‘Ontvoerde’ Surinaamse schone lustte wat anders

30
politie in Suriname

PARAMARIBO, 17 feb – Verandering van spijs doet eten. Dit moet de achttienjarige Murella M. hebben gedacht toen ze instemde met een geraffineerd plan. Murella heeft bij de politie toegegeven dat zij en haar minnaar een ontvoeringsscenario in elkaar hebben gedraaid. Haar vriend kan er niet om lachen.

De jongeman verkeerde de afgelopen dagen in alle staten. Via social media circuleerde op gegeven moment een foto van Murella. De foto waarop zijn vriendin gekneveld te zien is, was de vriend toegestuurd. Het leek een ontvoering. De jongeman deed bij de politie aangifte van vermissing van Murella. Een dag later meldde hij de politie dat hij telefonisch bedreigd was. Als hij Murella niet met rust liet, zou hij vermoord worden.

De politie stelde een speciaal team samen. De zaak werd des te serieuzer opgevat, daar onlangs een vermiste jongevrouw achteraf vermoord bleek te zijn. Murella belde enkele dagen later zelf naar haar vriend. Ze had zich kunnen bevrijden en had hulp gekregen van iemand.
Uiteindelijk reed de politie een auto klem waarin Murella zich bevond in gezelschap van de een en twintig jarige Janini C. Die blijkt de ‘ontvoerder’ te zijn.


30 REACTIES

 1. Nu volgt de echte orgasme als ze de rekening van de politie krijgt voor verspild tijd, geld, resources etc. Eenmaal in Club Santo kan ze de PA ook vermaken.


  Maak melding

 2. Ik vindt jammer dat de meisje zonder straf naar huis is gestuurd, over zoiets kan/mag je geen grap maken, wie betaald de kosten voor de inspanningen van de politie mensen. Mijn advies aan de overheid is om de gemaakte kosten te verhalen bij de grappenmakers


  Maak melding

 3. Mensen mensen ; haar vriend kan een grote Bakba en veel poen hebben, maar misschien kunnen ze niet door een deur !
  Haar minnaar heeft misschien ook een grote Bakba, en is tevens heel lief en galant voor haar.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. De Surinaamse politie heeft zijn handen reeds vol aan criminele Marrons en nu komt dit meisje uit dezelfde groep met deze dure grap. De politie moet in deze moeilijke tijd vaak keuzes maken waar ze wel of niet naar toe rijden. Laat de politie een kosten overzicht maken van de tijd en kosten die ze hebben gemaakt bij dit onderzoek en deze aan het jonge stel voorleggen


  Maak melding

 5. Daar levens bedreigende situatie’s zijn die zeer serieus werk omvatten door het korps van politie eenheden lijkt het mij on ontkomen dat deze personen zich moeten verantwoorden voor de rechter en op zijn minst 5 dagen mogen brommen.
  Hier valt niet mee te spotten gezien de situatie op zich en het fijt dat de politie is aan gewent en op een vals spoor is gezet
  Zo niet een gevangenis straf dan een boete gelijk aan de man uren die de politie heeft moeten maken om hier van af te geraken .
  Het korps politie eenheden hebben wel wat beters te doen dat serieuze aan dacht van ze vraagt dan deze onzin.
  Ik mag aan nemen dat hier goed over wogen naar wordt gekeken door de rechtelijke macht


  Maak melding

 6. Belachelijk…ze is absoluut geen Surinaamse schone meer..Ze is letterlijk nu minder dan een lost lopende teef..Ik zou die ene vriend willen aanraden liever een grote afstand van haar te nemen..Gebruik je helder verstand jonge..


  Maak melding

 7. Umairah
  Belachelijk…ze is absoluut geen Surinaamse schone meer.

  Ik ben het er niet mee eens. Ze is een schone Surinaamse want ze is tig keer schoongemaakt “mi krin a sma so foeroe dat skoema srefi ne komoto moro”.

  Hahaha waar het woord schone niet meer voor staat.


  Maak melding

 8. Jij kan dus echt niet lezen, je denkt zeker dat Marrons volk is dat alleen maar aan criminaliteit doet, dan heb je het glad mis.
  Zie je hoe weinig Marrons hier op jullie stommiteiten reageren? Ze hebben niet zoveel vrije tijd om te roddelen, en te discrimineren…
  Zie ook hoe weinig Chinezen zich hier ophouden.
  Ik zal jou niet vertellen tot welke bevolkingsgroep de meeste negatieve regeerders hier behoren..


  Maak melding

 9. Helemaal met jou eens Tunggak.

  En waarom plaatst men zulke ordinaire berichten? Houden jullie daarmee op. Ze dame is jong en heeft een hele domme fout gemaakt/grap uitgehaald. We doen allemaal wel eens domme dingen.


  Maak melding

 10. @ Bigi Sma,

  U hoeft niet eens met me te zijn…naar Uw opstelling : mi krin a sma so foeroe dat skoema srefi ne komoto moro..blijkt dat U niet heeft nagedacht hoe smerig het is om zulks handelingen te doen…Of liever had U het voor U zelf gehouden en uiteraard jezelf respect geven,mits U een helder gezonde verstand hebt.


  Maak melding

 11. Tsja, ze hadden trouwplannen. Maar die losbandigheid moest als onmacht (ontvoering en verkrachting) verkocht worden om het huwelijk nog door te laten gaan. Want meneer de minnaar heeft geen geld, maar zou wel elke nacht om 03:00 uur, na het huwelijk, op bezoek komen.
  Als ze dan betrapt zou worden, had ze haar plan al klaar: een geest verscheen voor haar en sommeerde haar dingen te doen.


  Maak melding

 12. Dit is juist een zaak die de politie moet doorprikken.
  Meiden worden vaak bedreigt en geintimideerd.
  Werken noodgedwongen mee met een agressief en zwaar dominand iemand en ze zijn bang voor de gevolgen.
  Opgeschoten Meisjes hebben bijna een kuisheid gordel nodig om de constante aanvallen van je af te kunnen slaan, was vroeger al zo.
  Mocht ze daadwerkelijk hebben meegewerkt dan is dat een heel ander verhaal.


  Maak melding

 13. Ach joh, zelfs Jort Kelder werd bedrogen door de dames Georgina en hoe heet die golddigster weer die nu met een 20 jaar oudere vent is getrouwd? Stond vandaag in het AD.
  Jort heeft blijkbaar zijn jonge heer aan de verkeerd kant hangen, hahaha.
  Ontrouw is van alle tijden en gaat alleen maar erger worden, hahaha. Straks gaan vader-dochter, moeder-zoon en broer-zus relaties heel normaal worden en wettelijk goedgekeurd worden, hahaha. Dan hoef je het huis nooit meer uit, hahaha.


  Maak melding

 14. Wat een onzin kraai je uit. Waar woon je ? Op deze aarde ? Of kom je van mars. Hetgros is loslopend vee. Wild als een kudde paarden. Sex is all that counts. Geen taboes.


  Maak melding

 15. Echt he wat een domme op merkingen over een niet echt intellectuele hitsige jongedame zonder weet en kennis van gevolgen die moet in terapie. De reacties can velen van jullie geeft mij nog meer te denken. Voor jullie meg je achterlijke sexistische opmerking is geen behandeling mogelijk.
  Jullie zijn een schande voor het Surinaamse volk die wel serieus omgaat met dit soort nieuws.
  Losers teveel in Suriname.
  Uiteraard de goede mensen in Suriname hierbuiten gelaten.

  Groet Ger


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.