Tweede voorstelling ‘Baba’s droom’ na succesvoll debuut

0
Baba Yaga's debuutshow 'Baba’s droom'

Gisteren, donderdag 25 mei, stond Baba Yaga in het uitverkochte Zuidplein Theater in Rotterdam met zijn debuutshow ‘Baba’s droom’. Vanwege het grote succes komt hij met een tweede voorstelling op 17 juni 2017, eveneens in het Zuidplein Theater in Rotterdam.

Baba Yaga is vorig jaar begonnen met vloggen en heeft in korte tijd meer dan 58.000 fans. Hij staat bekend om zijn kritiek en commentaar op actualiteiten. Daarnaast geeft hij een ongezouten mening op verschillende andere zaken en personen.

In ‘Baba’s droom’ neemt Baba Yaga je mee op reis en deelt hij zijn gedachten met je. Hij wil de normen en waarden van vroeger graag terugbrengen in de huidige samenleving. Kritisch, realistisch en lachwekkend.

Datum: 17 juni 2017
Aanvang: 19:00uur
Locatie: Theater Zuidplein, Zuidplein 62, 3083 CW Rotterdam
Leeftijd: alle leeftijden
Tickets: € 12,50


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.