vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandAla Kondre Soccer Awards in nieuwe editie AK Magazine

Ala Kondre Soccer Awards in nieuwe editie AK Magazine

-

Does Travel - naar Suriname

AK Magazine komt binnenkort met haar nieuwe editie met daarin de Ala Kondre Soccer Awards(AKSA), waarin spelers met een Surinaamse achtergrond in beeld worden gebracht. Spelers die een bijdrage hebben geleverd aan het Nederlands Nationaal elftal. Een editie met mooie verhalen, artikelen en registratie van ‘helden’ van de groene velden.

Met onder andere een super photoshoot van Edson Braafheid(FOTO). Zijn gehele carrière en familie in beeld en schrift. Ook exclusief zijn visie en beleving van de confrontatie met Louis van Gaal, de beruchte ‘discussie’ in de kleedkamer van Bayern München 2009… Een prachtig verhaal om naar toe te leven.

AK Magazine deel 3 is vanaf eind mei te koop in Nederland én in Suriname. Kijk voor meer info ook op www.akmagazine.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES