Nieuw platenlabel in Suriname: Masterminds music

1
Nieuw platenlabel in Suriname: Masterminds music

Suriname is sinds kort een platenlabel rijker. ‘Masterminds music’ is de naam van het nieuw in Suriname gevestigde Internationale platenlabel, welk eind vorige maand werd gelanceerd. De organisatie bestaat uit Surinamers en Nederlanders in de muziekindustrie en zal zich richten op verschillende stijlen muziek. Masterminds music opereert zowel in Suriname als in Nederland, aldus medeoprichter van Mastermind music Stephen Slagveer.

De oprichters van Masterminds music begonnen reeds 3 jaar geleden met audio en video opnamen, componeren van liederen en het maken van beats. Het was gewoon een hobby en werden hun werken niet gepromoot. Vooral beginnende artiesten kunnen hun werk voorleggen aan avontuurlijke luisteraars die graag nieuwe muziek ontdekken. Tot de artiesten die populair zijn bij Masterminds music behoren BUURT CHASE,JPB e.a.

Mastermind start met een duidelijke gedachte achter het label; zich richten op verschillende genres. De filosofie van de oprichters is dan ook: stay open-minded. Het label wil zijn horizon niet laten beperken en is steeds op zoek naar verbreding. Masterminds music richt zich daarom op allerlei stijlen. Dancehall, Pop, Hip Hop, R&B, Electro, Reggae, Progressive, trap, Future house, en noem maar op, het kan niet gek genoeg zijn.


1 REACTIE

  1. “Het label wil zijn horizon niet laten beperken en is steeds op zoek naar verbreding. Masterminds music richt zich daarom op allerlei stijlen.”

    Maar uiteindelijk worden er alleen Afrikaans-Surinaamse artiesten gesigned zoals gewoonlijk!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.