zondag, mei 26, 2024
HomeFotoMinister Welzijn neemt beheer Justitie en Politie over

Minister Welzijn neemt beheer Justitie en Politie over

-

Does Travel - naar Suriname

De scheidende Minister van Justitie en Politie in Suriname, Jennifer van Dijk-Silos, heeft gisteren het beheer over het ministerie aan de Minister van Justitie en Politie ad interim, Ferdinand Welzijn overgedragen. De ondertekening van het protocol van overdracht vond in bijzijn van de directeur van Justitie en Politie, Humphrey Tjin Liep Shie, plaats.

Na de protocollaire ondertekening overhandigde Minister Van Dijk-Silos het huidig organogram, het conceptbeleidsplan 2016-2020 van het ministerie, de begroting van het dienstjaar 2016 en het document van realisatie van de dienstonderdelen aan Minister Welzijn.
Sinds 12 augustus 2015 lag het beheer van het ministerie in handen van Van-Dijk-Silos.

Vanaf vandaag zal Minister Welzijn waarnemen tot dat er een nieuwe minister wordt benoemd. Hij is ook minister van Handel & Industrie in Suriname.(FOTO: Het moment van de ondertekening van het protocol van overdracht.)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. De lamme en de blinde.

  Weer een afgedankte Bouta minister die tot haar dood goed wordt verzorgd van het Surinaamse belastinggeld.

  Dar aantal moet nu in de honderden lopen.

  Lekker bezig Bouterse


  Maak melding
 2. Zoals verwacht reageren de Fronters weer eens hatelijk. Als een werknemer onvoldoende presteert in je bedrijf dan stuur je hem/haar toch ook weg. Niet meer dan logisch. De bak met NDP bestuurders is onuitputtelijk. Dus Fronters eat you haert out. Blijf vastgeroest zitten in jullie haat.


  Maak melding
 3. @Parbo

  Een bewijs dat je baasje en ndp regering een grote grap is!
  Alleen maar incompetente ndpers die niet beter weten dan je baasje die nog steeds hoopt op vergiffenis.Je baasje benoemd en ontslaat ze,niemand anders doet het!!Wij zijn de telling kwijt hoeveel ministers hij ontslagen heeft en hoeveel nieuwe hij benoemd.


  Maak melding
 4. @Parbo

  Wat is de hoogste opleiding van de president?
  Hoe kun je als minimaal geschoolde een maximaal geschoolde beoordelen laatstaan competent vinden als je zelf niet eens in staat bent een behoorlijk verslag op te stellen weergevende wat de speerpunten zijn wat niet gerealiseerd is en de reden waarom er is gefaald.


  Maak melding
 5. Ray

  De naam alleen is Welzijn,wij zijn gewoon gedoemd.!

  =========================================

  Ray het is meneer Wijlzijn voor jouw respectloze dagoe.


  Maak melding
 6. Dora heeft geen reden tot klagen. In tegenstelling tot Cyril Daal, die van Bouta slechts kort van het ontvangen kleingeld mocht genieten, mag zij van het grote geld van haar ministerssalaris haar hele verdere leven blijven genieten, haar vervanger Welzijn heeft haar vast wel verteld (als zij het nog niet wist) dat haar welvaart verzekerd is.


  Maak melding
 7. De vlag van Zuid-Sudan heeft erg veel gelijkenissen met de vlag van Sur.En nu beginnen ook de leef omstandigheden in Sur.veel te lijken op dat van dat Afrikaans land.Ondanks dat mensen in Sur.rondlopen met namen als Welzijn en pikin ingi boi.


  Maak melding
 8. Paarse poppenkast vol paarse spek en vet. Lachwekkend is het gehele paars scenario dat gaande is bij elke aanpak van de paarse roverheid olv van didibri. Het land is een verworden misdaaddictatuur. Wahahaha ook deze paarse marionet zal worden afgedankt, kwestie van tijd. Ondertussen schijten en pissen vele oerdomme paarse paria’s zich een eindeloos een paarse buffel. Wahahahaha. Onthoud het goed, het komt nooit meer goed met deze paarse marioneten en zijn roversbende aan de macht olv de duivel van Suribabwe. Al die ndp awariedomries konden niet voorzien dat ook zoon en stiefzoon werden getroffen door de misdaadvloek.Ze konden niet voorzien dat ze zouden worden opgepakt. Misschien wordt het ook hoogtijd dat didibri deze valse paarse profeten de laan uit stuurt. Ndp na soso ka.


  Maak melding
 9. Hahaha. Bouta heeft al een hoofdprobleem, de leraren. De rechters en aanklagers kan hij er niet bij hebben, hahaha. Daarom koos hij eieren voor z’n geld, hahaha. Hij moet sowieso al op eieren lopen, nu de Yankees steeds meer op de voorgrond treden, hahaha.


  Maak melding
 10. “Als een werknemer onvoldoende presteert in je bedrijf dan stuur je hem/haar toch ook weg. Niet meer dan logisch”

  Ja,dat kan je doen. Ontsla maar raak. Logisch wordt hier geroepen.
  Ik zou het zelf anders aanpakken. Ik zou en heb dit trouwens ook gedaan, met de betreffende persoon aan de slag gaan.
  Waarom?
  1. Ik heb hem of haar toch aangenomen? Ik zag dus wat in of hem of haar. Als ik dat niet zag, heb ik ook schuld!
  2. Om de persoon te vragen waarom het niet lukt en hem of haar daarbij alle hulp bieden.

  Pas als het echt niet lukt dan zou ik zo iemand helaas moeten laten gaan. (ook dit heb ik helaas één keer moeten doen).


  Maak melding
 11. Parbo

  Zoals verwacht reageren de Fronters weer eens hatelijk. Als een werknemer onvoldoende presteert in je bedrijf dan stuur je hem/haar toch ook weg. Niet meer dan logisch. De bak met NDP bestuurders is onuitputtelijk. Dus Fronters eat you haert out. Blijf vastgeroest zitten in jullie haat.
  .
  @ Parbo …. RESPECTLOZE DAGOE …. de bak met NDP … MOORDERNAARS, DIEVEN, ABANIES, KLEPTOMANEN, ZUIPLAPPEN { de KILLER BOUTERSEN, de ABRAHAMSEN, de BOUVA’S,
  de GRAANOOGSTEN, de MISIEKABA’S,
  de JOZEFZOONS, de WIJDENBOSSEN,}
  is ONUITPUTTELIJK …. you damn right !!!!
  Thanks for your helderziendheid !!!!!!!!!!

  @Parbo … RESPECTLOZE DAGOE …. bedoel je soms
  BAKFIETSEN of AUTOPETTEN bestuurders. Genoemde bestuurders grossieren in de Nationale Dieven Partij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES