Clarence Breeveld op 68-jarige leeftijd overleden

8
Clarence Breeveld op 68-jarige leeftijd overleden

In zijn woonplaats Houten(NL) is zanger, gitarist en componist Clarence Breeveld gisteravond op 68-jarige leeftijd overleden. De Surinaams-Nederlandse Gospel en Kaseko zanger was ongeneeslijk ziek.

In februari dit jaar werd er nog een speciaal aan hem opgedragen concert genaamd ‘Thank You Clarence’ georganiseerd. Ook werd hij door de president van Suriname gedecoreerd tot Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster.

Clarence Breeveld, broer van Hans en Borger Breeveld, stond al sinds zijn dertiende op het podium. Met zijn gitaar en een scala aan muziekformaties en koren wist hij steeds op een unieke wijze een breed repertoire ten gehore te brengen. Van Gospel, Bluegrass en Country, tot Surinaamse Kaseko en Nederlandstalige kerkliederen.


8 REACTIES

 1. die familie breeveld zijn bouta aanhangers van het eerste uur
  als ex woordvoeder van bouta zal borger zeker een mooie speech houden
  maar over de doden geen kwaad
  rip


  Maak melding

 2. Clarence, ik heb van jouw muziek genoten. Bedankt dat jij er was. Ik hoop dat je bij de Heer datgene mag krijgen wat jij verdient. Rust in vrede. En aan alle familieleden, vrienden, kennissen en fans: heel veel sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 3. ja het is niet anders, iedereen komt aan de beurt.,,, ook de moordenaar..

  niemand ontkomt aan deze procedure, het duurt even, maar je gaat eraan..

  de tijd van de moordenaar komt steeds dichterbij..


  Maak melding

 4. aan peneux wil ik het volgende vragen..

  hij spreekt van no cure no pay..

  met alle respect,,, maar geld dit ook voor iedereen.., te beginnen bij de ,,, zeven even figuren..

  de niks nuttiger bij alle ministeries, de vele belijds medewerkers, die geen bal uitvoeren..,

  die hele ka-bi-net van de moordenaar,, wat dacht je zelf van de moordenaar die wel betaald wordt en bijna nooit de poppenkast de z. g. n. nationale parlement bezoekt , maar wel maandelijks zijn salaris toegeschoven krijgt en alle bijlagen inclusief zijn vrouw die geen bal uitvoert..

  het wordt tijd dat al deze figuren per uur betaald worden, dat zij ooit gewerkt hebben….

  zo blijft er miljoenen over in staats kas voor anderen die wel hart werkende figuren, o a. in de gezondheid zorg..


  Maak melding

 5. Jammer Clarence Breetveld!! Je heb je mati Bouta in de steek gelaten! die had je mee moeten nemen in je smalleveld om je te vergezellen!!!

  Maar goed! Rust in vrede!!! maar als kan, sta op en kom je vriend halen!!! dan hebben wij tenminste rust!!! We zullen je voor altijd dankbaar zijn!

  Nabestaanden gecondoleerd!!!


  Maak melding

 6. Clarence Rest In Peace, you are with your Savior now you always sang so beautiful about and no more pain, mrs Breeveld my deepest sympathy, stay strong and condolences to the rest of the family , friends and fans, you leave us you voice making a joyful song to the Lord may God bless us all.


  Maak melding

 7. Als je een ‘echte’ Surinamer geweest was ipv slechts een ‘ningre’ Suriamer – dwz een Surinamer die er alleen voor de belangen, cultuur en vermaak van de ningre’s was – dan had ik vast van je gehoord en kende ik vast wel een liedje van je.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.