donderdag, februari 22, 2024
HomeFotoConcrete samenwerking Suriname en Nicaragua

Concrete samenwerking Suriname en Nicaragua

-

Does Travel & Cadushi Tours

Suriname en Nicaragua zijn van plan de onderlinge bilaterale relatie en samenwerking te gaan stuwen in de richting van concrete initiatieven. De niet-residerende ambassadeur van Nicaragua, Valdrack Jaentschke(l), heeft woensdag tijdens een kennismakingsbezoek daarover gesproken met minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken(r).

De minister heeft een concept paraplu-overeenkomst voor samenwerking overhandigd aan Jaentschke. Dit is een essentieel document gericht op concretisering, verdieping en intensivering van bilaterale samenwerking, zegt het ministerie van Buitenlandse Zaken in Suriname.

De volgende samenwerkingsgebieden zijn tijdens het onderhoud geïdentificeerd: cultuur, toerisme, landbouw en handel voor economische ontwikkeling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

19 REACTIES
 1. Samenwerken of bedelen. En wat een dure woorden voor ongeschoolde ministers. Nooit deed Suriname zaken met deze landen en nu ze nergens meer kunnen aankloppen zieliglenen bij buren.


  Maak melding
 2. Wat niet in het bericht staat,is dat Suri aannemers de Nicaragua kanaal gaan graven.Dat wordt een tweede water verbinding tussen de Caraibische zee en de Stille Oceaan.
  Het is een project van 50 MLD dollar.
  Dit keer gaat de Lummel geen brug of spoor bouwen maar een kanaal graven.


  Maak melding
 3. 1. De minister heeft een concept paraplu-overeenkomst voor samenwerking.
  Ze gaan dus paraplu’s verdelen.

  2. Verdieping en intensivering van bilaterale samenwerking:
  ze is echt een liefhebster baja.


  Maak melding
 4. De Surinaamse maatschappij is door de Nederlanders gevormd. Joe leer lezi en skrifi en taki en bribi na Nederlands. Meer dan driehonderd duizend Surineds wonen er daar en hebben het redelijk naar hun zin. Soortoe ka a dong paars regering e go zokoe in deng poti arme lande disie? Wat hebben al die arme spaans sprekende landen baas en roversbende te bieden. Oma taki is vrouweschoon en cocaine. Ndp na a moro dong regering sinds Arron en ooktoe deng mang pasa Arron wat betreft corruptie en roof. Alleen Arron no kiri sma. A mang vertik foe hori wang referendum en nu zitte we allemaal in dit ooit mooi land opgescheept met misdadige coupplegers die oerdomme stommelingen op handen dragen, wiens de ka in ding broekoe. Straks is er ook schaarste aan wc papier. A ting dati e go kong bakka. Ndpers zijn waarlijk oerdomme paars misdadig vervloekte zombies. Wo ka tang dienie didibri.


  Maak melding
 5. Suriname is geen rijk land, dus waarom zouden we alleen met rijke landen willen zaken. We zijn allen gehersenspoeld dat Europa en USA het centrum van de wereld zijn.

  We gaan toch ook het liefst met mensen om die ons als gelijke behandelen ? Suriname en Nicaragua kunnen van elkaar leren.


  Maak melding
 6. Verbreed je wereld beeld@
  Je hebt zeven jaar de tijd gehad, om te leren, wat zestig jaar!!!
  En je hebt het nog niet geleerd, en de uitspraak, we kunnen van elkaar leren Suriname en Nicaragua, dat leren is leren van hoe exporteren coca van geld hoef je het niet en qua kennis zeker niet armoe troef.
  37 jaar gemiste kansen, en bouta maar steunen mag ik een bakje, vernouw je wereld beeld zal je bedoelen, Suriname is steen rijk alleen in verkeerde handen.


  Maak melding
 7. dus nu gaat de lamme de blinde leiden.Dan liever weer de koloniale tijd.Toen hadden we deze ellende niet. We zeggen altijd maar dat Nederland ons niet de les moet voorlezen of moet bemoeien.Een ding weet ik zeker; met Nederland of in elk geval een west europees land als partner was Suriname 100 keer beter


  Maak melding
 8. Na Nicaragua volgt misschien Venezuela of Irak of Sudan of Noord korea of Haiti enz ….We hebben een fantastisch land met helaas een klote beleid ….Wie kent wijlen min president Johan Adolf Pengel nog ? Hij was goed bevriend met Nederland en kreeg nagenoeg alles voor mekaar. Onze gulden was toen 2maal die van Nederland Hij was geen dictator en ook geen drugsdealer maar vooral geeeeeen moordenaar


  Maak melding
 9. Cultuur. Daniel Ortega kan zijn Sandinistische ideen uitvoeren naar Suriname. Oja, ook nog zijn verouderde geweren uit de Sandinista beweging kan hij nog aan Su verkopen.

  Surinaamse architecten onder hoofd Chinese architect kanaal graven in Nicaragua. Zou leuk zijn. Brengt waardeloze Cordoba’s in Su.

  Su studenten kunnen promoveren op de grond vraagstukken ontstaan door het graven van het kanaal.

  Nicaraguense vissers naar Su brengen om onze ocean verder leeg te vissen.

  wat nog meer?


  Maak melding
 10. Ndp rovers sluiten op papier samenwerking met landen die aan de rand van de afgrond liggen zoals Venezuela, Haïti, Nicaragua, Cuba etc. Allemaal dictatoriale regimes


  Maak melding
 11. Zolang bouta aan de macht is zal geen enkel normaal land zaken met suriname willen doen.Probleem is dat bouta nooit wil aftreden ivm zn misdaden. Hij kan nergens heen hij schijt in zn broek.Ondertussen blijft het volk in de ellende.Beter dat we hem{bouta} vrijspraak beloven zodat hij kan oprotten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES