dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurLevenslessen in nieuw boek van Jörgen Raymann

Levenslessen in nieuw boek van Jörgen Raymann

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vanaf volgende week is het boek ‘Raymann zoekt raad’ verkrijgbaar in de boekhandel. In dit boek laat cabaretier Jörgen Raymann met veel humor en zelfspot zien hoe je jezelf steeds opnieuw kunt oppakken na tegenslag. Dit doet hij aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven.

Naast geluk en plezier krijgt iedereen in zijn leven ook te maken met tegenslag en verlies. Daar hoef je niets voor te doen, dat krijg je gratis en voor niks voor je kiezen. Wat je wel kunt doen, is leren hoe je ermee om kunt gaan. De in Suriname geboren entertainer Jörgen Raymann kan erover meepraten. Vaak had hij alle geluk van de wereld, vaak ook kreeg hij de beloning waar hij hard voor had gewerkt, maar een paar keer botste hij keihard tegen een muur. Om er vervolgens weer overheen te klimmen en vol optimisme verder te gaan.

Maar hoe herpak je jezelf? Hoe blijf je gemotiveerd, ambitieus en positief in het leven staan? Hoe kom je er achter wat je eigenlijk wilt doen en hoe kunnen andere mensen je daarbij helpen? Raymann geeft relativerende en praktische lessen over hoe je open en positief in het leven kunt staan en gaat te rade bij de bekende en minder bekende mensen die hem er ooit weer bovenop geholpen hebben.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
  1. Ik dacht dat het zijn grootste asset was, het feit dat hij in Nederland is geboren. Het stuk claimt zijn geboorterecht voor Suriname. Ik zal het boek niet kopen. Ik wil geen aandeel in Almere hout krijgen.


    Maak melding
  2. Dus dat alles doen puur uit eigen belang. Hij is de meest irritante hypocriet. In Su doen alsof hij begaan is met de sociaal zwakkeren niks noppes nada van waar. Vlgs eigen zeggen is hij Joods, in zn kop vol kolder Hindostaans en Odie hel. Alles behalve Creools. Oprotten met deze irritante wanna B gluiperd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES