woensdag, februari 28, 2024
HomeFotoDeelnemers Baku Games in de bloemetjes gezet

Deelnemers Baku Games in de bloemetjes gezet

-

Does Travel & Cadushi Tours

De atleten die onlangs namens Suriname deel hebben genomen aan de Baku Games in Azerbaijan zijn na aankomst in Suriname in de bloemetjes gezet. Dit gebeurde door een delegatie van het ministerie van Sport- en Jeugdzaken, onder leiding van onderdirecteur Recreatie en Sport, Kenneth Jaliens. Hij heeft namens de minister van Sport- en Jeugdzaken, Joan Dogojo, de felicitaties overgebracht.

De Surinaamse delegatie bestaande uit atleten en vechters vertrok op 9 mei jl. naar Turkije voor deelname aan de vierde editie van de Baku Games. Deze games waar 57 landen aan deelnamen werd gehouden in de periode van 12 tot en met 22 mei. Suriname nam onder andere deel aan de onderdelen taekwondo en atletiek. De andere onderdelen die aan de orde kwamen tijdens de Baku Games waren boxen, voetbal, judo, handbal, basketbal en zwemmen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE
  1. Meedoen is belangrijker dan winnen. Nederland bijvoorbeeld weet dat ze minimale kans maken om de eurovisie songfestival te winnen, toch doen ze altijd mee. Omdat je dan gezien wordt als land.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES