Beveiligingsman Surinaamse minister mogelijk vermoord

17

PARAMARIBO, 26 mei – De gewelddadige dood van Marcel Fong Tin Joen wordt nog nauwer onderzocht door de politie. Er blijken meer feiten boven water te zijn gekomen. De veiligheidsman van minister Jerry Miranda van Openbare Werken Communicatie & Transport, overleed in het ziekenhuis. Hij was er heen vervoerd na bloedend te zijn aangetroffen in een voertuig. Een vrouw werd er dood aangetroffen. De politie sluit niet uit dat de twee vermoord zijn.

Aanvankelijk werd bericht dat het een geval betrof van moord en zelfmoord. De negen en vijftig jarige Fong Tin Joen zou de vrouw hebben doodgeschoten en dan de hand aan zichzelf hebben geslagen. Het lijkt toch even anders. “Wij willen eerst degelijk onderzoek verrichten alvorens een uitspraak daarover te doen. De politie wil niet nog een keer de mist ingaan”, zegt politiecommissaris Guno Roosenhoff tegenover de Ware Tijd.

De politie wil dus niets uitsluiten. Ook moet het motief nog blijken. Het dienstwapen van de veiligheidsman lag in het voertuig dat geparkeerd stond voor een woning in het noorden van Paramaribo. Marcel Fong Tin Joen was hoofd van de beveiliging van minister Miranda sinds diens aantreden eerder dit jaar. Het lijk van de twee en zestig jarige vrouw is intussen in beslag genomen voor obductie. Het onderzoek wordt voortgezet.


17 REACTIES

 1. Het waren 2 personen uit hogere rangen van de inlichtingendienst gemaskerd met doodskop. Ze wisten te veel van de vuile was. Dus dan weet je wat er met je gebeurt


  Maak melding

 2. je gaat werkelijk dood in de film van opa desi..

  niks klopt wat er beweerd wordt,, alles draait om leugens bedrog

  soso lay nanga belaserij..

  we moeten nog drie jaren mee gaan, wie weet wat er nog te wachten staat.

  veel soelas zal het niet bieden..


  Maak melding

 3. Het is belangrijk om als individu heel nuchter te zijn en na te denken voor je uitspraken doet. Rust zacht zullen we zeggen wat gebeurd is weet onze Vader in de Hemel. Wie zijn wij?


  Maak melding

 4. Oma taki a sa de wang drugsdeal nanga wang tragisch einde. De Suribabwaanse drugsmaffia met aan het hoofd de pleziertent van misdaadstaat in wording zullen waarscijnlijk meer weten. Veel beveiligers van baas en duivelse trawanten zijn vreemd aan hun einde gekomen sinds 1983. Anno 2017 is er weer zo’n trend te bespeuren. De duivel ddb regeert als een briesende leeuw zoekend om allen te verslinden en mee te sleuren in zijn paarse misdadige helle maatschappij. Na deng soortoe beveiligs disie de nelast nanga droga transport sa e lasi of onderschep.


  Maak melding

 5. Vanaf het beging in deze zaak, komt er steeds andere berichten in de media naar buiten.
  Wij wachten het nader onderzoek in deze af.
  Vandaag in beeld
  Telegraaf VNDG
  ‘Walhalla voor drugscriminelen’


  Maak melding

 6. Vanaf het eerste bericht over deze schietpartij, komt er nu elke dag een andere lezing via het KPS.

  Wij wachten nu rustig het nader onderzoek in deze af.
  Toevallig een artikel tegengekomen. (Bron telegr.nl)
  Telegraaf VNDG
  ‘Walhalla voor drugscriminelen’


  Maak melding

 7. Er volgen nog meer liquidaties. Die hele bende is met drugs bezig. Sommigen voelen zich gepasseerd en schieten ze de anderen lek. ZE zijn intussen meer dan 5000 kilo coke kwijt….dat is een zware slag op zulk een korte tijdsbestek. Moorden is begonnen. Marieba en Dino worden gemist, anders was het moordfeest van deze ellendelingenpartij compleet.


  Maak melding

 8. Tja, “thuishaven van drugs en criminaliteit” maar Holland is niet failliet gemaakt door Opa D !!!!!

  PS : Strafvonnis van 11 jaar ligt er tbv Opa D !!!!


  Maak melding

 9. Happy boeler
  Dan ver moord je iemand gewoon toch, complot theorie voor je zoiets neer klad moet je wel zekerheid hebben dat het zo is hahahahaha


  Maak melding

 10. Sind de ndp aan de macht is zijn drugshandel en drugsmokkel schering en inslag dankzij die oerdomme imbecile idiote dwaze paarse stommelingen die een bij verstek veroordeelde drugsbons de macht gaven. Zijn zijn Dino staat symbool voor deze mpp vervloekte aanbeden onberechte moordenaar ddb.


  Maak melding

 11. Off topic.
  Een leerling van de Johannes Vrolijkschool te Lelydorp heeft aan de bel getrokken nadat er naaktfoto’s van haar medeleerlingen werden en nog steeds worden verspreid op de school. Eerder dit jaar heeft ook een leerkracht aan de bel getrokken over drugsgebruik op school.
  Zij gaf aan dat er een ernstige toename van drugsgebruik was bij leerlingen en dat er ook drugs verkocht werden door leerlingen.
  Enkele leerlingen wiens reacties duidelijk paars klonken zeiden dat ze de president en Lonny als voorbeeld volgen.


  Maak melding

 12. Ik denk eerder omdat Wilders niet uitgenodigd om mee te doen aan de kabinetsformatie, Marie Le Penn opdracht heeft gegeven via Angela Merkel om Trump te waarschuwen voor contraspionage binnen de AIVD waarop Poetin met deze aanslag heeft gereageerd.

  Mogelijk wordt de aanslag nog opgeeist door IS of FARC………………………pffffffffffffff zucht


  Maak melding

 13. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

  Kevin

  Ik denk eerder omdat Wilders niet uitgenodigd om mee te doen aan de kabinetsformatie, Marie Le Penn opdracht heeft gegeven via Angela Merkel om Trump te waarschuwen voor contraspionage binnen de AIVD waarop Poetin met deze aanslag heeft gereageerd.

  Mogelijk wordt de aanslag nog opgeeist door IS of FARC………………………pffffffffffffff zucht


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.