zo 18 feb 2018 03:54
post thumbnail

Ala Kondre Soccer Awards in nieuwe editie AK Magazine

0

AK Magazine komt binnenkort met haar nieuwe editie met daarin de Ala Kondre Soccer Awards(AKSA), waarin spelers met een Surinaamse achtergrond in beeld worden gebracht. Spelers die een bijdrage hebben geleverd aan het Nederlands Nationaal elftal. Een editie met mooie verhalen, artikelen en registratie van ‘helden’ van de groene velden.

Met onder andere een super photoshoot van Edson Braafheid(FOTO). Zijn gehele carrière en familie in beeld en schrift. Ook exclusief zijn visie en beleving van de confrontatie met Louis van Gaal, de beruchte ‘discussie’ in de kleedkamer van Bayern München 2009… Een prachtig verhaal om naar toe te leven.

AK Magazine deel 3 is vanaf eind mei te koop in Nederland én in Suriname. Kijk voor meer info ook op www.akmagazine.nl.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com