donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVermist Surinaams meisje terecht, zusje dood aangetroffen

Vermist Surinaams meisje terecht, zusje dood aangetroffen

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO/ALBINA, 12 mrt – Het sinds vier maart vermiste zevenjarige meisje Cindy Pierre is levend aangetroffen in haar woonplaats Alfonsdorp. Haar zusje Rahana, vier jaar oud, is dood aangetroffen. Cindy kwam zo het nabij gelegen bos uit wandelen.

Op haar aanwijzen is later het lijk van het zusje aangetroffen. Het bos waar de zusjes zich bevonden ligt op ongeveer een kilometer van hun geboortedorp. De politie onderzoekt nog het hoe en waarom. De meisjes verdwenen op tot nog toe raadselachtige wijze uit het zicht van hun familie. De meisjes waren op gegeven moment bij hun grootmoeder. Die zond hen naar hun nabij gelegen huis.

Volgens de grootmoeder deed ze dit omdat de meisjes zich moesten verkleden. Na de verdwijning van de meisjes is een grootscheepse zoekactie op touw gezet. Behalve eenheden van politie en leger, werden ook helikopters ingezet. Ook van Franse zijde werd hulp geboden, onder meer met de inzet van een helikopter. De politie arresteerde op gegeven moment drie familieleden, onder wie de oma en een oom.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

24 REACTIES
 1. Erg zielig dat een van de meisjes deze verschrikkelijk gebeurtenis met haar leven heeft moeten bekopen. Rust zacht en moge haar ziel vrede vinden. Ik hoop dat de schuldige(n) zwaar gestraft wordt/worden.


  Maak melding
 2. Werk aan de winkel voor de Medici. Ga goed na als er sprake is van uitdroging maagonderzoek doen.indien alles ok op dat gebied wie gaf ze dan te eten en drinken????

  De kleine kan wegens uitdroging ingeslapen zijn.

  Wat zou het motief tot weglopen van huis geweest zijn of was het werkelijk een ontvoering???


  Maak melding
 3. Welke beleidsmaker zet een helikopter in om naar twee vermiste meisjes te zoeken in het Surinaamse regenwoud, terwijl de Surinaamse politie de beschikking heeft over speurhonden? En al hadden we in Suriname geen geschikte speurhonden voor dit werk, dan nog was het goedkoper en effectiever geweest om één speurhond, met begeleider, uit Nederland of Frans Guyana over te laten komen. Met een helikopter boven het bos vliegen op zoek naar twee kleine meisjes is net zo zinloos als een president twee weken lang naar het binnenland sturen om de schade van de overstromingen in ogenschouw te laten nemen.


  Maak melding
 4. Respect gevraagd weer iemand die onnodig weer iets zonodig moet schryven waar ik me zelf afvraag denk effe na voor je schrijft ald jr het niet kan doe het niet .


  Maak melding
 5. Dude, toon eens respect voor die kinderen, nabestaanden en voor de mensen die alles deed om hun te vinden.

  Dit is vreselijk dat een meisje is omgekomen. Dit gun ik voor niemand niet. Ik hoop dat er goed onderzocht wordt wie er verantwoordelijk is.


  Maak melding
 6. Die oma heeft zeker schuld zei wist wat er aan de hand is logisch denken waarom moesten de kinderen zich verkleden als het anders nooit gebeurd gr


  Maak melding
 7. Ik reageer al heel lang via dit medium, maar de foto’s van het vermiste na aankomst in het dorp hebben een reactie bij ontlokt. Want het volk dat zich journalist noemt in Suriname toont geen enkel respect, maar ook de autoriteiten in Suriname kennen dat woord niet. In plaats van het kind in bescherming te nemen, tonen ze haar met een lendendoek in het openbaar. Ik mijn ogen id dit ook een vorm van verkrachting of aanranding. Wie leidt die zogeheten journalisten in Suriname op. Wie vormt de politie en de medewerkers van het Commissariaat. Misschien zijn deze eenzame idioten met hun lagere school diploma’s ook niet meer te vormen en moeten we ze allemaal na de verkiezingen van 2020 massaal afschrijven of dumpen bij de zandafgravingen, zodat hun lichamen nog een waardevolle functie kunnen hebben.


  Maak melding
 8. Ik reageer al heel lang niet meer via dit medium, maar de foto’s van het vermiste meisje en de foto na aankomst in het dorp hebben een reactie bij ontlokt. Want het volk dat zich journalist noemt in Suriname toont geen enkel respect, maar ook de autoriteiten in Suriname kennen dat woord niet. In plaats van het kind in bescherming te nemen, tonen ze haar met een lendendoek in het openbaar. Ik mijn ogen is dit ook een vorm van verkrachting of aanranding. Wie leidt die zogeheten klote journalisten in Suriname op. Wie vormt de politie en de medewerkers van het Commissariaat. Misschien zijn deze eenzame idioten met hun lagere school diploma’s ook niet meer te vormen en moeten we ze allemaal na de verkiezingen van 2020 massaal afschrijven of dumpen bij de zandafgravingen, zodat hun lichamen nog een waardevolle functie kunnen hebben. Dit is bij de beesten af. Kennen de journalisten geen zelfreinigend vermogen. Geen beroepsethiek. Wie in godsnaam doet dit?


  Maak melding
 9. Wang sanie no e klop. Wat wel klopt is dat de paarse moord/misdaad vloek overal in het land bezig is om meer slachtoffers te maken, jong of woud, rijk of arm, anti paars of niet. Wang sani no e klop. Niets klpot meer in verworden misdaadstaat Surbabhaiti, wat wel klopt is dat vele misdaden en verdwijningen onopgelost blijven vanaf 1980 en sinds 2010 is er weer sprake van paars vreemde ontwikkelingen. Na bonu pastoor en bonu didibri e regeri herikondre. Wo ka.


  Maak melding
 10. Een politieagent heeft zijn broer met zijn dienstwapen zaterdagavond neergeschoten aan de Wanestraat in het ressort Flora. De man heeft ter plaatse het leven gelaten.
  -Rodney F. (36) is aangehouden door de politie van Latour voor mishandeling van zijn partner. Hij bracht de vrouw enkele slagen toe aan het hoofd en in het gelaat na een woordenwisseling.
  -Een man is dood aangetroffen langs de Afobakaweg vrijdag, nabij de afslag van Brokopondocentrum. De man heeft een schotwond in de buikstreek.

  Paars misdadig geweld is aan de orden van de dag.


  Maak melding
 11. Dit bedoel ik nou sommige schryvers zullen het nooit leren laat die onzin aan de kant toon respect voor de nabestaanden inheemse hebben hun eigen manier om zich tekleden respect is zeker veel gevraagd voor sommige tot het hun overkomt.


  Maak melding
 12. Om liefde voor onze medemens te voelen zouden wij eerst de Moeder van liefde en mededogen in ons hart moeten toelaten.
  Zij die liefde heeft voor al haar schepselen goed of slecht.

  Ook de Vader van het geweten moet zijn plaats in ons wil en verstand krijgen. Zodat meedogenloosheid en gewetenloosheid kan worden beheerst. Anders zijn wij gelijk dieren die hun kroost opeten of misbruiken.


  Maak melding
 13. Nog niet telaat om die oma die ze heeft gestuurd om te laten verkleden nog een trap onder hr hol te geven,diekinderen waren al niet geliefd thuis en gaan liever het bos in dan terug bij oma.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES