zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment‘Kerkentour Mahalia Jackson’ doet Suriname aan

‘Kerkentour Mahalia Jackson’ doet Suriname aan

-

Does Travel - naar Suriname

Zangeres Denise Jannah doet Suriname ook aan met haar kerkentour van Mahalia Jackson, The Queen of Gospel’. “Geweldig! En ook mooi om nu zo specifiek met Gods woord bezig te zijn, zeker in dies tranga ten. Mijn ouders, zusjes en overige familie erbij te hebben maakt het extra bijzonder”, zegt de zangeres.

De toer is op 17 maart in de Grote Stadskerk, 20 maart in de Hervormde Centrumkerk en op 22 maart in de Kathedrale Basiliek Sint Petrus en Paulus. De Vredeskerk in het rijstdistrict Nickerie wordt op 23 maart bezocht. Jannah wordt muzikaal begeleidt door Ivan Ritfeld op de piano, Asgar Koster op de bas en Walter Muringen op drums. Er wordt ook gekeken naar de mogelijkheid om een vijfde concert te houden speciaal voor seniorenburgers.

De kerkentour ‘Mahalia Jackson, The Queen of Gospel’ is in Nederland een groot succes geworden. Tijdens de tour zingt Jannah een selectie van de bekendste en meest ontroerende nummers van ‘The Queen of Gospel’. Het initiatief voor de kerkentour komt van Richardo Tuinfort, de producent van onder andere de musicals ‘A poku Tori’ over Lieve Hugo en ‘What’s going on’ over Marvin Gaye. In beiden vervulde John Oldenstam de hoofrol. De tour in Nederland begon vorig jaar oktober.

Trekker voor de lokale tour is schrijfster Cynthia McLeod. De coproductie ligt in handen van de Nationale Volksmuziekschool Suriname (NVMS).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. In Nederland heb ik met volle teugen genoten van de show.
    Ga eerst kijken voordat je kritiek gaat spuien. Een betere weergave van Mahalia Jackson bestaat niet. Natuurlijk zal je met een Gospelshow de problemen van Suriname niet oplossen. Dat moeten de Surinamers zelf doen door DDB weg te jagen.
    Het ligt dus niet bij Mahalia Jackson, Denise Janna maar bij de Surinamers zelf.
    Is het jullie intussen niet opgevallen dat Suriname nergens meer geld kan lenen om haar schulden af te lossen. Geld lenen om leningen af te lossen betekent dat er geen inkomsten meer zijn en dat dit zeker zal leiden tot een faillissement van Suriname. Wo ka.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES