woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieProtestleidster Maisha Neus bedreigd in Suriname, doet aangifte

Protestleidster Maisha Neus bedreigd in Suriname, doet aangifte

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 apr – Protestleidster Maisha Neus heeft aangifte gedaan bij het Korps Politie Suriname, KPS. Neus zegt met de dood te zijn bedreigd. Ook Siebrano Pique, deelnemer aan het protest tegen het beleid van de regering Bouterse, heeft aangifte gedaan. Het duo werd door tientallen demonstranten begeleid naar het politiebureau.

Daar is de aangifte geregistreerd. Demonstranten hebben voor de tweede achtereenvolgende dag uiting gegeven aan hun misnoegen over het beleid. De eis van het terugdraaien van de prijsverhoging op brandstof staat nog recht overeind. Neus heeft de afgelopen dagen vaker opgeroepen tot massaal verzet. Zowel parlementaire als buitenparlementaire politieke partijen hebben intussen gehoor gegeven.

Ook vakbondskoepel Ravaksur en werkgeversorganisatie Akmos doen mee. De bedoeling is de economie plat te leggen om het protest kracht bij te zetten. De politieke partijen DA 91 en SPA hebben intussen een protestverklaring uitgegeven. “De samenleving wordt steeds weer verrast met opwellingen. Beloften worden niet nagekomen en er is sprake van zigzagmaatregelen in plaats van samenhangend beleid”, stellen beide partijen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

55 REACTIES
 1. bekende bedreigen van opper rat bouta via zijn hersenloze kanalen zoals kenneth sloten met zijn bakana torie bij de srs
  en wij betalen deze rat zijn achterlijke salaris ook nog voor zijn gatlikkerij
  fuck kenneth sloten met zijn propaganda shit,
  samen met bouta kan hij ook vertrekken


  Maak melding
 2. Mevrouw. Natasja B.die bij het kabinet van de pres.werkt loopt bepaalde ambtenaren te bedreigen ivm frauduleuze zaken die ze heeft laten verrichten.

  Ze zat vast in de zaak Dino Bouterse.
  En nu maar werken in het kabinet.
  Beter kan je niet hebben


  Maak melding
 3. Zelfs Satan wil deze vieze vuile paarse GATLIKKERS niet in zijn directe omgeving.SCHAAMTELOZE KLOOTZAKKEN.Hun einde is in zicht.Reken maar.


  Maak melding
 4. Dit is het handelsmerk van de ndp.
  Je hoeft geen geleerde te zijn om te concluderen dat de werkarmen van vrouwe justitia in het 8 decemberproces ook op deze wijze worden bedreigd en voor de druk zwichten.

  Sari torie


  Maak melding
 5. Geliefde sranangmangs!!!!
  De Bijbel is mijn leidraad en mijn navigatie in mijn leven.
  Ik ga het nooit gebruiken om negativiteit naar mijn medemens hoofd toe te slingeren,want daarvoor is het niet gegeven.
  Integendeel ga ik het gebruiken om vrede en rust te brengen en mensen te bewegen tot positief denken.
  Dat gezegd hebbende in het boek van Genesis staat geschreven dat God de mens de zaadgevend gewas heeft gegeven tot spijze.
  Ik ga deze tekst even voor u uitwerken.
  Suriname telt nu 555.000 mensen.
  Aan zaadgevende gewassen moet u denken groente soorten en fruitsoorten.
  Als u 1boulange opensnijd hoeveel zaden zou u daaruit kunnen halen heel veel.
  Als iedereen 1 boulange plantje zou aanmaken x555.000=………
  Als iedereen 1 antroea plantje zou aanmakenx550.000=……..
  Als iedereen 1kouseband plantje zou aanmakenx555.000=………
  Als iedereen uit de bloesems van klaroen en badjie badjie1plantje zou aanmakenx555.000=……..
  Als iedereen uit tomaten 1 plantje zou aanmakenx555.000=……….
  Als iedereen uit oker 1plantje zou aanmakenx555.000=……..
  Als iedereen uit zuurzak 1plantje zou aanmakenx555.000=……..
  Als iedereen uit sinaasappel 1plantje zou aanmakenx555.000=…….
  Als iedereen uit papaja 1 plantje zou aanmakenx555.000=………
  En zo kan ik doorgaan met zaadgevende gewassen.
  Lieve sranangmangs dat ben ik ook in hart en nieten a.u.b ik roep jullie op please please om geen onheil te zaaien in ons geliefd land Suriname die ons allemaal zo dierbaar is.
  Kijk na mijn idee ik roep hele Surinaamse bevolking op productie toer over te gaan please😀.
  De gedachten die ik heb neer gezet is simpel en uitvoerbaar.
  Sranamaangs houden jullie heg hoofd koel laten wij in deze groep tot een denk tank gaan toebehoren in plaats van vinger te wijzen naar anderen en elkander neer te halen
  Groetjes JEHU😀


  Maak melding
 6. Correctie!!!
  Ik bedoel Suriname telt 550.000 mensen het zal nu al inmiddels meer zijn houdt u mij ten goede
  Ok mie e wiensie ala sma wang Swietie dee


  Maak melding
 7. Deze sma met Hollands paspoort,en opruiend bezig in ons land,OPZOUTEN,zij vraagt zelf voor problemen.op een KLM vlucht zetten richting Noordzee ,Kenneth Sloten heeft gelijk,trow her out of the country,.laat zij in haar land Nederland gaan demonstreren tegen Wilders,die daar buitenlanders zoals deze rediemoesoes discrimineerd,..ha ha mevrouwtje is boos,te oenoe voe NDP,o boos,dan joe kang long.


  Maak melding
 8. Iemand met de dood bedreigen gaat wel ver echter zullen wij de huidige president te vuur en te zwaard verdedigen. (met pen en woord). Jarenlang heeft Front de bevolking gepamperd. Mensen werden hulpverslaafd gemaakt. Wat de regering nu doet is een onderdeel van de de-kolonisatie proces en reactie van een deel van de bevolking kan ik enigzins nog begrijpen. Maar na het zuur komt het zoet. Men zal nog geduld moeten hebben.


  Maak melding
 9. Gelezen voor U op mamjo:

  “Kenneth Sloote is een EX-GEDETINEERDE. Kenneth en Henk Sloote zijn tweeling broers. Kenneth was militair en Henk een agent van politie. Rond 1996 zaten beide broers in de Centrale Penitentiaire Inrichting (CPI) te Santo Boma.

  Waarvoor kwamen ze in het gevang?
  Hun moeder ga op een goed moment te kennen dat ze haar sieraden niet kon vinden. Moeder en zonen hadden het vermoeden, dat de moeder’s dienstvrouw haar man had ingeschakeld om de sieraden te stelen.
  Beide broers haalden hem op, reden vervolgens achter Zanderij en startten hun verhoor. Op een goed moment hadden ze de man zelfs tot zijn hals begraven. Ook hadden ze hem achter hun auto aan een stuk touw gebonden en gesleept over het baanzand.

  De arme man had niets te bekennen, want noch zijn vrouw, noch hij wist iets af van de “verdwenen” sieraden. Gelukkig overleefde de man de zware mishandeling en marteling. Later werden de sieraden in het huis van de moeder terug gevonden. De moeder van Kenneth en Henk had vergeten, waar ze de sieraden had verstopt.

  Henk werd al gauw opgepakt door zijn collega’s. Kenneth dook onder in het binnenland, tot hij een malaria aanval kreeg. Toen hij naar het Diakonessenhuis werd gebracht voor behandeling werd hij opgepakt.”

  Zie verder mamjo: is kenneth Sloote Psychopaat?
  Moraal: if you live in a glass house, don’t trow stones.


  Maak melding
 10. vervolg:
  Beide broers waren christelijk. In de periode van de detentie is Henk een volle evangelie christen geworden. Kenneth is islamiet geworden. Henk is momenteel hoofd van de Technische Dienst van het ministerie van Justitie en Politie.
  Kenneth bekleedde na zijn detentie in de periode toen Jules Albert Wijdenbosch president van Suriname een hoge functie bij een ministerie.

  Niets vreemds, want onder Desiré Delano Bouterse en Jules Albert Wijdenbosch kun je pas aan carrièreontwikkeling
  beginnen, wanneer je een crimineel verleden hebt.

  Er is nog veel meer op Mamjo.com.
  Ook leugenaar Limbo blijkt een Boeler te zijn.


  Maak melding
 11. kenneth heeft zeker veel geleerd van zijn broeders in het midden oosten hoe je mensen moet intimideren en indoctrineren
  eens een krankzinnige altijd een krankzinnige
  laat hij met zijn doodsbedreigingen opdonderen uit su


  Maak melding
 12. @JEHU wat een nobel streven om de Bijbel als leidraad voor de wederopstanding van Suriname te gebruiken. Echter uw theorie snijdt werkelijk geen hout! U gaat ervan uit dat Suriname 550.000 inwoners telt die allen in staat zullen zijn om te planten. U maakt hierbij geen onderscheid tussen kinderen en volwassenen maar gooit de hele bevolking op een hoop. Hoe durft u ! Hebt u geen hart of is uw hart van steen ? Nu weet ik dat kinderarbeid in de Bijbel niet verboden is maar in de moderne tijd kan een land dat zich ontwikkelt geen beroep doen op een sprookjesboek. U misleidt het volk en gelukkig zijn er velen die zich niet aangesproken voelen tot uw oproep. Als u daadwerkelijk groente wilt verbouwen, ga gerust uw gang. Maar laat anderen met rust !


  Maak melding
 13. Zo gaat het in Suriname met die aanhang van die domkop Bouterse in Suriname.Hij heeft Suriname al leeg geplukt en nu komen die bedreigingen aan. Zo lang Bouterse in Suriname voor het zeggen heeft komt het land nooit vooruit. Dat is mijn mening als Suriname.Ik hoef niet achter politici aan te lopen maar als het niet goed gaat dan schrijf ik wat erover punt uit.Bouterse houdt niet van Suriname en daarom maakt hij het land kapot. Hij heeft zichzelf verrijkt en de domme massa die op hem hebben gestemd hebben geen recht van spreken want als je een man kies als president die geen verstand van zaken heeft is het vragen om problemen en dat hebben ze nu gekregen.Die man heeft alleen met wapens leren werken om mensen die het niet eens is met hem om ze dood te schieten punt uit.Zie je niet hoeveel ministers hij naar huis heeft gestuurd maar hij blijft maar zitten als president terwijl hij de probleem is van het land.Oprotten Bouterse dat is het beste voor het land.Dat is mijn advies.


  Maak melding
 14. Het is een mode geworden om steeds weer de vingers naar iemand tewijzen terwijl jij niet beter bent of je hebt over je zelf gesproken wie of wat je bent.maisha neus ga gewoon door met je actie .ze weten dat het volj ze niet meer lust .alleen de niets nutters die van hun profiteren praten lelijk.


  Maak melding
 15. nou ik sta voor 100 procent achter deze actie ben blij dat der eindelijk wat gebuert alleen vind erg dat er bedreigingen worden geuit aan mensen die het beste voor hebben voor het volk


  Maak melding
 16. Deze 2 mensen hebben in mijn optiek de juiste leeftijd, en mentaliteit om het land te herstellen en op te bouwen.

  De 25 plus en 30 plus hebben het moeilijk en zijn gedoemd om de ontelbare (overheids)leningen af te lossen en daarnaast ook nog pensioenpremie af te dragen voor de ouderen.
  Een (normaal)leven opbouwen met een gezinnetje, wordt voor deze starters onmogelijk.

  De structuur van de samenleving is/wordt ontwricht als het land bestaat uit gezinnetjes, waarvan de jongeren nog op hun vijfendertigste bij hun alleenstaande moeder van 85 wonen.

  Deze groep moet nu opkomen voor hun toekomst en dat van hun toekomstig gezinnetje.
  Suri is in de ban van bejaarde bandieten.

  En wat doen we met bandieten………………


  Maak melding
 17. De strijd niet opgeven Maisha.Je niet laten afschrikken.De bedreigingen komen niet van het volk die bouta liever ziet verdwijnen .Het komt van de boutisten die het liefst iedereen de mond wil snoeren of liever kapot wil schieten als je aan hun lijder komt.Wees niet bang bouta kan zijn wrede praktijken niet meer uithalen. De wereld houd een oogje op hem en de president van Suriname het IMF is hier,bouta zit gevangen in zijn eigen web,
  Volk van Suriname steun Maisha,sluit je aan achter haar .Doe mee aan de protestacties,Dit is het begin van het einde van bouta,


  Maak melding
 18. De figuren die de dreigementen uiten, zijn de tot zombies verworden ptts veteranen.
  En natuurlijk niet te vergeten de ex-volksmilitie.

  Ze zitten vol met spul om het verleden te vergeten, en behoren tot de laatste der Mohikanen. Gemiddelde leeftijd 60 plus, dus wees niet bang.

  Een tip voor de (onbekende) demonstrant, zoals iemand eerder aangaf: bedek je gezicht met een bandana, een orni, hoofddoek of anjisa. Kleurrijk zoals het hoort, zo halen we nog het Internationaal nieuws.

  Er is genoeg beeldmateriaal op het internet te vinden. Muziek doet het altijd goed. Iedereen in het paars zal iemand een hartaanval bezorgen.

  En als je ndp-buurman alweer een kopje suiker komt ‘lenen’ voor zijn koffie, dan moet hij eerst mee- demonstreren en dan ‘leen‘ je de suiker.


  Maak melding
 19. Mensen niet zwichten voor die laffe honden van de NDP………alleen anoniem en op veilige afstand durven ze te “bedreigen” die boelers……face 2 face durven ze niet……omdat ze weten dat ze ook afgeslacht gaan worden…..!!!!


  Maak melding
 20. Oe doro bakka na e vervloekte mislukte revo periode waar bedreigen door die mpp bouterse en consorten hun dagelijkse kost was en is. Anno 2017 gaan deze paars immorele bedreigingen niet meer werken want sma no fredi moro voor die oud geworden paarse gangsta bassi en zijn paarse oude corrupte bedriegende rovende adviseurs. Ook vele ndp’ers ai nanga jesi, ma vooral deng verstang e kong opo dee nanga dee. Baas, Limbo en elite ndp kaders zijn rovende leugenaars gebleken voor hun eigen oerdomme paars verarmde aanhangers. Wang skoto srefi taki dat de Suribwabaanse drugsmaffia regeert en bijna de gehele rechterlijke en uitvoerende machten in haar greep heeft. Feit alleen dat Dinoka en Meribaka criminelen zijn als hun opvoeder didibri, de paarse revo misdaadvloek die een ware misdaadgolf in dit land zal ontketenen veroorzaakt door zijn criminele oerdomme aanhangers en paarse schijt vreters. Mensen kom op tegen dit vervloekte paars verdorven onrecht veroorzaakt door didibri en trawanten, want als men hun paars corrupt rovend wanbeleid, roof, bedreiging en intimidatie blijft aanvaarden, dan na soso onderdrukking vol paarse armoede en nog meer roof en misdaad. Ndp joe mpp vervloektelingen. Dang a gangsta bassi disi na leki Roberto mugabwe ai go regeri tjieri alla sma sa e protesteer. Nu is de kans.


  Maak melding
 21. Geliefde Sranangmangs.
  Dit is het leuke van communiceren als iemand iets over het hoofd heeft gezien dan moet hij inderdaad open staan voor correctie Meneer Piroti ik ga ervan uit dat ik niemand hebt uitgescholden en niemand hebt beledigd.
  Maar dat ik met een plan ben gekomen om iedereen aan het denken te zetten dat het anders kan inplaats van elkaar te beledigen waar je niks mee bereikt of elkander de grond instampt daar bereik je ook niks mee of dat iedereen langs de kant kritiek loop te leveren dat alleen maar op negativiteit uitloopt daar bereikt je ook niks mee.
  Ik heb besloten om overal waar ik mijn mening geeft om mensen op te roepen om positief te denken en daar is er niks mis mee.
  Ik heb een plan neer gezet om een natie te helpen omdat ik een bewogen hart hebt voor mijn medemens wanneer ik nood zie wil ik helpen ik weet niet van u Piroti maar dat is mijn streven ik weet niet van u.
  Ik heb heel veel families daar wonen cat is mijn beweeg reden om zo een plan neer te zetten
  Ik hoop niet dat ik jou hiermee hebt beledigd Piroti.
  Groetjes JEHU


  Maak melding
 22. Desi bouterse moet onthoofd worden hy heeft de boel
  Echt voor de gek gehouden!!!!!
  Een ezel stoot zich niet 2 keer tegen dezelfde steen ie verstang moordenaar??????
  Ka lummel bouta!


  Maak melding
 23. Het bedrijfsleven en de rechterlijke macht zijn de grootste boosdoeners van de toestand waarin ons land op dit moment verkeert. Het bedrijfsleven financiert de politici om hun eigen belangen gedaan te krijgen(vergunningen e.d.) en de rechterlijke macht verdedigt de politici voor hun corruptieve en zo u wilt laffe handelingen. Denk hierbij aan het verschil tussen rechtszaken die politici aangaan en rechtszaken, die de gewone burgers aangaan. Sjaam Binda is voorzitter van de AKMOS. Hij zou het bedrijfsleven moeten kunnen bewegen om de acties die nu gaande zijn te ondersteunen. Het zal hem moeilijk lukken om dit te doen, want het komt dan erop neer dat je een tijger niet gaat vragen om op een hoop vlees te gaan letten of een geit ga je niet vragen om op gras te letten. Het bedrijfsleven heeft heel veel belang bij deze politici(“regeerders”), dus gaan ze niet in opstand komen, misschien 10 op de 100 zullen wel meedoen. En ik zie me al rechters en advocaten de straat opgaan om te protesteren tegen het wanbeleid, die zij ook helpen in de hand werken. Deze twee groepen voelen het niet want alle koersfluctuaties en prijs verhogingen worden doorberekend in de kostprijs en het volk blijft maar betalen en is dus de grootste verliezer en de rechterlijke macht wordt gefinancierd door de “regeerders” en ook weer door het volk. Pas wanneer het eigen belang op het spel komt te staan gaat misschien enkelen uit deze groep zijn stem laten horen, anders hebben zij niets te verliezen en zullen ook niet meewerken aan deze acties of misschien heel passief met consequenties verbonden aan het personeel die wel gaan meewerken. Dus alles plat leggen lijkt voor nu op een soort sprookje, maar is altijd de moeite waard om het te proberen, want als het nu niet wordt, wordt het ook nooit. Er moet een mentaliteitsombuiging komen in de verhouding tussen politici, bedrijfsleven en rechterlijke macht, alleen zo kan men uit deze dal komen. Hiervoor is het individuele verstand vereist, denken van wat doe ik en waarom doe ik dat en wat zijn of kunnen de consequenties zijn, dit is huiswerk aan de bedrijfsleiders en de rechterlijke macht. Politici hoeven niet te denken, want die worden overnight rijk voor het niets doen, behalve de regelarij en tjuku incasseren. Indien er echt beleid zou worden gemaakt door de regeerders, zouden we vandaag de dag een heel ander Suriname hebben. Vergis je niet, het beleid wordt gemaakt door het bedrijfsleven( vanwege de financiering) en dat komt altijd in het nadeel te vallen van het volk, dat nu pinaart. Deze groep wordt steeds rijker en het volk wordt naar het verdoemenis gestuurd. Het bedrijfsleven moet dus ophouden en afstand nemen van politici en het volk ondersteunen. Door het vloek van een pinarende volk zal u(bedrijfsleider) ook nooit gelukkig zijn met uw geweten, ook al heeft u veel geld.


  Maak melding
 24. Hoe zou men aan al die zaden komen om te planten wat een hele goeie vraag.
  Kijk wanneer de markten in Suriname afgelopen is zit men meestal overhoopt met groenten met als gevolg dat men ze weggooit bing!!!!!!!!! daar heb je bron waar je aan zaden kan komen en is gratis.
  Nou waarin zou men al deze plantjes kunnen inplanten wat een hele goeie vraag de restaurants zowel hotels en eet tentjes gooien dagelijks of wekelijks zakken weg met cupsen bing !!!!!!! daar weer een bron om aan spullen te komen en het is ook gratis.
  Ik hoop dat ik hiermee jou ook niet hebt beledigd ik geef hiermee aan dat ik een denker ben en niet zomaar iets neerzet.
  Groetjes JEHU


  Maak melding
 25. Wat ook een grote boosdoener is dat geen van regeringen die geweest zijn vanaf de jaren 70 en 90 met alle respect het volk nooit heeft geleerd om zelf voorzienend te zijn en om die mentaliteit nu om te gaan buigen is heel moeilijk.
  En ook een andere boosdoener is dat de wetgeving van Suriname sterkt verouderd is het voldoet niet meer aan deze tijd.
  Waardoor er een soort gaten kaas economie onstaat met als gevolg dat geld gaat verdampen in de vorm van corruptie.
  Je moet goed opletten wanneer er wetten aangenomen wordt dat er plotseling hier en daar mensen opstaan die ee niet mee eens zijn ga na wie die mensen zijn natuurlijk de mensen die er belang erbij hebben om zoveel geld te verdienen en helemaal geen belasting willen betalen


  Maak melding
 26. Meneer Jehu,

  Het leven bestaat niet alleen uit eten.
  U heeft het niet over de baby’s die babyvoeding en pampers nodig hebben.
  Of schoolkinderen die nette kleertjes en goed schoeisel of schrijfgerei nodig hebben.
  Een simpele speeltuin, een bibliotheek, sportactiviteiten.
  In ieder geval activiteiten die de hersenen triggeren. Dit kan niet alleen maar door, rijst met boulanger te eten.
  Trouwens heeft u enig idee hoelang het duurt voordat een sinaasappelboom vruchten draagt.

  Uw voorstel is waarschijnlijk goed bedoeld, maar het is mosterd na de maaltijd.
  U maakt de mensen boos, het is 15 minuten na 12.

  Trouwens, de grootste boosdoener is al 35, vijfendertig jaar, bouta.
  En er staan niet plotseling mensen op om te staken.

  ZE ZIJN MOE!!!!!!!!


  Maak melding
 27. Parbo, te vuur en te zwaard betekent niet met pen en woord, maar met alle geweld dus door gebruik te maken van wapens etc. Is dit wat je wil tegen je landgenoten?

  Ray, je schrijft iedere keer van mensen ga mee doen met de protesten, maar loop jezelf ook mee of ben je tijdens manifestaties van dit soort aanwezig? Ik denk dat je in Nederland woont.

  Over mijzelf kan ik zeggen dat ik een Nederlands paspoort bezit, al langere tijd in dit mooie land ben en ja ik ben hier te gast dus gewoon nergens mee bemoeien, maar het doet mij pijn alle scheldpartijen hier op waterkant. Ik hoop het beste voor Suriname maar het probleem is dat de ene bevolkingsgroep een ander niets gunt.


  Maak melding
 28. Als het in een anderland was hadden ze het heel kabinet bouterse en en zijn hele familie opgesloten door zich teverijken met staats middelen kan toch niet en die crew van hem .de geboeften .het volk wordt steeds armer en armer .dan zijn er jongeren die alles over nemen van regering om mensen tevermoorden roven verkrachten om zogenaam een lux leven tehebben kan toch niet


  Maak melding
 29. De mensen die aangifte doen over ‘ vermeende bedreigingen ‘ zijn op zoek naar steun in de samenleving. Dit is eenmaal de strategie van ” de zwakken ” die de politieke en maatschappelijke kracht missen om een daad te stellen. Deze figuren doen me denken aan de rebellen in Syrië die de bevolking bestoken met Sarin gas. Met deze acties hopen/denken ze steun te krijgen voor hun valse strijd.


  Maak melding
 30. Kondremangs…..hoor die kwaker uit groningen in ptata weer……ik hoop dat je wegzakt mt je krot na weer een aardbeving…..samen met DiDiBri in de donkerste gaten van de hel……ik heb je vaker gezegd om naar su te komen met je grote waffel……hoe kan je achter iemand staan die alleen een mulo diploma heeft en vr de 3e keer een heel land naar de bliksem helpt met zijn bejaarde roversbende? Laat je nazien zg mislukte econoom…..blijf maar lekker je stontji trekken in ptata……
  ipv je krachten te komen geven aan de opbouw van su…zoals vele hardwerkenden hier……joe bongrobita!!
  Vanaf vandaag sta je hier bekend als ludwig van mulier de 2e……zoek op wie dat was in de jaren 80 in ptata……
  Time Will Tel !!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 31. Ik ben blij dat mevrouw Neus zich NIET laat intimideren door niemand.
  Laat Bouterse merken dat niet een ieder bang is voor hem. Hij heeft ooit een wapen gehouden en anderen neergehaald dus dit kan weer met hem en zijn kornuiten gebeuren.

  Bouterse heeft ooit geroepen op het podium dat de SuriNeds landverraders zijn en toch knielen velen voor deze man. Ik laat mij NIET kleineren door deze man, dus voor mij is hij geen president, maar een waardeloze moordenaar.

  Vandaag geven velen de schuld aan het buitenland, en schuiven ook alle ellende in de schoenen van een ander partij. NDP signatuur.

  Surinamers die niet door en breder kunnen denken zijn GEEN gelukkige mensen en leven allemaal met stress, omdat ze niet krijgen wat ze willen. Ze zijn egoïstisch.


  Maak melding
 32. Deze mevrouw Neus is waarschijnlijk aangesproken geworden vanwege haar gedrag in een een vreemde natie en samenleving. Van bedreiging is er dus helemaal geen sprake.
  Als zij wederom de Surinaamse nationaliteit had aangenomen dan was er wel iets over te zeggen ja. En dan had ze alle recht om te protesteren !

  Maar de volgelingen van deze mevrouw weten nog niet dat indien het anders mocht uitpakken, die mevrouw gratis op de eerstvolgende vlucht zit naar Amsterdam !

  Deze mevrouw is idd dé-stabiliserend, subversief, en opruiend bezig in Suriname dus is zij een gevaar voor nationale veiligheid in het land.

  Ergo, alle visa of verblijfsvergunningen intrekken en op eigen kosten (of de KLM) door de MP op de e.v. vlucht naar A’dam zetten !

  Laat ze maar voor het Consulaat in A’ dam of de Ambassade in Den Haag gaan protesteren.


  Maak melding
 33. @milton, het is toch vreemd dat je geboren en getogen bent in Suriname, maar omdat je een ander nationaliteit hebt, niet mag opkomen voor land en volk als je ziet dat het niet goed gaat.
  Deze mevrouw heeft een verblijfsdocument voor onbepaalde tijd.
  Ze is bedreigd uit het kamp van de NDP is aangegeven.

  Ze mag niet opkomen voor anderen, maar Suriname heeft wel de diaspora mensen nodig voor verdere ontwikkeling, geld, kennis en nog veel meer.
  Dit is echt krom!!!!


  Maak melding
 34. @ Milton : Is de acht-december-moordenaar al aangesproken op het feit dat hij de Nederlandse nationaliteit bezat ten tijde van deze Massamoord op ongewapende en onschuldige SURINAMERS ??????


  Maak melding
 35. Milton,
  weet jij dat zeker de helft van de Surinaamse politici ook de Nederlandse nationaliteit bezitten. Dit hebben ze voor het geval dat zij uit Suriname moeten vluchten. Niet Maisha Neus is het Surinaams gevaar, maar die klootzakken in de regering, die Suriname naar de verdoemenis brengen. jaag die mensen als eerste weg. Opvallend is dat de leden van de NPD ineens transparantie hoog in hun vaandel voeren. Hebben zij het licht gezien of schijten ze in hun broek.


  Maak melding
 36. Milton@
  Geïndoctrineerde boom kikker nadenken, dat zal wel niet meevallen, om na te denken moet hersens hebben maar daar heb jij geen last van van hersenen bedoel ik dan, toch


  Maak melding
 37. Mensen, mensen. Vraag mevrouw (of huppel kutje) Neus wat zij in kaart heeft gebracht voor alle oplossingen mbt de problemen in het land.

  Wat is haar oplossing voor het herstructureren van de nieuwe regering mbt het oplossen van alle problemen die zich nu voordoen.

  Ik zal je vertellen dat die er niet zijn, dus een ieder die morgen op straat zal gaan en betogen tegen de huidige regering wil nog meer chaos in het land.

  Als jullie chaos willen in het land zoals mw Neus vertelde over traangas, zakdoeken, etc etc, kunnen jullie dat krijgen hoor !

  De politie, en beschermers van de openbare orde zijn op alles voorbereid !


  Maak melding
 38. Limbo SRS Radio zet de volk militie nog niet in ,want de staatsvijanden zijn nog niet gevonden .

  Bo Bo Bouterse gaat de veiligheid van Suriname of Binnenland op voeren .

  Wanneer gaat Van der San de partij HARD DRUGS verbranden .

  Limbo nu moet je over racisme praten via SRS Radio ,waar is Doehkie kom je ook op de podium staan ,bij Ocer .

  Limbo nodig Coblijn en Zunder en Jozefzoon uit nu moet je dat doen draai wat muziek van Papa Tauwtje voor de aanhangers van NDP .

  Wanneer het goed gaat met de 26 gestolen zetel Regering zal ik anders schrijven over NDP .

  220.OOO STEM kaarten 21 dagen geteld uitslag NDP wint 26 gestolen zetels ,waar zit Dikke Cilos nu .

  D.C worden minister, alles kunners zijn jullie in NDP .

  Nooit erder gezien Miranda was D.C nu Minister ja kikker .

  Lilmbo tot morgen stuur STVS en Radio SRS voor een beter verslag . neem nummers van Touwtje mee

  Bo Bo Bouterse groet

  Damsco en de NDP aanhangers


  Maak melding
 39. Dat de actievoerders nu bedreigd worden, is een duidelijk signaal dat de regering van deze criminelen in paniek is. Maisha cs, sterkte en houd vol. Ik kan er niet zijn, maar leef met jullie mee en ondersteun jullie volledig!!! Het einde van dit bewind is nabij!


  Maak melding
 40. Mevrouw Neus, een manwijf in hart en nieren, dient de regering op het eerste vliegtuig naar het buitenland te zetten.Het maakt niet uit naar welk land het vliegtuig vertrekt. Deze opruier die volop geniet van een royale Nederlandse uitkering loopt in Suriname de mensen gouden worstjes voor te houden. Deze worstjes heeft zij zelf op haar zilveren bordje dankzij haar Nederlandse leefgeld. Haar opruiende en populistische activiteiten moet zij in Nederland uitvoeren. De autoriteiten in Suriname dienen maar een onderzoek in te stellen naar de status van deze vrouw. Zij nog de VHP of NPS kunnen de mensen de beloofde manna uit de hemel aanbieden.


  Maak melding
 41. Milton:

  Mensen, mensen. Vraag mevrouw (of huppel kutje) Neus wat zij in kaart heeft gebracht voor alle oplossingen mbt de problemen in het land.

  De echte oplossing voor Suriname is:
  Eerst Bouterse cs weg.
  Daarna zakenkabinet met integere mensen.
  Een jaar nog financieel economische pijn lijden. Bij Bouterse zal dirt zeker nog 10 jaar pijn lijden zijn.
  De bezem door Suriname. Geen corruptie, geen vriendjespolitiek, geen familiepolitiek want dit is funest voor het land.


  Maak melding
 42. @RobG

  U schijnt mevrouw Neus heel goed te kennen. Ik herriner u met overtuiging aan hoe Bouterse het volk op hitste toen de regering Venetiaan de Motorrijtuigen belasting (bezit) verving door de goverment take (gebruik).
  Dat was geen Opruiing.

  Ondertussen is nog steeds niet vastgesteld of Bouterse geen dubbele nationaliteit heeft.

  Uw rapen zijn zuur nu een mevrouw uit het niets spontaan via haar facebook 1.500 mensen de straat heeft weten op te krijgen.
  Vandaag wordt een belangrijke dag.

  1>>> Hoeveel mensen gaan er nu eindelijk de straat op.
  2>>> Hoeveel tegen demonstratie, intimidatie weet Bouterse nog te organiseren.

  Het verbaast mij hoe bang veel mensen voor Bouterse zijn.

  Ik hoop dat u gezien hebt hoe NDPer Pique zich ook als NDPer profilerend zich maandag op ging in de demonstratie.

  Er is weinig mis met de idealen van de NDP er is alles mis met haar leiders.
  U laat zien waar blind volgen toe leidt. U stelt wetenschappelijk op geleid te zijn. Ik weet een beetje van de Wetenschappelijke normen (dochter doet een PHD in het u wel bekende Groningen). U bewijst geen enkel besef van normen te hebben en bent niet instaat een oordeel te vellen.


  Maak melding
 43. @ROBJE-G ondersteunt de dictatoriale intimidatie die zijn baas heeft uitgestort over het volk. Een baas die eerder in vredelievend Sranan burgers op brute wijze heeft gemarteld en vermoord !

  Van mensenrechten en grondrechten hebben dergelijke onderdrukkers nooit gehoord !

  Stop de uitbuiting van de Surinaamse staatsburgers !

  Stop de roof van Surinaamse staatsgelden en staatseigendommen !

  Weg met alle dictatoriale onzin ! FREE SRANAN !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES