Gail Eijk signeert debuutroman bij VACO in Suriname

1
Gail Eijk signeert debuutroman bij VACO in Suriname

Op zaterdag 27 mei 2017 signeert de populaire radio- en tv-presentatrice, songwriter en auteur Gail Eijk haar debuutroman ‘Tranen voor mijn horizon’. Dat doet zij van 10.00u – 12.00u bij boekhandel VACO aan de Domineestraat in Suriname. De inhoud van haar roman is sterk biografisch getint:

Glory Rijker wordt na de dood van haar moeder, met wie zij en haar broers in Nederland woonden, noodgedwongen terug naar Suriname gehaald. Het verlies van haar moeder en de omschakeling naar een totaal ander leven in Suriname zijn van grote invloed geweest op haar verdere leven. Aanvankelijk lijkt het erop alsof Glory voor galg en rad opgroeit. Ze bewandelt een bijna onwaarschijnlijk pad, op zoek naar de waarheid, de liefde, haar afkomst maar bovenal zichzelf, haar eigen ik. Het pad leidt langs vele wegen in Paramaribo en tal van ingrijpende gebeurtenissen. Gebeurtenissen die een stempel drukken op haar ziel en die haar leiden naar een strijd met zichzelf, een strijd die zij zelf moet overwinnen.

Gail Eijk (Paramaribo, 1972) was in haar jeugd werkzaam in de horecasector. Ze is moeder van drie prachtige dochters. Sinds november 2005 is ze werkzaam bij Radio en Televisie Apintie als programmamaker, verslaggever en radio-omroeper. Sinds december 2010 bekleedt zij daar tevens de functie van hoofd nieuwsdienst en maakt onder andere de tv-programma’s ‘In de branding’ en ‘Insight’. Eijk is ook een schrijfster van liedjes. Ze won daarmee in 2008 de componistenprijs van het Suripop-festival met ‘Alla Ogri e tja Wan Bun’, vertolkt door Bryan Muntslag.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.