zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentGospel koor en Bollywood zangeres op Divercity Den Haag

Gospel koor en Bollywood zangeres op Divercity Den Haag

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het ZO! Gospel Choir is op zondag 2 juli te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity in het Haagse Zuiderpark. ZO! Gospel Choir is een initiatief van Shirma Rouse en Berget Lewis; een multi-etnisch koor dat opzwepende ‘black gospel’, ingetogen soul en aller er tussenin brengt.

Ook Bollywood zangeres Madhushree is op 2 juli voor het eerst in Nederland te zien op het gratis festival. Madhushree heeft haar roots in de Indiase filmindustrie en schittert momenteel wereldwijd in de boxoffice-topper Bahuubali 2 met een solonummer dat, naar eigen zeggen, haar leven voorgoed heeft veranderd.

Eerder werd al bekend dat o.a. Ronnie Flex & Deuxperience Band en Mokoomba ook op Divercity optreden. Tot slot voegt de organisatie ook de Haagse hip-hopformatie H3C SQUAD, het Antilliaanse NSTYPLY, het oost-Europese muziekcollectief The Turbans en de Marokkaanse Rachid Kasmi aan de line-up van Divercity toe. Meer informatie: www.divercity-denhaag.nl

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES