dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPremière 'Tuintje in mijn hart' in Suriname op 20 april

Première ‘Tuintje in mijn hart’ in Suriname op 20 april

-

Does Travel - naar Suriname

De speelfilm ‘Tuintje in mijn hart’ heeft in Nederland, sinds de lancering op 2 maart jl., al 200.000 bezoekers getrokken. De film, die volledig in Suriname is opgenomen, beleeft haar Surinaamse première op 20 april in TBL Cinemas.

‘Tuintje in mijn hart’ brengt de Surinaamse natuur prachtig in beeld en kan volgens de Suriname Hospitality and Tourism Association (Shata) daarom een bijdrage leveren aan het promoten van de Surinaamse toerismesector in binnen- en buitenland. “Het publiek zal nu met eigen ogen kunnen zien welke schitterende beelden er in Suriname zijn opgenomen” zegt de Shata in een persbericht.

De organisatie, die de productie van de film heeft ondersteund, zet zich in voor toerisme ontwikkeling en promotie in Suriname. Zij ziet deze film als een uitstekende manier om het bewustzijn van de Surinamer te ontwikkelen over hoe bijzonder het land is en waarom toerisme belangrijk is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Toerisme in Su.
    Keep on dreaming!!!

    Toerisme in dat criminele, corrupte, super onvriendelijk, smerige toeristenland!
    Toeristen zijn veel eisend en daar kunnen Surinamers niet aan voldoen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES