zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKoningsdagfeest in Suriname met Amsterdamse band

Koningsdagfeest in Suriname met Amsterdamse band

-

Does Travel - naar Suriname

Het is vandaag Koningsdag en ook in Suriname wordt dat gevierd. De Pier bij het Torarica hotel is wederom het decor van het jaarlijkse Oranjefeest. Dit jaar is The Soul Keys(FOTO) de publiekstrekker. Met hun swingende Southern Soul zorgen zij donderdagavond 27 april voor een groots spektakel.

Aangevoerd door leadzangeres Njambi Atema, spelen The Soul Keys Southern Soul, een mix van gospel, blues en country zoals verschenen op vermaarde labels als Goldwax, Stax, Atlantic, Hi-records en FAME. Het publiek wordt getrakteerd op een muzikale cocktail. Van de blues van Aretha Franklin tot de rauwe Soul van Otis Redding en Ann Peebles. En natuurlijk zal de muziek van the Sweetheart of Southern Soul, Candi Staton niet ontbreken!

Het Koningsdagfeest wordt georganiseerd door de Nederlandse Ambassade in Suriname, Brainwaves, KLM Suriname, Parbo Bier en Hotel Torarica. Locatie: Hotel Torarica, Paramaribo

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Hahaha, de landverraders van Suriname claimen het feest als een feest voor de oppositie. Deze landverraders geven een visitekaartje af. Ze willen gezien worden, willen opvallen voor de ex kolonisator. De ex kolonisator zegt tegen hen; ‘ rot maar op met je onderdanig gedrag, ga de handen uit mouw steken, stelletje sukkels ‘.

  Men zal zien dat er bij dit feest totaal geen schaarste is aan eten, drinken, credit cards,enz.


  Maak melding
 2. @RobG, de Surinamers zijn dan ook landverraders als zij 1 juli vieren in Amsterdam.
  Vergeet niet dat er ook bands uit Suriname naar Nederland vertrekken om steun te geven.

  Bouterse wilde ook nog de Surinamers uit een financiële nood helpen. Weet wat je allemaal schrijft.

  Niet de Front is aan de macht, maar Bouterse de NDP zijn regering zitten aan de macht.


  Maak melding
 3. Komkom RobG het is vandaag de verjaardag, het feest, van jouw koning, dus niet zo raar doen. Nu jij in Nederland woont behoor je dus ook tot het ex-kolonisator volk en dus draag je bijvoorbeeld ook nog schuld aan de slavernij.

  Als je in Nederland wil wonen en een Nederlands paspoort wil hebben dan dien je loyaal te zijn aan de Nederlandse samenleving en het Nederlandse staatshoofd. Ook jouw staatshoofd. Niet aan Bouterse dus. Anders hoepel je maar op naar Suriname. Maar je kijkt wel uit hé.


  Maak melding
 4. @RobG,
  en zal zien dat er bij dit fees totaal geen schaarste is aan eten, drinken en creditcards, enz
  .
  Natuurlijk niet idioot, of denk je dat de Nederlandse ambassade net zoals jou afgod weer ergens een vette lening af heeft moeten sluiten om dit te bekostigen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES