof mij maar zij komt Suriname niet meer in en gelukkig is haar demonstratie op niets uitgelopen. Ze vindt Curtis en de andere te slap en ze scheldt op de oude politieke partijen. Ze is zogenaamd de Che Guevara van Suriname. We weten hoe met Che is geëindigd. Ik vind Curtis een oprechte jongen al ben ik niet met alles van hem eens.

  Zelf de vakbonden hebben nu door dat ze met name door Nederland en haar pion de VHP worden misbruikt om Suriname te destabiliseren. We zullen binnenkort zien dat Santokhi naar Nederland komt voor verdere instructies.


  Maak melding

 19. @ Habi Bullah

  Wat gaat Nederland dan doen? Nog steeds heeft Suriname het recht om te bepalen wie het land binnenkomt en wie eruit wordt gezet.

  Suriname zal niks anders doen dan wat Nederland heeft gedaan met de Turkse minister.
  Turkije klaagde steen en been maar feit is, ze is uitgezet.
  Nederland heeft geen enkele middel om Suriname tegen te houden.
  Mark my words, mevrouw neusje wordt niet meer tot Suriname toegelaten.


  Maak melding

 20. Met gestrekte benen ben je erin getuind @limbo.
  Petra4ever, stuurt een link naar je vanuit de site van Maisha, en pats-boem, 🙂 🙂 🙂

  Hoe dom kun je niet zijn; de beelden van de protestmars waarbij de politie burgers mishandeld, zijn wereldwijd verspreid. Ook kun je overal de beelden zien van het omrasterd plein met hoopjes zand van braamspunt, verboden te demonstreren.

  Amnesty International weet natuurlijk allang wat zich afspeelt in suri, oud nieuws dus.
  Bovendien staat suri op omeng zwarte lijsten van de mensenrechten, kindermisbruik, vrouwen en lbtg mishandeling, moiwana en de uitbuiting van de binnenland bewoners, de Indianen en boslandcreolen.

  Gaan jullie ook die internationale orgaś aanklagen, die suri op de corruptie, terror, drugs en witwas-lijsten hebben geplaatst, whahahahahaha.
  Wanneer gaat eu-sjene naar het buitenland om al die internationale orgaś aan te klagen.

  Het wordt pas een internationaal drama als je aan Maisha, een burger komt.
  Oeps, oke dat was een tipje van de sluier.


  Maak melding

 21. Laat één ding duidelijk zijn voor al die fake- love su’ aanhangers.

  Suriname is niet van jullie, vanaf jullie 85 Buitenlandse leningen hebben afgesloten.
  Suriname is niet van jullie omdat alle verdiensten afkomstig zijn van Buitenlandse bedrijven.

  In jipenjanneke taal het salaris van de suri-ambtenaren is afhankelijk van het buitenland.

  De investeerders zijn zich nu aan het beramen, welk deel van suri ze gaan confisqueren als de leningen niet netjes terug worden betaald.

  I love su, me hoela!


  Maak melding

 22. Opmerkelijk!

  Wanneer de ‘not my pres’ zich moet melden in Domburg, dan heeft hij schijt aan de wet toch!

  Wanneer de ‘not my pres’ verantwoording moet afleggen aan het volk in het dna, dan is hij ziek zwak & misselijk.

  Gebruik maken van wetten wanneer het jullie uitkomt werkt niet.
  Goed voorbeeld doet volgen.


  Maak melding

 23. IK mis de geweldige doordachte reactie van de “HEER” MR. DR .DRS. IR. :Robby roeplall uit NED. BOUTA de lucht in prijzen vanuit Ned. wordt het geen tijd dat de ned. regering geen reprociteit toepast op deze Ellendeling in NED.? wel kind.bijslag opstrijken in ned. en schelden op nederlanders.
  Het zogenaamde opbouwende kritiek om in het gevlei te komen bij de Kleine Ingie Boi voor een baantje bij de overheid A-LA Sharmila-Mansaram, ik hoor hier niks over van Die DIKKE GOEBELS alias LIMBO


  Maak melding

 24. Als ddb en gangstes aan Maisa Neus komen dan is het hek echt van de dam. Haar doel heeft ze dan toch gehaald.

  Al zet men haar het land uit, dan zou dat de vonk zijn, die de opstand tegen ddb gaat laten beginnen. Voor de Kerst zijn ddb en gangsters dan weg. Het Surinaamse Volk heeft meer dan genoeg van ddb en de gangsters, de armoede is veels te groot, ontwaarding srd, hoge koers valuta, geen medicijnen, enz. Het (regen)water/ siebie boesie is de Surinamers al aan de neusvleugels genaderd.

  Read my words.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 25. Oproep aan de diaspora!

  Surinamers uit de hele wereld worden opgeroepen om een bijdrage te leveren aan de opbouw van suri.
  Dringende oproep van de ‘not my pres’.

  Wel mister ‘not my pres’ behalve de vele overmakingen van euro’s en dollars is dit onze bijdrage aan suri;
  Schoonschip maken voor een nieuwe wind met capabele mensen van onbesproken gedrag.

  Namens de Suri-diaspora wereldwijd.


  Maak melding

 26. Trouwens,

  De beelden van die paarse surineds die mensen intimideren tijdens demonstraties zijn ook bekend.
  Hallo mazda, (mike T.) where are you!

  De controle op personen, van wie de documenten 60jr zijn opgeborgen, moet opgevoerd worden. Ze zijn schaamteloos bezig.
  Lekker je veteranen euro aow vangen, maar het buitenland mag niet bemoeien.

  Laat je niet intimideren, en let op 10% van de suri zijn 60 plus, de rest is Jong en Fris!
  Doe er wat aan.

  Zo ik ga nu een parbo drinken, blehhh ik bedoel iets met bubbels, want ik ben moe!


  Maak melding

 27. Desi,
  Laat haar die Maishja trouwen met Dino als hij uit zijn Amerikaans buitenverblijf komt! anders a man o boel soso! Regel ’t voordat je dood gaat.


  Maak melding

 28. Deze zeer misdadig vervloekte ndp regering olv van de grootste onberechte aanbeden misdadiger, moordenaar, drugsbons, schender van mensenrechten en staatskasrover, kortom een ware zoon des duivels in de gedaante van ddb zal samen met zijn duivelse trawanten de gehele samenleving veranderen in zijn paars rovers duivelse misdadige nest. Veel leed, ellende, armoede onrust, onveiligheid, onvrede en misdaad zijn wat gaande is. Veel oerdomme idiote dwaze bezeten knettergekke imbeciele aanhangers, van paarsdomme gelovige awariedomrie Meye tot ongelovige paar omgekochte rechter, paarse straatvuil vretende straatzwerver, paars liegende baas schijt vretende wakamang krijgen deze paarse misdadige corrupte vloek over zich heen.
  LAND EN VOLK ZIJN REDDELOOS VERLOREN als men de paarse leugen en ideologie blijft aanhangen. SOSO LOBI DDB, MISDADIG SURIBABWE WORDT EEN FEIT.


  Maak melding

 29. Ach RobG, die mevrouw Neus heeft in ieder geval de ballen om in Suriname de feiten aan het daglicht te stellen, jij ligt alleen maar vanuit je veilige stoel in Nl. te roeptoeteren. over een karikatuur gesproken , je bent allang bezig van je zelf “het Schertsfiguur” van WKN te maken, professor van de koude grond


  Maak melding

 30. Er is een leider opgestaan

  Follow The Leader, Leader, Leader, Leader
  Volk Van Suriname, jong & oud laat haar niet in de steek!

  Maisa Neus gaat voor jullie bevrijding zorgen, samen met haar gaan wij het doen.
  Zij gaat het Surinaamse Volk uit de duisternis naar het licht leiden.
  Time4Change!

  Ze kwam, ze zag en ze gaat overwinnen

  Ze zag de noden van haar volk en is bereid haar volk die vrijheid en verlossing te geven.

  Jong met de wijsheid van Salomon.

  De ware mozes van het Surinaamse volk is opgestaan.

  Maisa Hoop4President!

  Leve Maisa Neus

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 31. Klaag bouta aan bij elke rechtbank in het buitenland ,bij elke organisatie die zich bezig houdt met mensenrechten en mensenrechtenschenders!!
  Aanklagen in Suriname heeft geen zin omdat we dan onaangenaam worden bezig gehouden met poppenkast voorstellingen .De rechters in Suriname zijn even bang als de doorsnee surinamer als ze de naam bouterse horen. Hulp moet van buiten komen!Als we op de surinaamse rechters moeten wachten dan is bouta lijder voor leven want de rechters hier gaan toch niks tegen hem ondernemen.
  Maisha je moet niet twijfelen ,Rechtstreeks een klacht indienen,Surinamers klagen elke dag maar ze hebben de slechte mentaliteit om juist degene die moed en durf tonen ,,de grond in te boren.Mijn zegen en dat van de rechtgeaarde surinamers heb je altijd.


  Maak melding

 32. Neushoorn… waarom klets jij uit je nek en zit je stemming te maken , Maisha en coke… volgens mij spoor je no way man… Maisha houdt van Su ze woont al van de 30 jaar dat ze jong is 20 jaar in Su daarvan okay… ze wil Surinaamse Natio en in Su de rest van haar leven blijven, onze rechten worden hier idd ernstig beknot, en een type als Maisha pikt dat niet, EN TERECHT het volk is super passief… als burger heeft zij gewoon recht met de zaken die ze onderneemt tegen de beknotting van ONS RECHT in Suriname…


  Maak melding

 33. @Neushoorn
  Hou op met je duivelse voorspellingen en schaar je achter Maisha als je van Suriname houd en bevrijd wil zien worden van bouta!!
  Als de bevrijding van Suriname niet jou wens is ,dan hou liever je mond dicht .Wees neutraal , wait and watch.
  Zwijgen ,ja!!


  Maak melding

 34. Passant, je bent erg enthousiast blijf ook wel realistisch, Maisha moet nog wennen aan de media en aan bekend zijn, hier heeft ze nog geen kaas van gegeten en daardoor is er al best wel verwarring ontstaan..

  En HALLO ”for Pres’ gast das lands HOOGSTE verantwoording ik vind dat mensen een beetje doordraaien als je denkt dat Neus Pres kan zijn, hallo ze moet eerst leren om met de media om te gaan en om te gaan met bekend zijn, het presidentschap is ze totaal [nog?] niet geschikt voor zeg, hoe een DDB pres is snap ik wel dat je denkt dat je iedereen daar nu kan zetten maar na DDB moet er een serieuze kandidaat komen , ik kan kandidaten als Curtis of Maisha nog niet als pres zien zeg… hallo LANDS GROOTSTE VERANTWOORDING hoor. Een Curtis zie ik in 2030 wel klaar zijn voor evt presidentschap..

  Maar Maisha blijft een hoogst interessant persoon,
  we blijven het volgen !


  Maak melding

 35. Welke verkeerde informatie? Is dit paniek? Maisha maakt geen deel uit van de regering. Wat zij vertelt, zijn feiten die een ieder kan weten. En terecht dat zij dat doet. De oppositie heeft andere belangen, Maisha en de andere groeperingen die namens de burgerij optreden, dienen het echte volksbelang. Doorgaan mensen! Maar wees voorzichtig, een kat in het nauw maakt rare sprongen.


  Maak melding

 36. Zwakke uitstraling en zeer onzeker van haar zelf. Ik denk dat ze veel geld heeft gekregen voor die grap op TV Nederland.
  Als ik de kans krijg op TV dan ga ik me zelf niet afbreken met een verhaal over coke. Juf domme gans.
  In het land der blinden is één oog EEN gevaar
  In het land der blinden is één oog IN gevaar.
  In het land der blinden wordt de NEUS gebruikt.


  Maak melding

 37. @Vanity

  Ok! minder enthousiast en realistisch

  CS van de VHP4President
  MN 4 vicepresident

  Geloof me zij gaat een een revolutie in de Surinaamse politiek en bewustwording in de Surinaamse maatschappij teweeg brengen die haar weer ga niet gaat kennen. Deze vrouw wordt heel erg groot/bekend, sterk in Suriname.

  Men gaat beven als men alleen haar naam hoort en enthousiast dat niet te stoppen is, vooral bij jonge vrouwen in Suriname. Een voorbeeld voor vele jonge vrouwen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 38. De regering moet een daad stellen door Neus met een koffer met wat ondergoed op de eerste vliegtuig naar Nederland te ” posten “. Dit moet men zien als een voorzorgsmaatregel om haar in bescherming te nemen. Haar provocerend gedrag veroorzaakt woede onder de bevolking. Met het Nederlandse verwijtende vingertje wil zij haar wil opleggen aan de regering. Als de regering haar niet op het vliegtuig zet gaat de massa met haar afrekenen.


  Maak melding

 39. @Johan, mevrouw Neus is niets anders dan het foute Nederlandse product.Altijd het verwijtende vingertje en een grote bek opzetten naar andere landen en vervolgens hopen op Nederlandse consulaire bijstand. De regering moet haar het land uitschoppen.


  Maak melding

 40. De grootste opruiers in verworden misdaadstaat zijn baas didibri en het gros der oerdomme paarse klootzakken zijnde verarmde oerdomme ndp paria’s verworden paarse Krabitas, burikies, zwerfkatten en straathonden die steeds achter baas zijn achterste klaar staan om zijn paarse opruiende schijterijen uit te schijten. Wo ka, ndp is een ware vloek voor land en volk. Geloof het of niet, nog meer ndpers wacht de misdadigheid in al zijn paars duistere vormen. Wo ka en niemand zal helpen, alleen schurkenstaten waar dictators hun oerdomme aanhangers uitbuiten, onderdrukken en vol megaschulden lasten laten dragen. Ook baas en geboefte maken leningen, waar een groot deel verdwijnen in hun paars corrupte zakken. Een land waar bewoners moordenaars, drugsbazen, bankrovers aanbidden en vereren zijn waarlijk misdadig vervloekt.


  Maak melding

 41. Ach RobG laat in jouw paars vertroebelde blik neus een fout Nederlands product zijn, in feite dus eigenlijk een compliment.

  @”Altijd het verwijtende vingertje een grote bek opzetten”

  Goh, zie je iets van herkenning, professor betweter


  Maak melding

 42. Wat je tegen ander gebruikt gebruik je ook tegen jezelf. Het is gord om te letten op de positieve zalen van mensen. We fitten steeds op mensen in plaats u spang ano makandra. Alles wat je aandacht geeft groeit. Let op uw woorden mofo e tai kofo e loesoe. Laten we gezamenlijk oplossingen zoeken. Ook al werken die niet direkt. Wie goed doet die goed ontmoet!


  Maak melding

 43. Eigenlijk is het te zielig voor woorden, in !980 was het een Surinamer met een nederlands paspoort in de persoon van de Duivel Desi Bouterse die er in totaal 27 jaar over gedaan heeft Suriname nagenoeg bankroet te maken en nu maken zijn demoontjes in de regering en hiet op WKN zich druk om een surinaamse dame met een nederlands paspoort, hier een ander wending aan te geven, is ze echt zo gevaarlijk, brengt ze hem de moordenaar en drugscrimineel en zijn volgelingen internationaal echt in discrediet, moet haast wel gezien het gesis in de slangenkuil, ik en vele anderen wachten op het moment dat dit soort addergebroed echt de fout ingaat nu ze min of meer in de spotlights zijn gezet.


  Maak melding

 44. @RobG, Bouterse doet precies hetzelfde om de schuld aan anderen te geven.
  Bouterse heeft altijd geroepen dat het de schuld van Nederland en Amerika is waarom het nu zo slecht gaat in Suriname.

  Mevrouw Neus is tenminste in Suriname en schuilt niet achter haar pc zoals ik en velen dat doen, omdat wij niet daar wonen. Een ieder kan haar zien. Tof van haar.


  Maak melding

 45. Verklaren dat je 18000 volkswoningen in vijf jaren neerzet valt volgens de Nationale Debiel RobG(oebbels) niet onder het verspreiden van valse informatie. Verder zijn deze Criminelen de laatsten die het over een democratisch gekozen regering moeten hebben; wat hebben jullie in februari 1980 gedaan?!


  Maak melding

 46. @Robje-leerling-propagandist van Opa D, komt weer met onzin-verhalen :

  Jouw Opa D is een foute Nederlander die met hulp en advies van de Ned MIL INL Dienst, onze democratie heeft VERNIETIGD !

  Vraag de Landverrader Opa D wie de Nederlandse kolonel Valk is, die hem heeft bijgestaan ons land en onze democratie voor JAREN te BESCHADIGEN !

  Leve Sranan, weg met de KOLONIALE verrader Opa D !!!!!

  :


  Maak melding

 47. De poppenkastvoorstelling van het Ka kabinet moet nu maar eens ophouden. Ons zuur verdiende geld moet niet naar deze grapjassen gaan. Stel ze tewerk op het plein, daar liggen enkle hopen zant die nodig opgeruimt moeten worden.


  Maak melding

 48. een enkeling die een hele regering op zn kop zet……hahahahaha wat een mop..regering met geen visie en geen niets dan bla bla bla….bouta en co zijn gewoon poepzakken bij mekaar…..hahahahah


  Maak melding

 49. Alle ndper’s zijn geestelijk ziek van hun bawta bezetenheid. Echt een oerdom paars misdadig vervloekt slecht volk dat de komende zware straffen der Waarheid en Gerechtigheid verdienen. Nu nog hebben die oerdomme bezeten paars knettergekke ndper’s de kans om zichzelf te bevrijden van hun duivelse baas en zijn duivelse trawanten. Maar blijven deze oerdomme dwaze aanhangers koppig volharden in het vereren van hun duivelse paarse afgod ddb, zullen de paars brandende bittere vruchten hun dwingend in hun kelen worden doorgedrukt. vruchten der onderdrukking zevenmalen erger dan tijdens de vervloekte mislukte revolutie. Wacht maar en zie, niemand zal een vinger uitsteken om ndper’s te helpen, want oerdom paars bezeten zullen ze krijsen, we wille alleen hulp van onze soso lobi didibri afgod ddb. Wo ka.


  Maak melding

 50. Van nature is Neus veel wijzer en slimmer en heldhaftiger dan al die oerdomme, dwaze, laffe ndper’ s incl. hun baas. Tientallen lijfies met boeventronies zijn 1×24 om de duivel ddb heen, tienduizenden oerdomme paars verarmde ndp paria’s omringen hem bewonderd vererend wanneer hij zich onder hen beweeg, zoals bij de markt. Ndper’s zijn het domste volk van Zuid Amerika en hun baas en lijder en roversbende idemdito. Het land wordt nog een rovershol vol paarse nesten olv de grootste aanbeden misdadiger. Ndp is misdaad vervloekt samen met hun misleider die hen laat lijden. Wie de diuivel ddb aanbidden zijn waarlijk misdaad vervloekt net als zijn zoon en stiefzoon en vele ontelbare ndper’s in Santo Boma. Wo ka


  Maak melding

 51. De Nederlanders (Peggy b) moeten op het kabinet van de president werken of op de centrale bank of elders in de regering dat is wellicht beter.


  Maak melding

 52. De regering gaf alleen maar een signaal af over de akties van deze eendaagse vlieg die vroeg of laat geneutraliseerd zal worden door haar eigen akties.. Zij gaat ook over om VHP, NPS,PL en andere tegenstanders van de regering te beschuldigen.Zij schoffeert de oppositie in het parlement in het openbaar. Zij trekt haar eigen plan. Deze vrouw heeft de bekende autistische neigingen. Haar wil moet ‘ wet ‘ zijn. Het is ook de moeite waard om de ‘moves’ van de wanhopige ratten op wk te volgen. Als kippen zonder kop storten zij zich achter de akties van deze Nederlandse vrouw. De regering moet deze vrouw tot de orde roepen en haar terecht wijzen op de manier hoe een gast zich in een land moet gedragen. De regering heeft voldoende juridische middelen tot haar beschikking om deze vrouw tot de orde te roepen.


  Maak melding

 53. Een deel van het volk heeft ons allemaal bewust in deze ellende gestort bij de laatste verkiezingen.We hebben nog 3 helse jaren te overleven als dat nog lukt of het lot moet ons bevrijden uit deze hel.


  Maak melding

 54. Robg@
  Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid, er waren meer mensen met een Nederlands paspoort in Suriname, kijk
  wat ze er van gemaakt hebben, alle rijkdommen verkwanseld.
  SariTori


  Maak melding

 55. Wat een gewauwel weer van RobGestoord, heeft het over autisme van een ander, terwijl er bij deze narcist input van anderen niet eens binnenkomt, de egotripper


  Maak melding

 56. Als Suriname van deci bouterse is dan is Suriname inderdaad geïsoleerd van de buiten wereld, als hij zijn neus buiten de grens steekt word hij op gepakt, daar om laat hij alles over aan onbekwame mensen in zijn regering, jammer paradijselijke Suriname


  Maak melding

 57. Haco..jou niveau laat het niet toe,dat ik op jou reageer.go sriebie Joe Dongkaw joe.en laat in het vervolg het reageren over aan anderen. Afgesproken ?


  Maak melding

 58. @Damsco
  Haco.. jou niveau laat het niet toe, dat ik op jou reageer. etc.

  en wat doe je dan nu, halve zool. je praat jezelf tegen mislukte pannenkoek


  Maak melding

 59. -Mevrouw Neus kan zich op de hele wereld vrij bewegen en wordt zelfs uitgenodigd voor gesprekken in het buitenland. Dit kun je niet van Bouterse zeggen.

  Mevrouw Neus heeft GEEN strafblad, maar Bouterse wel.

  Als andere Surinaamse jongeren zich ook zo gaan gedragen met een Surinaamse nationaliteit zullen zij gelijk tot de oppositie behoren en zijn zij weer niet goed, omdat ze niet achter Bouterse staan. VREEMD//TRIEST


  Maak melding

 60. De anti Bouterse idioten zijn zoooo gefrustreerd omdat zij zien dat zij de battle tegen President Bouterse verliezen ,dát zij elke flapdrol uit de Noordzee aanklampen om Bouterse te bestrijden..maar jullie zijn zulke EZELS..en BOERIKIES, dat jullie het nóg steeds niet door hebben dat het níet zal lukken SUKKELS.blijven jullie maar met je luchtledige luchtbalonnen.
  GRUNYARY FLOP WAS JULLIE NEKSLAG.OLIEBOLLEN..& PANNENKOEKEN !.boeoe.!Jullie hébben geen volume.geen fraagvlak.klien lantaarn xonfer licht OPZOITEN…NU.!.ZIELEPOTEN.BOIA IS EN BLIJFT DE BAAS.


  Maak melding

 61. Vergeet niet dat deze DDB een Landverrader is, die de Sranan Democratie met hulp van Buitenlandse (Hollandse ) koloniale hulp heeft VERNIETIGD !!

  PS : Onherroepelijk vonnis van elf jaar in Nederland, Hoofdverdachte van MASSAMOORD IN EIGEN LAND !

  Opa DDB is zeer goed gescreend om presidentskandidaat te worden !

  Daarom zit Sranan thans (helaas) in een langdurig PAARS STAATS-FAILLISSEMENT !!!!!

  En dus maar paars gebabbel over mevrouw Neus, terwijl VALUTA NO DE, EXPORTEN NO DE !!!!!


  Maak melding

 62. @RobG

  “De regering moet deze vrouw tot de orde roepen en haar terecht wijzen op de manier hoe een gast zich in een land moet gedragen. ”

  Beste RobG mevrouw Neus maakt gebruik van de rechten die zij heeft. Ik heb door toeval naar haar geluisterd op TV . Zij maakt een alles behalve autistische indruk en ze denkt taktisch. Voor dat zij Suriname verliet heeft zij het vangnet geïnstalleerd.
  Daarnaast heeft zij net als Hofwijks haar baan er aangegeven iets wat aangeeft dat zij over veel moraal beschikt.

  Beste RobG zij appelleert slechts aan concrete acties die de regering onderneemt. Niet zij maakt de regering of het volk te schande maar de regering die demonstraties met alle (onredelijke) middelen probeert te voorkomen.

  Als iemand onzin roept gaat het van zelf over en heeft de regering niets te vrezen.
  Echter de regering is net als in Venezuela en Brazilie zelff de aanstichter van de ellende.

  Leest u de aanvraag van de hulp bij het IMF maar eens goed en neemt u aub niet 2013 (de top) als referentie kader maar 2010 de start voor Bouterse.
  Dan zult u zien dat de grondstoffen niet in gestort zijn maar tussen tijds gepiekt hebben en dat Bouterse en co op basis van de piek en gedroomde Newmont inkomsten gepland hebben. Dat heet roofbouw en droom denken.


  Maak melding

 63. Jojo, de regering heeft het over de onwaarheden die deze warhoofd mailt naar bepaalde internationale organisaties. De regering heeft uiteraard aan de organisaties duidelijk gemaakt dat deze vrouw liegt. Maar het is duidelijk genoeg dat zij een tegenstander is van de regering. Daarom kan zij rekenen op de steun van de labiele figuren die achter VHP. NPS, PL enz. liepen. Nus is mevrouw Neus hun afgod terwijl wij te maken hebben met een simpele schepsel met upperclass pretenties.


  Maak melding

 64. De lieg beest zegt dat hij word bedrogen zieliger kan het niet worden,, je krijgt de lachers op je hand, als jij waker word en kijkt in de de spiegel, wordt je dan niet ziek van je zelf, ook jij liegt en bedriegt de kluit, je levert commentaar van af 8000 mijl aan de noord zee kust, je weigert op te noemen wat er allemaal gerealiseerd is in de toekomst van Suriname, het is noch steeds veel beloven weinig geven doet de gek in vreugden leven, geef ze brood en spelen en ze eten uit je hand.
  Hoe laag kun je gaan, deze regering is veel te ver gegaan, lenen en gaten vullen regeren is voor uit zien, naar mijn inziens is suriname terug geworpen naar de 50 tiger jaren, dus ze kunnen weer op nieuw beginnen, je mag trots zijn op jou gedachte spinsels, hoe je het went of keert de Surinaamse dollar zal nooit meer de top halen, 8.40 tegen 1euro,nogmaals regeren is vooruit zien de surinaamse klein kinderen zullen nog aflossen, triest


  Maak melding

 65. En wat ben jij dan RobGestoord een pedante kwal die denkt de waarheid in pacht te hebben, professor Betweter, welke onwaarheden heb jij het over, of ben je ook al de bekwaamheid of gave zonder deze mails gezien te hebben deze op waarheid te toetsen of zijn dit weer zoals gewoonlijk aannames die jij inkleurt naar behoeve, houd je liever aan de feiten, fantast


  Maak melding

 66. @RobG

  Beste RobG is zie niemand achter mevrouw Neus aan lopen of haar verafgoden.

  Wat weet wat deze mevrouw aan internationale organisaties. Deze organisaties gaan het niet aan u of mij vertellen en de kans in zelfs klein dat het letterlijk met de regering gedeeld wordt (bescherming bronnen).

  Wat mevrouw Neus in het programma de Halve Maan vertelde is allemaal controleerbaar en waren geen leugens.

  Als u eerlijk naar de situatie kijkt zult u meer leugens uit de monden van de regering optekenen dan uit de mond van mevrouw Neus.

  Beste RobG ik weet hoe regeringen omgaan met informatie die niet welgevallig is en hoe de regering (ook die van Rutte) een Waarheid als een Koe demonteren tot een mening van een vervelend mens.

  U verkondigt allerlei meningen die op geen enkel feit gebaseerd zijn.

  In mijn ogen is de regering van Suriname labiel als zij zich opwind over een dame die haar mening gedocumenteerd voor het voetlicht van de wereld weet te brengen. De regering is bang voor een energieke jonge vrouw die goed gebekt is.

  Uw reacties maken dat meer dan duidelijk.


  Maak melding

 67. Jojo, jullie blijdschap is een euforie om niets, een euforie met een wankele fundament. Nu roepen jullie allemaal in koor hosanna, hosanna voor de eendaagse vlieg Maisha Neus.Hebben jullie het vertrouwen opgegeven in VHP, NPS, PL,enz.

  Haco, wat moet men met jouw lichtgewicht commentaar? Ga maar een studie verrichten naar de fundamenten van de huidige welvarende staten.Na deze studie zal je een toontje lager zingen.


  Maak melding

 68. Alle paarse misdaadaanhangers die de onberechte misdadiger didibri verafgoden zijn als wc wormen in zijn paarse stinkend corrupte beerput. Ze houden en eten en leven van baas zijn paarse schijt vol misleiding en bedrog. Do ka.


  Maak melding

 69. @ RobG

  “Jojo, jullie blijdschap is een euforie om niets, een euforie met een wankele fundament.””

  Beste RobG
  Waar haalt u vandaan dat ik blij of euforisch ben. Ik som de triest feiten op. Mijn werkelijk houding is dat de situatie betreur.


  Maak melding

 70. @ Damsco

  De oppositie waar de regering duidelijk bang voor is gezien alle obstructie en verhalen die Limbo afsteekt.

  De oppositie die geen antwoord krijgt op haar vragen zoals waarom betalen wij Alcoa nog voor Brokopondo stroom of hoe zit het nu met de MOU met Alcoa.


  Maak melding

 71. Mevrouw Neus is de tweede Silvan Simons.
  Veel geblaat weinig wol.

  Iets minder van dat witte poeder gebruiken misschien dat ze dan tot zinnen komt.

  Mensenrechten vertrapt in Suriname? Hardhandige politie optredens. Ontneming van het stakingsrecht? In Su? Yeah right….hier in Su.

  Ik hoop dat ze het heel veel en overal gaat vertellen. Bij elke organisatie met de “beroemde” beelden. Dan nemen ze haar vanzelf niet meer serieus, als ze dat al deden.


  Maak melding

 72. @RobG
  Groot gelijk geef ik je. Ook al ben Ik het niet altijd met jou eens.
  Maar de stap van mevrouw Neus naar de OAS gaat niet maken dat Bouterse opstapt. Er moet eerst héél veel gebeuren en geloof me Hij zal de fouten die gemaakt worden in Venezuela niet maken . En het grootste probleem is dat niet eens 10% van het volk op straat komt . Kijk maar in Venezuela. Daar komen honderdduizenden de straat op. En toch is er nog steeds niet ingegrepen .Dus de stap van mevrouw is goed maar zal weinig effect hebben. Zolang dit volk niet overtuigend de straat opkomt zal er niets gebeuren en dat weet de regering . Mja we zien het wel. Ik denk dat dit echt 2020 wordt zoals Bravo en Rusland zeggen. Ik denk dat alle partijen nu alvast hun huiswerk moeten maken .


  Maak melding

 73. Maishia Neus heeft meer tijd voor lipstick,..eye shadow,.in lange nagels.zij moet hier niet de TANIA NIJMEYER,..van de farc komen uithangen, TANJA is moediger,die vlucht niet met drogredenen.ze vecht letterlijk en figuurlijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.