152 Nederlandse stemgerechtigden stemmen in Suriname

14
Nederlandse stemgerechtigden stemmen in Suriname

Ook in Suriname konden Nederlandse stemgerechtigden gisteren hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen in Nederland. Dat konden zij doen per brief tot woensdag 15 maart 15:00 uur Surinaamse tijd. De Nederlandse ambassade in Paramaribo fungeerde hierbij als briefstembureau en heeft in totaal 152 stembriefjes (in gesloten enveloppe) ontvangen. FOTO/Nederlandse ambassade in Suriname: De stemmen worden geteld op het briefstembureau op de Nederlandse ambassade.


14 REACTIES

 1. Wat ’n flauwe reacties. Ik zou wel willen dat er veel meer mensen gestemd hadden. Er wonen zoveel mensen in Suriname die ’n nederlands paspoort hebben


  Maak melding

 2. @Marianne,

  begrijp je dat niet? De Nederlanders die daar zitten anoniem dus veilig. men heeft geen behoefte dat de overvallers en andere gespuis te weten komen hoeveel er zijn , of waar ze wonen.

  Of denk je nog steeds als vrouw door de straten van Paramaribo ( waterkant ) zonder al dat gesist relaxed te kunnen lopen?


  Maak melding

 3. Er zijn velen als DDB die niet hebben gestemd, hij was bang dat als hij zijn stembiljet zou gaan inleveren bij de Nederlandse Ambassade in Paramaribo hij zou worden opgepakt en aan Nederland zou worden uitgeleverd. Het Nederlands Paspoort moet hij nog steeds inleveren.

  Een andere wist niet dat zijn Nederlands paspoort niet was verlopen en was mini ster, enz. Er zijn er zelfs bij die dubbele nationaliteiten hebben of gajes/geboefte, die het niet zien zitten om te gaan stemmen en in Suriname zich veilig voelen.

  Sommigen willen gewoon niet stemmen, ondanks die mogelijkheid zo eenvoudig is.

  In Suriname zijn vele Nederlandse stagiaires, Nederlandse vakantiegangers, ea, die veel meer waarde hechten om te gaan stemmen in tegenstelling tot de SuriNeds, Pensionado’s, enz.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. @passant,

  je bent een grappenmaker jeri, dat je het zo goed weet

  hahahahah, je had ze in de gaten noh. ai boi,

  wordt met de dag gekker hier. hahhah


  Maak melding

 5. Vraag DDB Welke Paspoort die had, toen hij in 1975 naar Suriname kwam. DDB ea sergeanten die uit Nederland kwamen kregen extra inkomsten van Nederlandse gulden maandelijks boven op zijn sergeanten Surinaamse soldij. DDB ea militairen wilden een vakbond in het Surinaamse leger, waren ontevreden hoe het gesteld was in het Surinaamse leger. Waarom zou iemand die ontevreden is hoe het gesteld is in het Surinaamse leger zijn Nederlandse paspoort dan inleveren? dink a (his)tori. Ga na als hij Nederlanders was/is wat dat betekent. Nederland, DDB hebben wel wat uit te leggen aan de Surinamers of is zie waar Nederland, Kolonel Hans Valk en soldaat/sergeant DDB gedaan hebben voor Nederland?

  Het zou mij niet verwonderen als DDB vergeten was zijn blakka buku in te leveren, want die man vergeet heel gemakkelijk als het om 8 december 1982 moorden gaat. Derby was zijn schoenen vergeten en moest die nog komen ophalen, maar waarschijnlijk geldt dit t.a.v. het blakka buku/Nederlands paspoort inleveren aan Nederland ook voor DDB.

  Verder

  Welke paspoort had Rabinder Parmessar voor die uit Nederland vertrok en naar Suriname kwam en door de NDP toen geplaatst werd of zou worden om als ze de verkiezingen zouden winnen president te worden? zoek op en zie berichten hierover in de Surinaamse media.

  El Somo stond ook op de dodenlijst van 8 december 1982 van DDB en de gangsters, hij wist hieraan te ontkomen en vluchtte naar Nederland. Welke paspoort denk je dat hij in Nederland toen kreeg toen hij in Nederland woonde? Op een gegeven moment toen het enigszins beter in SME ging, ging hij terug naar Suriname. El Somo begon weer te participeren in de politiek. Op een gegeven moment bleek dat El Somo in Suriname een Surinaamse paspoort had, maar in Nederland ook nog over de Nederlandse paspoort beschikte. Zoek op op internet of vraag aan derden die meer hierover weten.

  Er zijn er ook bij waarvan ik me vraag, hoe was het met die gesteld of is het gesteld?. Andre Haakmat vertrok ook hals over kop vanuit Nederland naar Suriname kort na de staatsgreep op 25 februari 1980 die had plaats gevonden en werd superminister zodra hij daar was. Kort voor of na 8 december 1982 was hij ook weer in Nederland omdat hij zijn vege lijf moest redden. Welke paspoort had die man al die tijd? Toen hij in Nederland woonde voor de staatsgreep, toen hij in Suriname werkte als superminister tussen 1980 en 1982? en nu hij weer in Nederland woonachtig is? Moet men als men voor DDB gaat werken wel de Surinaamse nationaliteit hebben of maakt dat niet zoveel uit als je uit Nederland kwam/komt?

  Er zullen nog meer gevallen zijn, die niet bekend zijn.

  Grappenmaker?????, Waarschijnlijk ben je iemand die pas komt kijken, dus neem ik het jouw daarom niet kwalijk.

  Zoek en kijk wat je in de media op het internet over bepaalde personen wel kan vinden en van anderen waarschijnlijk niet bekend is dan zal worden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. De domme Surinamers hebben weer op de VVD en de PVV gestemd. Wanneer krijgen deze mensen verstand? Ik denk nooit. VVD en PVV gaan hen flink boelen, let maar op!


  Maak melding

 7. Volgende verkiezing (gemeenteraads) haalt DENK vertaald naar landelijke zetels, 6 zetels denk ik. Het vuile spel dat Rötte heeft gespeeld met Turkije en de ministers is verkeerd gevallen bij veel Turken en moslims.


  Maak melding

 8. Vraag je dan ook eens af hoe het met de contra revolutionair
  Sergeant ormskerk zat, deze is verraden door jullie volk, het had waarschijnlijk de ommekeer geweest voor Suriname


  Maak melding

 9. @Think,

  je doet je nickname geen eer aan met deze stelling

  ” Denk “zal nooit volwaardig kunnen mee draaien in de kamer. Ze worden gezien als niet betrouwbaar ( verraders ) ze mogen de geheime archieven in de kamer niet inzien. Logisch toch? Bang dat de staatsveiligheid in gevaar komt.
  Erdogan is de mattie van deze mannen, ter verduidelijking.
  .
  Overigens, met een ( midden ) rechtse coalitie hoeven SuriNeds niet bang te zijn.

  Degene die wel zorgen moet maken zijn degene met 2 Nationaliteiten. Het blijft een hete hangijzer.

  De Turken hebben zich lelijk vergist, en hiermee zelf in negatieve zin in de kaart gespeeld. Dat is echt jammer.

  Ene ,Silvana denk namens alle SuriNeds te spreken, ook een blamage.

  Degene die de pineut is van al deze onzin, is de belastingbetalers zoals jij en ik.

  Who is next !

  Een slaaf kan geen 2 meester dienen.


  Maak melding

 10. @Johnsjikara,

  Indien DENK afgesloten wordt van allerlei zaken, gaat dat hun verwijt dat buitenlanders niet voor vol worden aangezien, nog meer kracht bijzetten en nog meer stemmen opleveren.
  Ik weet trouwens niet hoor waarom blanken zo graag naar de haren van moslim meisjes willen kijken. Vinden ze dat zo mooi? Vandaar dat ze die hoofddoeken verafschuwen.
  Ik denk eerder van, hoe minder haar in het openbaar terecht komt, des te beter.
  Btw, hoe heet het doekje voor schaam-haar? Slipje. Verbod op slipjes?
  In de woordenvan Wilders: k.u.t.vodden.taks.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.