Nog steeds geen gesprek leraren met regering Suriname

9
Nog steeds geen gesprek leraren met regering Suriname

Onderwijzers gisteren(donderdag) op een algemene ledenvergadering van de Bond van Leraren (Bvl) en Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS). Ze hebben van voorzitter Wilgo Valies te horen gekregen dat er nog steeds geen overeenstemming is bereikt met de regering. De bond had recent een brief gericht aan president Desire Bouterse waarbij er was verzocht om de kwestie van de leraren te bespreken en te komen tot een oplossing.


9 REACTIES

 1. Een gesprek komt er niet. Geen overleg, geen win – win situatie.

  Het is nu gehoorzamen en uitvoeren.

  Wie niet horen wilt moet maar voelen !!


  Maak melding

 2. De kassa is helemaal leeg. De regering regeert op basis van hoop en vrees en kan geen kant meer op.

  Het is zaak dat de straat gaat reageren want binnen het democratische stelsel gaat het niet lukken om de applaus machine in de DNA verstandige dingen te laten doen.

  Moe lang zwijgt de regering nu al over ALCOA terwijl het door alleen de overdracht van Brokopondo af te dwingen maandelijk SR 30.000.000 kan besparen. En ook nog eens met terugwerkende kracht honderden miljoenen SRD’s terug kan vorderen.
  SIMONS was heel duidelijk Brokopondo is van ons, het is een wet en ten aanzien van Wetgeving is de DNA de BAAS.


  Maak melding

 3. Is het weer zover?Wanneer is de volgende staking?
  Kunnen de leerkrachten 1 keer staken en dan verlost worden van alle pijn en leed of willen ze maandelijks pijn en leed voelen?
  Laat dit een laatste actie zijn leerkrachten ,doe je best!


  Maak melding

 4. Op dit belangrijke kwesties gaat Tarantula en zijn roversbende niet reageren. Wacht tot medio april en dan zul je ze weer horen brullen. Immers, dan zal het om het redden van eigen hachje gaan. Schande dast Suries voor deze massamoordenaar ooit gekozen heeft…dure les voor de paarse leeghoofden..


  Maak melding

 5. De paar verdorven roverheid olv van de duivel van Suribabwe zullen maken dat het onderwijs systeem zal verworden als in Zimbabawe. Ma zeg dat het oerdom paars volk niet of de onnozele jonge idiote ndpers. Neks no fout, is da we ga ook al baas worde, als onze lieve lijder der misdaad.


  Maak melding

 6. Helemaal mee eens.
  Ze werken van 7 tot 1pm. Daarin 2 pauzes. Genieten ook dezelfde vakanties als van de studenten.
  Het ergste vind ik, ze geven in de middag gewoon bijles aan dezelfde leerlingen. Dan deug je toch niet als je je stof al niet weet over te brengen.
  Andere ambtenaren werken langer, hebben minder vakantie dagen en zoeken eerlijk een tweede baan en betalen daarvoor ook nog belasting.

  NO work NO pay, de bond is gewoon een vergif

  Aub stagiaires ofzo zoeken die het kunnen en willen overnemen.


  Maak melding

 7. Ja haha….. Ashwinnetje is jong hondje van de bighi Baas Bouta.Wel, nu zijn de Leraren verplicht te gaan werken met de salaris verhoging. Wie alsnog gaat protesteren gaat de laan uit. Dat is de bedoeling toch, want meer dan de helft van de verhoging gaat zeker naar de fiscus. Che, en nu de verplichting ook
  Van de leraren naar de boesies te gaan onderwijzen op school.Che dat is dienst!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.