dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoInbraakgolf bij Kennedyschool in Suriname

Inbraakgolf bij Kennedyschool in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Renate Wartes, directeur van de Kennedyschool in Suriname, is niet te spreken over de regelmaat waarmee de school voor slechthorenden door inbrekers wordt aangedaan. De afgelopen maand is er vijf keer ingebroken bij de school, die wordt gestuurd door een gelijknamige noodlijdende stichting. Het is zo vaak gebeurd dat sommige kinderen zelfs bang zijn om naar school te gaan. De dieven pakken alles wat los zit, varierend van ventilatoren en een verlengsnoer tot een wandklok en zelfs softdrinks van de kinderen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. leerdoel; Dubai. Tijd: ??. Haalbaar! Enthousiast! Controleerbaar! Ik ben de heer, en ik heb ” Animal Farm” gelezen. Conclusie; ik maak je huis vies!! Preventief; houd mij buiten de deur. Getekend; ds Misikaba.


  Maak melding
 2. De paarse gelieerde dieven pakken alles wat los zit, varierend van ventilatoren en een verlengsnoer tot een wandklok en zelfs softdrinks van de kinderen.

  Net zoals hun paarse lijder en rovende trawanten stelen en beroven ze land en volk. Ndp na wang mpp misdaadvloek en alle ndper’s zijn mpp vervloekte aanhangers van moordenaars, drugsbonzen, bankrovers en dieven. 99% van alle berovingen en moorden worden door ndper’s begaan, het mpp paars misdadig vervloekt volk. Ook zoon en stiefzoon zijn misdadig vervloekt en slachtoffer van deze vloek…..hun eigen didibri. Wo ka


  Maak melding
 3. Triest, diep en diep triest. De keus is gemaakt. Ik kan zien en horen, ik steel graag van mensen die mij niet kunnen horen als ik mijn daad pleeg. Waka mang tog, ik steel van slechthorende mensen. Ik rotzooi al 37 jaar, maar niemand luistert naar mij. ZE hebben mij een pot met geld gegeven een uniform en een geweer. Dus kom ik van jou stelen want je hoort me toch niet. O ja,ik moet niet vergeten om je te zeggen “zand erover”. Ik weet waar je spullen zijn maar :santi! Eunuch; natte kont, druf je nog op je knieën bij Bisschop Choennie te verschijnen of ben je slechthorend?


  Maak melding
 4. Men kan liever een hek bouwen om de presidentiële paleis en de assemblee.
  De grootste criminelen en moordenaars zitten daar.
  De laatste drie letters van de assemblee doen en hebben altijd het werk gedaan. (LEE)!!!!
  Reetkevers allemaal


  Maak melding
 5. Vandaag nog op starnieuws weer een beroving Elto beroofd.
  Elke dag een beroving, het land is echt naar de klote geholpen door deze regering. Er heerst wetteloosheid in het land, moreel verval, drugs, criminaliteit, verkrachtingen is een normale zaak geworden in het vervloekte land.


  Maak melding
 6. Dher djhane bole hai kie karikwan overval kare hai, verkracht kare hai .. Bakkie ke karwais ? Apen eigen hindoestanie koetowa Bouta pe stem karke ie sab koetowan ke kans deis. Ab dja row hagh moet ke.

  Ham phin boliela dhab hindoestanie apes me miljaay tab Sarnam aage djaay.
  Bahoet dheer begarge. Hum lokh ke hindoestanie bhaai behien ke haath mein hai .. Loha garam hai !!


  Maak melding
 7. Is het niet zo dat er afgelopen week juist werd gemeld door politie/justitie dat de criminaliteit afneemt i.p.v. toeneemt?
  We zullen maar denken, van der San, kan er wat van! Maar niet heus!


  Maak melding
 8. Wanneer hoeren wij ietsvan mini-ster v.d. sand, normaal klimt het in de pen voor elk wise wasje, nu hij het bewind voert is hij doofstom geworden, terwijl z’n baas hem de opdracht had gegeven dat hij moet communiceren. Wanneer begint dezgn aktie die baas aangegeven had??.Dit is weer een van zijn beloftes die geld nodig heeft om uitgevoerd te worden. De bnzine verhoging heeft al zoveel opgeleverd en toch zie je geen politie wagen of dergelijke controle in het land, doddslag, crimineel gedrag en toch wordt er gezegd dat het afgenomen is, of komt dit doordat ze de plegers niet kunnen vangen of ze zijn bang voor hun om ook neergeschoten te worden aangezien zij minder zwaar bewapend zijn dan de criminelen. Mini-ster laat je stem horen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES