donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentIwan Esseboom op BORGOE meets PARBO festival zaterdag 8 april

Iwan Esseboom op BORGOE meets PARBO festival zaterdag 8 april

-

Does Travel & Cadushi Tours

In 1983 bracht hij ons samen met de Funmasters één van de bekendste Surinaamse nummers allertijden. Begin 2017 bracht de bekende DJ Gregor Salto dit nummer opnieuw uit en nog steeds gaan mensen helemaal los op ‘Wittie Visie’! En daarom is Iwan Esseboom speciaal uitgenodigd om ‘Wittie Visie 2017’ live ten gehore te brengen op het BORGOE meets PARBO Indoor Festival op zaterdag 8 april in Rotterdam!

Het beste van de Borgoe Party en Parbo Night wordt die nacht gecombineerd tot 1 supergroot en exclusief festival van 23.00u – 05.00u in de Maassilo Rotterdam. Naast Essenboom zijn diverse andere artiesten aanwezig waaronder La Rouge, Passion, Jayh Jawson, Gio, F1rstman, Keizer, Justice Toch, Zefanio, Afro Bros, Nafthaly Ramona, Patrick Paul, Dylvn, Charissa Jong, MC D-Jay en Gilly Gonzales en MC Laco uit Suriname!

Tickets zijn 25 euro MAAR er de laatste goedkope EARLY BIRD Tickets voor slechts 15 euro (OP=OP!) zijn hier online verkrijgbaar via www.borgoe.party of in Den Haag bij restaurant Warung Mini en Hairstudio NoLimits en in Rotterdam bij Billboard Records. LET OP: Deze goedkope Early Bird tickets gaan zoals altijd heel hard. Haal ze daarom snel, want OP= echt OP! Meer info: www.borgoeparty.nl.

Wittie Visie 2017:

BORGOE meets PARBO vorig jaar:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE
  1. Iwan, mi gado ga lekker genieten van je pensioen mang. Deze bende heb je niet nodig. Staan hossen tussen opgeschoten jongeren onder invloed van alcohol en pillen. Gregor Salto heeft een nostalgisch nummer verkracht. Van sommige dingen blijf je af. You can’t beat the original


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES