Voorzitter FIFA op bezoek in Suriname

3
Voorzitter FIFA op bezoek in Suriname

De voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA, Gianni Infantino, is op werkbezoek in het Caribisch Gebied. Hij doet de Concacaf-landen aan en eergisteren was Suriname aan de beurt. Infantino heeft samen met SVB-voorzitter John Krishnadath en het nieuwe SVB-bestuur drie FIFA-projecten bezocht. Hij opende samen met minister Joan Dogojo het Owru Cul Sports en Entertainment Center.

Infantino zei dinsdag tijdens zijn werkbezoek dat Suriname een nieuw voetbal stadion verdient. Volgens Infantino is Suriname een van de beste voetballanden van het Caribische gebied. Daarom zal FIFA de Surinaamse Voetbal Bond helpen met het opzetten van een stadion schrijft smesport.com.

- Advertentie -

3 REACTIES

 1. Infantiel@
  Fifa voorzitter heeft verstand van zaken, er moet een nieuw stadion komen. Suriname sterft van het geld, dus waar wachten we nog op.
  Bouwen met die hap, om vervolgens halverwegen te stoppen.
  Zoals gewoonlijk

 2. Zolang er nog lijnen lopen van sommige bestuursleden naar deze of gene lidbond(en) zal het voetbal in Suriname op het hoogste niveau een wasse neus blijven.

 3. Met een Roverscultuur in Su heeft hij daar niets te zoeken, Misschien een Cruijffcourt bouwen op het woonerf van de Rover en Moordenaar desire delano bouterse waar ingrid met haar kinderen, dino en peggy een balletje kunnen trappen.
  en de reserve speeltster jen-ai om dino te vervangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.