Openhartig gesprek met Stacey Seedorf in AK Magazine

0
Openhartig gesprek met Stacey Seedorf in AK Magazine

Op 15 maart verschijnt er weer een nieuwe editie van AK Magazine, met o.a. een sterk en vooral open interview met Stacey Seedorf. Hij veroverde in de jaren 90 de wereld met zijn band Twenty 4 Seven. Bijna niemand weet dat hij daarna in de onderwereld belandde, en jarenlang in de cel zat.

In AK Magazine een gesprek over alles wat hij heeft geschreven in zijn nieuwe boek ‘Mijn keuzes, Mijn gevolgen’. Hoe hij als artiest, producer en songwriter, met een groot creatief vermogen, omgaat met zijn luxe leven en diepe geheimen. Een leven als artiest die miljoenen albums heeft verkocht, gevlogen heeft over heel de wereld en toch in een crimineel circuit terechtkomt.

“Ik werd werkelijk van de een op de andere dag weggerukt uit mijn leven en van mijn gezin, om pas na 3 jaar weer mijn huis te zien” aldus Stacey Seedorf in de 2e editie van AK Magazine.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.