Quick scan rechterlijke organisatie Suriname

12
Quick scan rechterlijke organisatie Suriname

Waarnemend president van het Hof van Justitie in Suriname, Iwan Rasoelbaks (l), heeft een exemplaar van het rapport over de quick scan van de rechterlijke organisatie overhandigd aan de minister van Justitie en Politie, Eugene van der San (r). De quick scan geeft een goed beeld van de conditie van de rechterlijke organisatie en reikt handvatten aan voor verbeterpunten.

Klachten uit de samenleving over te lange wachttijden voordat een zaak behandeld kan worden, doorlooptijden waarbinnen een zaak is beslist en het lange wachten op verstrekking van het vonnis of de beschikking na de uitspraak van de rechter hebben geleid tot het initiatief van het Hof van Justitie in Suriname om deze quick scan te laten uitvoeren.

Een tweede aanleiding is de aanstaande verzelfstandiging van de rechterlijke organisatie bestaande uit de Griffie der Kantongerechten, het Kabinet van de Rechter-Commissaris in Strafzaken en de Griffie van Het Hof van Justitie.


12 REACTIES

 1. Whoea hahahaaa…bhoewahahahaahhaaa….
  Zie 2 partners in crime op 1 foto.
  Als je deze twee clowns heb die te doen hebben met rechterlijke zaken ben je als slachtoffer echt verloren!!
  Je bent dan echt een verloren zaak!!
  Wordt geen slachtoffer ,volk van Suriname.


  Maak melding

 2. Huh..??mag wel,als je Bouterse als familienaam hebt..of met een beetje geluk bevriend ben met de familie Bouterse.Nog een optie…als je “dienstbaar”bent in ALLE opzichten.Velen zijn in dit opzicht jou voor gegaan en hebben goed geboerd


  Maak melding

 3. Mag wel,als je als familienaam Bouterse hebt..of met een beetje geluk bevriend ben met de familie Bouterse.Nog een optie..als je dienstbaar bent in ALLE opzichten dan zul je snel tot de Surinaamse “TOPPERS” gaan behoren.


  Maak melding

 4. Ze kijken wel uit, als ze een president van het hof aanstellen, dan kunnen ze het wel schudden, dan worden ze van alle kanten op hun vingers getikt


  Maak melding

 5. “verzelfstandiging van de rechterlijke organisatie ”

  Denkt deze cowboy Rasoelbaks dat we in Suriname achterlijk zijn ? Het wordt helemaal een wild west in Suriname.


  Maak melding

 6. Een Quick scan hebben die gasten een barcode op hun voorhoofd dan, een rapport met verbeter punt, achterlijke idioten, waar gaat het over, na 37 jaar dwang arbeid, zakken vullen, ook paars gedachtegoed jammer


  Maak melding

 7. Forummers … did you see his face … Eugene van der San … them people say he is ugly … but his pocket is full of theft … thievery money !!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.