zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBizzey hoofdact nieuw feest in Euphoria Suriname

Bizzey hoofdact nieuw feest in Euphoria Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Nightclub Euphoria in Suriname presenteert komend weekend een nieuw feest, genaamd ‘Pure Urban Touch’. De launch vindt op zaterdag 29 april plaats. Speciaal hiervoor is Bizzey uit Nederland gehaald. Bizzey ex lid van de bekende Nederlandse DJ formatie Yellow Claw is bij velen bekend om de hit ‘Day and Night’ (Dey anga Neti) featuting Aziz Wrijving.

Hiernaast scoorde hij ook hits als ‘Lekker Lekker‘ met Jonna Fraser, ‘Bij Mij’ met Josylvio en ‘Challas‘ met Mula B & Louis. Met Yellow Claw boekte hij zowel in Nederland als in het buitenland succes. In 2016 kiest Bizzey, die officieel Leo Rolandschap heet, voor een nieuwe muzikale richting en sindsdien focust hij zich weer op zijn solo act.

“De rode draad in mijn muziek nu is dat ik mijn roots heb opgezocht. Ik ben half Surinaams en ik probeer nu meer uit met die tropische sound.” In het voorprogragamma van Pure Urban Touch staan de artiesten van Cubix Records, Param4ryow, Mozis B & Lyrics blam (Live), Dj’s: Andy Safado, Danny play, Jrm-E.Zunils (NL) MC Danni Minino, Thb Mozis zullen het geheel aan elkaar praten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES