dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameLeerkrachten Suriname niet verslagen na vonnis rechter

Leerkrachten Suriname niet verslagen na vonnis rechter

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 01 mrt – Leerkrachten van verscheidene onderwijsniveau late zich niet uit het veld slaan na een recent rechterlijk vonnis. Hoewel het vonnis voor meerdere uitleg vatbaar lijkt, wordt algemeen begrepen dat de leerkrachten niet meer mogen staken. Volgens Wilgo Valies, voorzitter van de Associatie van Leerkrachten in Suriname, ALS, kan het nog alle kanten op.

De leerkrachten zullen blijven strijden voor een betere waardering. Volgens Valies zal de overheid zich een betere werkgever moeten tonen tegenover de tienduizenden onderwijsgevenden die Suriname rijk is. De regering heeft een wettelijk product klaargelegd waarin zogenaamd de ‘herwaardering’ van de leerkrachten is geregeld. ALS en lerarenvakbond BvL zouden dus een open deur intrappen.

Volgens Valies is niets minder waar. Zijn achterban wordt beslist niet beter van de benadering van de regering. Leerkrachten worden volgens die benadering een aparte categorie ambtenaren. Valies ziet zijn groep er niet beter van worden. Het gros komt zelfs nauwelijks vooruit. Bovendien is er de gierende inflatie. Die vreet alles weg van het beetje extra loon. Zorgen en kosten veranderen nauwelijks of niet.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

17 REACTIES
 1. AAY BAJA………Die Raadsadviseur van de Pres moet ophoepelen naar A Sidonopo bij z,n roots in t binnenland.
  Zo had hij in de vorige regering van Bouta over het Trein trajekt opdracht gekregen van Beekhuizen naar Onverwacht.
  Die kwam in de doofpot door deze bejaarde Jozefzoon.
  Die man deugt niet. Bijna een man van 80 en niet met pensioen nog.Nou ik denk, dat hij nog wat wil Graaien.
  Laat een werkloze intelligent zijn baan overnemen Pres.Che!!!!


  Maak melding
 2. De ezel Valies blijft zijn hoofd maar stoten aan dezelfde steen. Dat heb je nou eenmaal met deze categorie autisten. Die missen het vermogen om in te zien dat zij fout handelen. Dit soort autisten blijft geloven in de eigen foute waarheid. Niemand kan hen op andere gedachten brengen.


  Maak melding
 3. De oude mannen Hooghartig en Jozefzoon gaan elkaar de tent uitvechten. Ze kunnen beide hun mond niet houden en zijn beide machtswellustelingen.


  Maak melding
 4. Neks no fout, krijsen de sterk verarmde oerdomme paarse paria’s, is zo we wordt nog een grotere arm paars beroofd berooid volk. Alles is paars kut want is vo dat we hebt gestemd op de na devaluatie partij. Geen wonder dat de rechters benoemd door de paarse roversbaas in het voordeel van het paars wanbeleid hun oordeel uitspreken. Er is helemaal geen sprake meer van een normale rechtstaat, maar van een verworden misdaadstaat. Wo ka.


  Maak melding
 5. Verbod opgelegd ..alleen in een dictatuur is dit mogelijk en Suriname is een dictatuur met een dictator aan het hoofd, Check de rechters ze waren heel snel met een vonnis in het nadeel van de leerkrachten en samenleving. Ze hadden de opdracht gehad zo te doen of anders…….


  Maak melding
 6. Jozefzoon lijkt al op Mughabe en vertoont de dezelfde gedragspatronen !! Hij wil voor zijn leven, tot op zijn sterfbed “raads-mislukkeling-adviseur” blijven !!
  Alles wat deze seniele-man aanpakt leidt tot mislukking !

  De vrouwen moeten hem weer een pakslaag geven met paraplu’s zoals op het erf van Kwwek-A, in de 60-tiger jaren !!!


  Maak melding
 7. De bejaarde demente en corrupte Jozefzoon als adviseur van Bouterse…..De grootste grap van 2017

  Hij is dag en nacht te vinden in de casino Atlanta….


  Maak melding
 8. Leerkrachten krijgen een status aparte, hahaha. De regering gaat een Combé Markt pasje voor ze regelen, hahaha. Ze kunnen al hun spullen daar met 30% korting gaan halen, hahaha. Is toch prima? Hahaha Goed voor de zaken en de reclame, hahaha.
  P.S: Combé Markt verkoopt alleen paarse kleding, hahaha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES