woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoDonatie van Venezolaanse Ambassade in Suriname

Donatie van Venezolaanse Ambassade in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op het hoofdkwartier van het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) in Suriname, heeft op woensdag 15 maart 2017 de overhandiging plaatsgevonden van goederen gedoneerd door de Ambassade van Venezuela in Suriname. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft laten weten dat ambassadeur Olga Díaz de overhandiging heeft gedaan.

Majoor Ulrich Corte heeft namens het NCCR de goederen in ontvangst genomen. De goederen zijn bestemd voor de door de overstroming getroffenen in het binnenland. Ambassadeur Díaz zegt dat het in deze gaat om een schenking van diverse artikelen waaronder matrassen, schoeisel, kleding en voedingswaren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. En wat doet Suriname zelf voor haar getroffen landgenoten, behalve een zware delegatie paarse vakantiegangers naar het gebied sturen om te gaan potverteren.


  Maak melding
 2. Woehaha haaaaaa!! straks zijn de goederen wederom pleite!!!

  Alwaar donkere volkeren zijn is altijd een zwarte stip in hun harten!!! Heel erg schande voor een land als SU!! Wie durft nog te zeggen dat su een prachtig land is ? ook God is SUriname ontvlucht!!! en komt niet meer terug, want er zijn te veel boeven en ect.ect. !! genoeg mee gezegd!!! Ik heb liever dat ik de SU heb van 50 jaren terug!! Pe negre de nooit a ne go bung!!!


  Maak melding
 3. Hééé??? Waar hebben zij nu weer geld geleend???
  Triest gewoon!! En Su trots dat ze hulp hebben gekregen van de armste en failliete land van Zuid -Amerika….
  Zoals al eerder gezegd: ”de lamme leidt de blinde”.
  Aan de andere kant, van wie moeten ze hulp verwachten??
  Wel eerst kijken naar de houdbaarheidsdatum!!!


  Maak melding
 4. Ondertussen in Venezuela zelf:

  De Venezolaanse autoriteiten hebben deze week vier bakkers opgepakt die illegaal brownies, croissants en andere lekkernijen maakten. Ze hielden zich daarmee niet aan een nieuwe regel die bepaalt dat 90 procent van de beschikbare tarwe moet worden gebruikt voor het bakken van brood.

  DE LAMME HELP DE BLINDE.


  Maak melding
 5. Salamander, en dat voor SRD 500.000. En het bedrag zal veel hoger worden, volgens Bouta. Het is nodig!!
  Men kijkt te veel naar het financieel plaatje, vind hij…..


  Maak melding
 6. Als een blinde een andere blinde leidt dan vallen beiden in het water! Die Trantula beweert dat het geld dat voor zijn ramptoerisme uitgegeven is niet uit het zal van de Suri’s komt. Het bedrag van de half miljoen is dus niet afkomstig van de belastingbetaler en ook niet van het bedrijfsleven. Echter, is de vraag, vanwaar komt dat geld? Zeker uit de privé kas van Trantula….laat me niet lachen.


  Maak melding
 7. Schande !!
  Wat een schande,.Het volk van venezuela pienaart en zo schaamteloos kapen wij alles wat zij kunnen gebruiken vlak onder hun neus !!
  Geef terug!!


  Maak melding
 8. @Koos, ik heb het ook gelezen en als dit niet genoeg is en je een familie bedrijf hebt kan de president je onteigenen van jou eigen bedrijf.

  Maduro, Bouterse, Poetin en nog velen op deze wereld mogen letterlijk opgepakt worden en levend opgehangen worden, zonder eten en drinken totdat ze sterven.


  Maak melding
 9. Is het een wederdienst aan Suriname?? Stoerdoennerij??

  Ik weet het niet maar eigenlijk zou Suriname de hulp moeten weigeren.

  Zag net op CNN en RVTE (Spaanse televisie), hoe de mensen in Venezuela vuilniszakken en afval emmers doorzoeken op voedsel.

  Ook zakken uit de afvalwagens worden eruit gehaald om naar voedsel te zoeken.

  Het gaat om veel mensen;kinderen,jongeren en volwassen
  Diep diep triest en zielig om te zien


  Maak melding
 10. censuur censuur en nogmaals censuur op deze forum,moderator hou toch eens op,we leven in een democratisch land,mogen we vrij zijn in het uiten van onze mening die geen krachttermen of beledegingen bevat.


  Maak melding
 11. Bakkers werden in misdaadstaat VeneZuBab opgesloten omdat ze brownie koekjes maakten. Maduroka e law keba. Maar ook in verworden misdaad/coke staat Suribab zullen velen wederom worden opgesloten, wanneer ze uit frustratie en armoede de straten op zullen gaan protesteren. Censuur, schaarste en allerlei Venezubab sociale wantoestanden liggen op de loer. maar de vloeken van Venezubab en Suribab gaan hand in hand samen. En dat zijn misdaad en onderukking. Niemand gaat al die oerdomme paarse verarmde idiote debiele dwaze nper’s een helpende hand bieden. Ook bij deze schenking verdwijnen vele zaken in de zaken van corrupte ndper’s. Wo ka


  Maak melding
 12. Perry
  dat geeft duidelijk aan hoe desastreus de situatie in Suriname is. Als je door het meest financieel / economisch failliete land in geheel Zuid-Amerika, geholpen moet worden.


  Maak melding
 13. In Venezuela is het zo erg dat mensen hun eigen honden slachten om te eten om te overleven, zo erg is het daar. Ik schaam me dood als ik lees dat wij hulp krijgen van hun. Zo erg is het toch niet in Su???? Ja, als je lui bent dat is een andere verhaal.


  Maak melding
 14. @ peter jackson
  De lamme lijd de blinde!
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Domme EZEL,op 1 vierkante cm,zie jij kans om 1000 taalfouten te maken Pannenkoek,……je ORRANS is slecht.


  Maak melding
 15. Achterlijke Ezels,het is een symbolische vorm van vriendschap,en solidariteit die bevriende landen laten zien…maar jullie redie moesoes die hier commentaar leveren,snappen dat niet.het gaat niet om wat je krijgt,maar gewoon dat je het krijgt,,…maar als je een lege kalebas op je nek als hoofd hebt zullen jullie het noooit snappen,…RAY en aanhang !..wat zijn jullie me toch een stelletje pannenkoeken bij mekaar zeg !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES