zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe videoclip Nisha Madaran en Ray Neiman

Nieuwe videoclip Nisha Madaran en Ray Neiman

-

Does Travel - naar Suriname

De nieuwe videoclip van het nummer ‘Mere Soniyaa’ (Mijn geliefde) van Nisha Madaran en Ray Neiman is gisteren gelanceerd. De kleurrijke videoclip van het nummer, dat een fusie is van dancehall en reggaeton met Bollywood invloeden, gezongen in het Hindi, Frans en Engels, is geheel in Suriname opgenomen. “We hadden de mogelijkheid om het buiten Suriname op te nemen, maar als artiesten hebben we ervoor gekozen om toch onze eigen mooie natuur te gebruiken en daarmee ook het land te promoten. We verkeren beide in de positie dat velen in binnen- en buitenland naar onze videoclips kijken. Zo geven we meer bekendheid aan Suriname en dat is weer positief om zo toerisme te bevorderen” aldus de beide artiesten.

Bekijk de nieuwe clip hieronder:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES