zondag, juni 23, 2024
HomeFotoNieuw Nefrosur Medical Center in Suriname

Nieuw Nefrosur Medical Center in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Directeur Ingrid Heerenveen heeft donderdag het nieuwe Nefrosur Medical Center in Suriname aan de Mr. E. Th. O. Wonglaan 15, geopend. Het is een nieuw medisch centrum voor nierpatiënten. Patiënten met nierklachten kunnen in het nieuwe centrum terecht voor goede zorg en dialyses. Heerenveen biedt de patiënten een plek waar alles onder één dak zit.

De renovatie van het pand heeft stap voor stap plaatsgevonden en is na drie jaar op Wereld Nieren Dag geopend. De renovatie is begonnen in de garage, deze diende als wachtkamer voor de patiënten. Na de garage is het voormalige woonhuis ingericht tot een prachtig medisch centrum met de materiele en financiële steun van vrienden in binnen- en buitenland. Zonder de bijdrage van de mens zou dit project niet geslaagd zijn.

Het Nefrosur Medical Center in Suriname is op Wereld Nieren Dag geopend om bewustzijn te creëren voor het belang van je nieren. Het thema dit jaar is: ‘Healthy lifestyle for healthy Kidneys’. Heerenveen licht toe dat een gezonde levensstijl gepromoot moet worden. “We moeten meer groenten en fruit eten, meer bewegen, niet roken en met mate alcohol drinken”. Ook moeten patiënten met diabetes en een hoge bloeddruk goed opletten. Nierziekten gaan namelijk gepaard met diabetes of een hoge bloeddruk.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Mevrouw heerenveen, ik wens u heeeeel veeel succes. Ook de vele surinamers hier op waterkantwoord, laten wij deze mevrouw steunen want het is een goede stap in de goede richting om su op te opbouwen. Als je op de regering gaat wachten ga je gegarandeerd dood. Nogmaals succes!!!


  Maak melding
 2. Prima initiatief echter voor zorg moet betaald worden. En dat geld hebben de burgers niet. Al bouwd men 8 grote ziekenhuizen in Suriname. Verzekeraars trekken zich terug omdat de oveheid geen premies afdraagt voor de basisverzekering. De allerarmsten worden
  dus harder getroffen. Heb verhalen gehoord dat zorg voor die groep geweigerd word. Bizar !


  Maak melding
 3. Dat betekent dat Bouta niet meer zo vaak hoeft naar Cuba. Dus minder charters van het SLM vliegtuig en dus misschien minder vertragingen….


  Maak melding
 4. Uit onderzoek is gebleken dat de eetcultuur van Suriname biet helemaal gezond is. Veel mensen hebben last van nierklachten en zijn er heel veel diabeten . oorzaak van de problemen zijn niet enkel de drank,maar ook te gekruid eten. Maar tja! daar komen ze later pas achter.

  Vraag maar aan je huisarts, ze zeggen dat diabetici een Hindostaans ziekte is, wat ik overigens niet geloof.
  Maar ik het het uit diverse hoeken horen zeggen.

  Dus het is wel een goede ontwikkeling voor Suriname.


  Maak melding
 5. Een mooi .en prachtig initiatief ingrid de hele familie is tros op jouw heel veel succes en gods zegen met het mooie werk dat jij zal gaan uitvoeren in ons suriname


  Maak melding
 6. Koos een heleboel rotzooi sta j weer te verkondigen , houd j grote waffel dicht als j niets te vertellen hebt,het zijn juist die instanties ,die de boel oplichten samen met sommige ziekenhuizen,voor iets wat j in een ned,na een uur controle huiswaarts wordt gestuurd,houdt men j gewoon drie weken lang in het ziekenhuis,wie licht hier dan de boel op,ga j varkensnuit met gloor wassen,en j stinkende bek,met rioolwater


  Maak melding
 7. Stinkdier koos;70% van de ziekenhuis kst wordt betaald aan salarissen,specialisten en huisartsen zijn de grootste verdieners in Suriname ,ju tingi smoel beharde makaak


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES