Gospel koor en Bollywood zangeres op Divercity Den Haag

0
Gospel koor en Bollywood zangeres op Divercity Den Haag

Het ZO! Gospel Choir is op zondag 2 juli te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity in het Haagse Zuiderpark. ZO! Gospel Choir is een initiatief van Shirma Rouse en Berget Lewis; een multi-etnisch koor dat opzwepende ‘black gospel’, ingetogen soul en aller er tussenin brengt.

Ook Bollywood zangeres Madhushree is op 2 juli voor het eerst in Nederland te zien op het gratis festival. Madhushree heeft haar roots in de Indiase filmindustrie en schittert momenteel wereldwijd in de boxoffice-topper Bahuubali 2 met een solonummer dat, naar eigen zeggen, haar leven voorgoed heeft veranderd.

Eerder werd al bekend dat o.a. Ronnie Flex & Deuxperience Band en Mokoomba ook op Divercity optreden. Tot slot voegt de organisatie ook de Haagse hip-hopformatie H3C SQUAD, het Antilliaanse NSTYPLY, het oost-Europese muziekcollectief The Turbans en de Marokkaanse Rachid Kasmi aan de line-up van Divercity toe. Meer informatie: www.divercity-denhaag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.