Verdachte Decembermoorden Badrissein Sital overleden

82
Badrissein Sital

In Suriname is vrijdag de Surinaamse ex-militair en politicus Badrissein Sital overleden. Dat meldt Starnieuws. Sital was in de jaren ’80 lid van de Nationale Militaire Raad en minister van Volksgezondheid. Volgens de nieuwssite werd Sital donderdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij werd daar geopereerd, maar heeft het niet gehaald.

Sital is een van de oud militairen die verdacht wordt van medeplichtigheid aan de Decembermoorden van 1982. Binnen het militaire bewind zou hij een van degenen zijn die de moorden voorbereidden. Het scenario zou hij samen met Errol Alibux, Paul Bhagwandas, Desi Bouterse en Roy Horb (de zogenoemde “bloedraad”) in elkaar gezet hebben. Ook zou hij tijdens de moorden in Fort Zeelandia aanwezig zijn geweest.

Jaren later verdedigde Sital de Decembermoorden nog als “iets dat gewoon nodig was”. Volgens Starnieuws leverde Sital de laatste tijd heftige kritiek op eens zijn strijdmakker, president Desi Bouterse. Hij vond dat de Nationale Democratische Partij niet de goede richting opging en trok daarom fel ten strijde tegen de partijtop.


82 REACTIES

 1. Allereerst gecondoleerd met jullie verlies.Misschien heeft dhr.Sital ook zijn bevindingen achtergelaten van wat er zich die bewuste dag in het fort Zeelandia heeft afgespeeld.Zoals dhr.Derby op tape deed.Dan komen wij een stap dichterbij en zou het hem sieren.Was hij wel of niet daar op het moment dat de moorden zich voltrokken??Of vraagt hij de gevallenen en/of hun familieleden om vergiffenis.Je weet maar nooit..kijk zijn lades na..


  Maak melding

 2. de champagne gaat open!!!
  rijk geworden over de zielen van andere mensen
  ze hebben alleen zich zelf vooruit geholpen met hun nep coup
  dat zijn ziel nooit mag rusten


  Maak melding

 3. Deze berechting bestaat wat voor lichaam hij nu gaat krijgen weet ik niet. Bouta opo you ai noo. Nu is jou beurt jij gaat langzaam dood. Daarna lichaam van een Awari stinkt


  Maak melding

 4. Bouta, volg het voorbeeld van Sital, dan hoef je niet jaren in Santo Boma te brommen en wordt het door jou verarmde Suriname niet opgezadeld met de kosten voor jouw levensonderhoud tot aan jouw dood. Dat is pas echt een daad uit vaderlandsliefde. 😉


  Maak melding

 5. Gods molen maalt heel langzaam, maar werkt zeer effectief !! De wetten van boven worden niet uitgesteld,
  en niemand ontloopt zijn / haar straf.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Ja zeker, de kreten van Kross en Choenie zijn gehoord en zal gevolg geven aan de volgende op de slag bank.God, Allah of Jaweh hoe u heten mag : Dank U Wel.


  Maak melding

 7. Als hij vond dat “moord” “gewoon nodig was”, hoe kon het volk dan accepteren dat hij minister van Volksgezondheid werd. Rare instelling voor een minister van Volksgezondheid.


  Maak melding

 8. Overigens is de kop “Verdachte van decembermoorden overleden” ontsierend. Die goeie man is niet overleden omdat hij verdachte was van de decembermoorden. Wat rest is zijn persoonlijkheid. En Sital was een persoonlijkheid. Een revolutionair en een visionair ,noem maar op. Wel verbitterd op het laatst.

  Wanneer de gemoederen gesust zijn, (hopelijk ooit ) is het wellicht de moeite waard zijn socialisatie door te nemen en tot een gerichte conclusie te komen.


  Maak melding

 9. Wat erg voor de familie van Badrissein; zij wilden, samen met Badrissein, dat het acht december strafproces doorging, zodat, volgens hen, duidelijk zou worden dat hij onschuldig is/was. Alleen hierom is het misdadig dat het acht december strafproces niet tot een einde kan komen. Het maakt niets uit of een verdachte van een zwaar misdrijf schuldig of onschuldig is, hij heeft het recht dat een onafhankelijke rechter dat bepaald in een eerlijk strafproces, alleen Bouterse en zijn trouwe, hersenloze aanhang schijnen dat niet te beseffen.


  Maak melding

 10. Helaas is de volgorde van de personen die op de lijst staan van de 8 decembermoorden, niet de volgorde, waarop het volk op hoopte, want niet Sital was het probleem,maar die moordenaar die nu president is, die moet snel onder de grond.


  Maak melding

 11. Bouta zegt:”A-NO-MIE, na Sital” !! wederwoord is niet meer mogelijk !!

  Zoals eerder:”A-No-Mie, na Bhagwandas”, toen hij ook niets meer kon ontkrachten !!, wegens overlijden !!


  Maak melding

 12. Wel even kijken, ik heb mn hemelse straf boek nog niet eens open. Wat mij in mn geheugen nog blijft hangen is het volgende:
  Zichzelf verrijking t k v surexco, tussen 1980 en 1987. Het was rijst export via 1 deur politiek. ( heling, verduistering en oplichting )
  Vetvolgens liet hij sml uit eenvallen en pakte alle percelen op naam van betrokkene. ( stelen dmv geweld) is dat.
  Hij heeft dus blijkbaar meer op zijn kerf. Sorry badresein, hel vuur wacht op je.


  Maak melding

 13. @ Habi Bullah

  Stel dat hij wordt opgewacht door 72 maagden zoals je schrijft, wat zou hij kunnen doen gezien zijn leeftijd ???
  Jij gelooft nog in fantasie he ? dood is dood, en niet anders.
  Als doden konden praten, dan zouden die 15 die overhoopt geschoten zijn, nu neerdalen en zeggen wie de trigger heeft
  overgehaald in december 1982.
  Worden homo´s ook door 72 maagden verwelkomt als ze zo genaamd, naar de hemel gaan volgens jou ??
  Van het lachen moet ik weer een shot Black W. inschenken,
  want ik leef nu.Er is geen hemel en hel, hier is hemel en hel !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 14. Zoals ik al eerder heb gezegd…. justitie hoeven ze niet te vrezen………

  Gods toorn is onverbiddelijk!!!!!!

  Desiree Delano Bouterse gaat ook !!!!!

  Ik ben blij met deze ontwikkeling!!!

  gegroet

  Wendell


  Maak melding

 15. @JZwartmans,

  Ik dacht al dat je een afvallige bent. Als hemel hier is en hel ook hier is dan ben jij zeker God hier? Dan heeft Bouterse toch gelijk dat hij heeft geprobeerd de hemel voor zichzelf te creeren hier op aarde? Wat zeuren jullie dan verder over strafvervolging?
  Ga jij ook maar een paar mensen beroven en een hemelse leven hier voor jezejf creeren. En niemand die je zal straffen, kafir!


  Maak melding

 16. Ik wil Bouta niet in mijn hel. Want zelfs de hel gaat hij bezoedelen. Laat hij maar zelf een plek zoeken waar hij naar toe wil na zijn dood, want in de hemel komt hij ook niet.
  Misschien moet hij maar voor eeuwig zwerven.


  Maak melding

 17. @ Habi Bullah.

  Nee ik ben geen God en ook niet de duivel, ik ben gewoon van vlees en bloed. Maar ik respecteer iederéén ongeacht geloof en etniciteit ; en ik ben ook geen kafir,ik ben gewoon een mens ! Je hebt het nu tegen mij ga nou niet in meervoud schrijven ( Jullie )( zie je eigen posting .)
  IK was en ben nog steeds als Moslim opgevoed, maar nu heb ik me bedenkingen als ik zie wat mijn z.g. moslim broeders doet ! En niemand kan mij dwingen om een geloof te belijden, dat een ander geloof in hun ogen niet deugt !
  Helaas kan ik je niet direct antwoord geven, als je mij zo dadelijk gaat beantwoorden . Maar zal je morgen met alle plezier beantwoorden. Nog iets wat ik kwijt wil ; ik beroofd
  geen mensen ; omdat, dat tegen mijn principe stuit.
  Jij noem je zelf een moslim, maar als ik naar je posting kijkt, dan lijkt het wel van niet, en je durft mij een afvallige te noemen.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 18. Werkelijk,als doden konden praten,zouden alle nabestaanden van de 15 onterechtte vermoordde surinamers heel opgelucht voelen en met alle rust ook verder kunnen leven….helaas is dat niet mogelijk.
  Aan de nabestaanden v wijlen B.Sital : Gecondoleerd…en heel veel sterkte met het heengaan v jullie geliefde,moge zijn ziel in alle vrede rusten.


  Maak melding

 19. @Yam Dew
  Nee hoor bouta gaat niet rechtstreeks naar hel hoor.Zijn ziel gaat eerst miljoenen jaren rond dwalen en om verlossing smeken voor zijn zielerust.


  Maak melding

 20. Een ieder met een “mooie”babbel in Suriname meent het met het land.Hoe kan het dan..dat zij steeds rijker worden en het land gaat naar de verdoemenis??Vertel me aub niet dat het enkel en alleen door hard werken komt.


  Maak melding

 21. @Ray,

  Misschien kan Dew Baboeram dan de Piend Daan Karma verrichten voor Bouterse, voor diens zielerust. Voor zijn broer heeft hij het niet gedaan (denk ik), misschien wel voor de moordenaar van zijn broer?


  Maak melding

 22. Wij Surinamers zijn ook een raar volkje he..zolang iemand maar wat “leuks”over Suriname verteld/zegt meent hij/zij het met het land.Hoe kan het dan dat zij steeds rijker worden en het land steeds verder afglijdt naar proporties als nooit tevoren..gewoon de goot in.En aub maak mij niet wijs dat het enkel en alleen door hard werken komt.Suriname een rijk land waar alles wordt weggedragen.Ik ken deze meneer Sital niet persoonlijk ..maar in nieuwsgierigheid vraag ik me af..heeft Suriname van hem ook een rijk man gemaakt??Volgens Pakira Tigri meende hij het ook zo goed met Suriname..


  Maak melding

 23. Sital heeft de afgelopen jaren regelmatig kritiek geleverd op het beleid van Bouterse. Zo zei hij in een interview dat Bouterse totaal ongeschikt is als president van Suriname. Hij zei dat er alleen maar corrupte figuren in de kring van Bouterse zijn. Sital was ook een voorstander van onderzoek naar decembermoorden. Hij was absoluut niet bang om misstanden te benoemen. Bouterse noemde Rozendaal en Sital verraders omdat deze personen de waarheid boven tafel wilden krijgen. Bouterse is een lagie mang en ik sluit daarom niet uit dat hij nu nu zal gaan roepen dat Sital de architect was van de moorden. Bouterse geeft altijd anderen de schuld van zijn eigen falen.


  Maak melding

 24. @Lizzy,

  Doden kunnen praten, maar tijdelijk.
  Wanneer ze na hun dood mijn rijk (de 7 pataals) binnenkomen, scheid ik degenen met positieve karma’s van degenen met negatieve karma’s. De positivo’s gaan naar de hemel, waar de Heer Indra de scepter zwaait en genieten van de geneugten daar en na een tijdje komen ze weer hier bij mij om van hun negatieve daden gelouterd te worden. Daarna stoot ik ze af voor wedergeboorte naar de aarde. Ik wis hun persoonlijkheid en geweten, maar in hun DNA stop ik wel de ervaringen in die ze al opgedaan hebben.
  Met de negativo’s pak ik het anders aan. Ik folter ze een tijdje totdat ze om genade smeken (breek dus hun ego) en vervolgens bouw ik hun lijden beetje bij beetje af totdat ze gereed zijn om en sterk ernaar verlangen om alleen maar goede daden te verrichten. Dan stoot ik ze af naar de aarde, waar ze geboren worden in omstandigheden waar veel lijden is. Dit is nodig, om ze eraan te herinneren dat ze positieve daden moeten blijven verrichten, ook in moeilijke omstandigheden. Ook aan de negativo’s geef ik een nieuwe persoonlijkheid en geheugen mee. Niemand (slechts een enkeling) heriinert zich nog hun vorige leven(s).

  Vandaar dus dat de doden niet kunnen praten tegen de mensen op aarde, want ze ontsnappen niet aan mij of aan Heer Indra en pas nadat ik toestemming geef, worden ze weer geboren op de aarde. Maar dan weten ze hun past life karma’s niet meer. Maar het blijft wel in hun DNA opgeslagen. Alleen goede karma’s kunnen de negatieve karma’s uit de DNA verwijderen. En wanneer in de DNA alleen maar positieve karma zit, dan bereikt zo’n persoon de verlossing in no-time tijdens z’n leven op aarde en gaat hij rechtsstreeks naar de Vaikunth hemel van Heer Nararyan Vishnu Hari na de verlossing uit het lichaam , vanwaar geen wedergeboorte meer plaatsvindt.

  Dus beste Lizzy, zorg ervoor dat ik je kan doorsturen naar de hemel, naar Heer Indra of beter nog, naar Heer Narayan.


  Maak melding

 25. Zo gaat het in het leven wie goed doet goed ontmoet en wie kwaad doet straft zichzelf Bouterse je komt nog aan de beurt als moordenaar.God molen werkt zo.Gewetenloze mensen redden het ook niet.


  Maak melding

 26. Baas kiri a makker, lek fa ai go kiri alla d3ng mpp oerdomme aanhangers, na paars dong moro buriki paar dong volk. De domste mensen op Aarde zijn alle aanhongers die hebben gestemd op de partij van moordenaar ddidibri….de nationale DOMMEN partij. Wahahaha.


  Maak melding

 27. Er komt voor allen van hen de dag des oordeels, hoe lang het ook mag duren. Dat geld ook voor de hoofdverdachte. Joe abi fu go leg uit na Masra Gado mofo doro.


  Maak melding

 28. In elk case gaan koppen rollen, zou dit het/een begin zijn??

  Ik hoop dat die ( wijlen ) man ergens in een kluisje wat documenten heeft liggen voor een climax aan de Rechtbank. Als spijtbetuig voor nabestaanden van lopende kwestie.
  who knows,,
  hoe dan ook! a tru tori sa kong wang dey,, dead or alive !


  Maak melding

 29. Habi Bullah@ Habib Ullah.????

  Hahahahahh, een doorgedraaide gast die toevallig mee wilt doen, na so so natak ( toneel ) tog?

  hahahahahh,,, ai boi


  Maak melding

 30. Eerste wat ik dacht id dat ze Sital heeft vermoord. Hart klachten, direkt opereren en dood is hij. Vreemd. In opdracht van Bouta is hij vermoord. Sital wist te veel en begon langzaam te praten. Ik hoop dat hij geluids banden heeft achter gelaten zo niet dan wel zijn verhaal op schrijft heeft gedaan.


  Maak melding

 31. @Yam Dew,

  Hou op met je geleuter. Alleen Allah kan je verlossen, niemand anders. Neem je toevlucht tot de Heer der Heren, Allah.Valse Goden moeten niet vereerd worden. Dat wekt de woede op va de Heer der Heren.


  Maak melding

 32. als ht bij jullie fam aankomt dan zullen jullie anders piepen de dood is voor iedereen. pas op mt j ma en pa of jullie kinderen dat de dood misschien erger wordt dan wat jullie verwacht. heb een beetje respect voor anderen


  Maak melding

 33. De respectloze lijkenpikkers,proberen nu al massaal,schaamteloos gebruik van te maken ,van zijn eventuele nalatenschap,de man is nog geen 24 uur dood,terwijl men altijd loopt te schelden op de militairen van toen,…hoe hypocriet kan men zijn.jullie haat maakt jullie blind sjtomme flapdrollen,..ineens zijn jullie vrienden van een der “moordenaars”,…jullie hoop zal BOSSEN,al zou hij zeggen dat bouterse iemand heeft omgebracht,zal het net zo weinig betekenis hebben als die van die andere idioot Rozendaal.1op1.,…dus gaan jullie slapen,.jullie gaan over lijken,..hypocriete oliebollen.


  Maak melding

 34. @Maggan
  Eerste wat ik dacht id dat ze Sital heeft vermoord. Hart klachten, direkt opereren en dood is hij. Vreemd. In opdracht van Bouta is hij vermoord. Sital wist te veel en begon langzaam te praten. Ik hoop dat hij geluids banden heeft achter gelaten zo niet dan wel zijn verhaal op schrijft heeft gedaan.
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Wanneer plaats jij deze lariekoek op FB ?……EZEL.


  Maak melding

 35. @Ray
  Karma heeft zijn werk gedaan.Bedankt Karma.
  We hoefden onze handen niet vuil te maken aan hem…next is bouta on the list,
  …………………………………………………………………………………………….
  Karma pakt ook mensen zoals jou,idioot ,jij bent ook mens joe e wiens dede gie trawang,..om jou leedvermaak te hebben en te bevredigen.looooook out


  Maak melding

 36. =Sital is nu dood, maar er lopen nog velen rond dus hoop ik dat de rechter snel een werk van kan maken om een ieder die toen in de jaren 80 amnestie heeft gekregen gelijk in te trekken en allen de gevangenis in sturen. Je draait of keert het, het zijn lafaards die een ordinaire staatsgreep hebben gepleegd.

  Als de berichten kloppen zal Bouterse dit jaar ook niet halen, anders mag zijn vijand hem snel komen ophalen. Laten zij daarboven maar een couppleger.


  Maak melding

 37. hij is gewoon nu uitgeschakeld,,, zodat het proces niet in gevaar komt voor desi…want nu is desi bang.!!!!! wel erg toevallig dat hij nu dood is….he… mensen


  Maak melding

 38. Habi Bullah, De Islam is een der snotneuzen onder de godsdiensten, en net als bij de mensen hebben de snotneuzen de grootste mond en zijn strondeigenwijs, tot dat ze volwassen worden en er door schade en schande er achterkomen dat ze het bij het verkeerde eind hadden, knap arrogant om te stellen dat je het enige waarachtige geloof hebt en de anderen met een andere overtuiging als ongelovige te betitelen.
  Dan liever Sai Baba, “Het maakt niet uit wat je bent Moslim, Hindoe, Christen of Jood (in willekeurige volgorde), als je maar zorgt dat je een beter mens word” neem daar eens een voorbeeld aan i.p.v. dat godsdienst waanzinnige gewauwel van je, en respecteer de anderen die iets anders geloven, want er is maar 1 schepper hoe je hem ook noemt


  Maak melding

 39. JAMMER, JAMMER!! maar geen HOERA! HOERA!!!!

  Hij had nog langer moeten leven en creperen! voor hem was wel de poort van de hel open alwaar de duivels stond te wachten voor de rondleiding!!!

  @@Jaco! mi brada zijn dood betekent, dat hij geen problemen meer heeft! alles is opgelost!! maar ik hoop dat zijn ziel gaat rond zwerven en zijn maatje Bouta en zijn zijnen ook mee neemt!! DAN is SU van alle problemen van af denk ik. Als mijn beleid zou komen!! en u weet mijn beleid toch!! WAT NIET MAG, moet men ook NIET DOEN!!!!!

  DE WET VAN WIEP-DING!!!!!!


  Maak melding

 40. @@JZwartmans!! ik heb heeeel veel respect voor u, laat ik dat voor op stellen!
  U komt heel sociaal/ vredelievend over en probeert de mensen bij elkaar te brengen in alle harmonie.

  U vergeet ook niet hoe mensen in elkaar zit!!

  Ik ga nu uitbarsten!! en vergeef mij!!!! aub!!!!

  Hij heeft meegewerkt met alles en hij heeft toen een plek in Nickerie gekregen alwaar hij niet gelukkig was! hij en Bouta zijn 1 potnat! Horb de rechterhand hebben zij ook afgemaakt( ophanging schoenen veter) Deze Kaolo gangs verdient allemaal de ergste ziekte van de hele wereld!! en als het aan mij lag, zou ik mijn formule creëren om een nog een ergere ziekte toe te dienen en echt niet dood laten gaan, enkel om te creperen!!!!!! en zeker 110 jaar laten leven en uiteindelijk aan de krok voeren!!! Ze zouden smeken om de dood welke zij van mij niet zouden krijgen!!!!!

  Na zijn dood is mijn week-end verpest!!! Nogmaals JAMMER voor de kroks dat ze hem niet levend heeft kunnen Uitvreten!!!


  Maak melding

 41. Habi Bullah@

  Allah heeft jullie vervloekt! Elke dag regen het bommen uit de lucht op jullie, en als er 1 dag niet regent dan wordt er onderling gemoord en onthoofd.

  En zijn er geen slachtoffer meer dan hebben jullie rust pauze kijken naar harde porno zoals Bin laden dat deed. En alles wat een burka aan heeft, wordt verkracht.

  Vervolgens gaan jullie als sport KOPPENSNELLER spelen met de christenen omdat zij volgens jullie ( ongelovigen ) zijn En zodra de spanning eraf is , zoeken jullie het hoger op. Plaatsen digitale bommen op lichamen van jonge kinderen. en blazen die op 500 meter afstand in stukken……

  En toen was het RAMADAM , nou even geen vlees.

  Maar het regenen gaat gewoon door. Dit is het bewijs van de vloek! no limit.

  Hahahahah, what’s next . Habi Bullah,,,,,


  Maak melding

 42. Even iets anders ik merk dat heel veel mensen moeite hebben met SWITI Sranan en Sranamans.Teeven voorgedragen als lid raad van state.Google naam Teeven en nogmaals zo wordt politiek bedreven in de 21 eeuw.En dan niet alleen maar zeuren over corruptie in SWITI Sranan.Die taatas kunnen er ook wat van dit is democratie volgens de westerse beschaving.


  Maak melding

 43. Iets heel anders………

  TEEVEN heeft nooit onschuldige mensen vermoord !!!!

  TEEVEN is niet bang voor rechter of Krijgsraad !!!!!

  Niet TEEVEN, doch de Mil Inl Dienst, kolonel Valk, heeft DDB geassisteerd bij zijn staatsgreep, die onze Democratie heeft VERNIETIGD !!!!!

  PS : Niet meneer TEEVEN heeft Suriname FAILLIET gemaakt !!!!! I sabi toch !!!!!


  Maak melding

 44. Weer één die zijn straf ontloopt. Jammer, maar hij zal zich moeten verantwoorden tegenover de Schepper. Ik las hier oven al: God slaapt, maar masra Fidie niet. Bouterse hoopt stilletjes dat hij ook zo zijn straf kan ontlopen. Ik zou zeggen: Maak je klaar.


  Maak melding

 45. Mundo@
  Ik heb geen moeite Switi sranang,sranangmans, alleen aan sommige die daar wonen,mundo je doet je naam geen eer aan .
  Je bent bepaald geen wereldburger.


  Maak melding

 46. Haco
  Damsco
  In een posting van gisteren ,schrijf jij dat Hollanders laf zijn zoals geschreven.
  Over laf volk gesproken,,bakras zijn laf overal in de wereld,bange schijters, vraag het maar aan de Duitsers,die in 1940 gewoon zonder verzet Holland zijn binnengewandeld.dus wat lul jij !
  Damsco in die tijd was het verschil 53 miljoen inwoners,in Nederland 11 miljoen Scheeld een paar mensen .
  Het Nederlandse volk is zo laf dat ze in 1975 dik 350000 Surinamers hebben op genomen,en kom niet aan wij waren toen ook Hollanders , de meeste van jullie kwamen om heel andere reden naar Nederland ,zij zagen de ellende die er nu heerst ,al aankomen ,dus damsco schijnheilig ,al je nog eens commentaar geeft ,denk eerst na bakroe


  Maak melding

 47. Nu breekt mijn klomp…wie kan me het verschil verklaren tussen een Strijder en een verdachte moordzaken( mede-opsteller dodenlijst)Waar heeft hij voor gestreden?Een beter Suriname?


  Maak melding

 48. @ Habbi bulla of nichtjes naaier?
  Wachten je moeder en zusjes op sital in jullie hel?
  Luister habie nichtjes naaier elke keer als ik door security ga prijs ik die allah en die pedo mohammad.


  Maak melding

 49. sital zei dat het dood schieten van de 15 had gemoeten. Ik vraag me af waarheen hij Suriname had geleid indien hij de macht had. Zoals in revoluties gebeurt iemand neemt de macht. Het was Bouterse. Zo de anderen gaan of gaan dood. In Cuba moest Che gaan na critic geleverd te hebben op Fidel. El Commandante stierf in de bergen van Bolivia. Sital op een operatie tafel. De weg van de opzij geschoven revolutionaire mannen. Gaat iemand eren Ode aan Sital schrijven?


  Maak melding

 50. Aay mi pappie……. Deze man die Badrisein had nog bloed aan z, n handen.
  Kan je nagaan, dat hij de voorstander was van de bloedraad om de hulpeloze 15 mensen te vermoorden. Wat heeft hij nu meegenomen. Hij is toch in de hel.Che!!!!


  Maak melding

 51. Aan de President van het
  Illegaal Onafhankelijke land
  Suriname
  D. Bouterse

  Amsterdam 21-12-2015

  Zeer geachte Excellentie Bouterse,

  Waarom liegt u meneer Bouterse. U verklaart dat in 1980 de Elnt S. Rambocus jouw wilde vermoorden. Dit is niet waar. Je weet bliksems goed wat de waarheid is.
  Ik ga de waarheid aan jouw weer vertellen leugenaar Bouterse:
  Na de illegale coup gesteund door NL. Missie Militair H. Valk had u zelf Elnt. S. Rambocus Bataljonscommandant bevordert. Rambocus deed zijn werk op een zeer democratisch en eerlijke wijze. Bouterse U en uw coup – kompanen waren alleen op macht gefixeerd. Bouterse u en Horp hadden interview op staats – televisie vlak na de coup van 1980 gegeven, dat er een democratische verkiezing zou komen en de militairen gaan terug naar de kazerne.

  Ik kan mij heel goed herinneren toen Elnt S. Rambocus jullie 16 coup kompanen uitgenodigd had om te bespreken. Ik was toen lijfwacht van Elnt. S. Rambocus. Rambocus had aan jullie gevraagd, wanneer komt de beloofde vrije verkiezing en wanneer gaan de militairen terug trekken in de kazerne. Volgens Rambocus stellen veel burgers dezelfde vraag aan Rambocus omdat hij Bataljonscommandant is en de enige overgebleven geschoolde officier bij de Nationaalleger. Bouterse, de vraag van Elnt. S. Rambocus was in de verkeerde keelgat van jullie 16 coup kompanen geschoten. Jullie konden opdat ogenblik geen antwoord geven aan Elnt. Rambocus. Jullie 16 coup kompanen zouden intern overleggen en na een week een passende interview geven op de staatstelevisie. Maar zover kwam het niet. Na enkele dagen stuurde u en uw coup kompanen de Elnt S. Rambocus om de opleiding kazerne Bos Bivak Zanderij te inspecteren. Toen Elnt. S. Rambocus op Bos Bivak Zanderij was gegaan, heeft sergeant Olvers (magazijnmeester van wapenopslag plaats) op verzoek van de zieke Sergeant Majoor Fernandes (was in ziekte verlof sedert de onafhankelijkheid van Suriname wegens dat veel familie van hem waren vermoord in de tweede wereld oorlog en hij had veel heimwee) wapens in de huis van Elnt. S. Rambocus geplaatst. Daarna ging de zieke sergeant majoor Fernandes aangifte doen bij de militaire politie dat Elnt. S. Rambocus wil coup plegen en hij zou ook Bouterse en Horp vermoorden. En dit aangifte heeft de zieke sergeant-majoor Fernandes bij MP Abraham gedaan, want militair politie Abraham was een naaste collega van Bouterse en Horp. Want er was geheime gesprekken geweest tussen Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers om Elnt. S. Rambocus te elimineren en daarna gaat Fernandes de plaats van Rambocus innemen.

  De huis van Elnt. S. Rambocus werd onderzocht door militair politie Abraham, waarbij 30 tal uzi’s werd in slaapkamer gevonden. Spoed bericht werd gestuurd naar Bos Bivak Zanderij om hem te arresteren. Opdat ogenblik bevond Elnt. S. Rambocus en een paar van zijn naaste vrienden ergens bij de vliegveld Zanderij in een auto. Als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus was ik wegens spoed opdracht in de kazerne van BBZ achter gebleven.

  De militairen die in opleiding op BBZ waren gelegerd, hebben Elnt. S. Rambocus gearresteerd. Hij werd overgedragen aan de MP Abraham. Mp Abraham heeft aan Elnt. S. Rambocus medegedeeld, dat hij op verzoek van Bouterse, Horp en Fernandes hem hebben gearresteerd en bij zijn huisonderzoek veel wapens is aangetroffen. En dat Elnt. S. Rambocus was bezig een coup voor te bereiden met de militairen van de opleiding plaats Bos Bivak Zanderij.

  Elnt S. Rambocus heeft vel geprotesteerd bij mp Abraham. Elnt. S. Rambocus heeft aan mp Abraham gevraagd dat hij in het bijzijnde van Bouterse en Horp de militairen van de opleiding plaats BBZ wil verhoren over de beschuldigde coup plan. Maar Bouterse jij, Horp en Fernandes hebben de verhoor en getuigen verklaring van de militairen van Bos Bivak Zanderij gedwarsboomd. Want Jij wilde de waarheid niet luisteren. Bouterse jij weet bliksems goed, dat Elnt. S. Rambocus onschuldig was in 1980.

  Om de waarheid te verbergen hebben Bouterse en zijn coup kompanen Elnt. S. Rambocus naar Nederland verbannen.

  Ik was ook aanwezig als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus op BBZ. Er was geen plannen in 1980 dat Elnt. S. Rambocus een coup wilde plegen en jouw vermoorden leugenaar Bouterse. Integendeel wilde jij Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers, Elnt S. Rambocus vermoorden.

  Ik Dewdat Rampadarath Militaire en lijfwacht van Elnt. S. Rambocus ben ook verhoord door MP. Abraham, waarbij ik verklaard had, dat er geen coup plannen was. Ook werd mijn PSU kast alles over hoop gehaald en onderzocht. Er was niks gevonden, dan een pot peper sambal. MP Abraham had mij gesommeerd, dat ik mijn mond moet dicht houden, anders loop ik en mijn familie in gevaar. Daarna werd ik overgeplaatst bij de SSV-Cie om administratie werk te doen.

  Bouterse je snuift dagelijks drugs en je bent schizofrene, welke je denkt dat jij nooit moorden hebt gepleegd. En je bent ook gestraft door god. Kijkt de straf die je dagelijks ondergaat. Je zoon zit gevangen in V.S. (16 jr) en je bent omringt door oplichters, kappers, drugsdealers, misdadigers, financieel-oplichters, dieven, overvallers, smokkelaars, kwadere bedriegers en grootste moordenaar ben jij Bouterse. En al deze personen zitten in jouw geïnstalleerde regering. Al wil je weg van alle ellende die te danken is aan jouw, maar er is geen weg voor terugkeer. Enige wat je kan doen is zelfmoord plegen of dood bloeden.

  Groetjes uit Amsterdam
  Leugenaar Bouterse
  D. Rampadarath
  (Lijfwacht van Rambocus)


  Maak melding

 52. ZIE JE NOU, IEDEREEN GAAT EEN KEERTJE DOOD,
  IN ZIJN EENTJE NATUURLIJK,
  DAAROM IS HET BETER OM BEWUST GEEN GROTE FOUTEN TE MAKEN TIJDENS HET LEVEN,

  IK GELOOF NIET IN GODEN DIE GEMAAKT ZIJN DOOR MENSEN, IK GELOOF NIET IN CUTUUR GOD,,
  IK GELOOF IN DE GOD DIE IEDEREEN EN ALLES HEEFT GEMAAKT, IK KIJK ZELF NAAR MIJN KARMA EN DHARMA, DHARMA IS HET GEDRAG, KARMA IS HET BERDRAG DIE GIJ IN DE TOEKOMST OOK NA DE DOOD ZAL INNEN OF KRIJGEN,


  Maak melding

 53. ik weet zeker dat die zombie [ bouta] heel graag zou willen aftreden…….. maar hij schijt in zn broek voor de gevolgen vanwege al zijn gruweldaden. Hij kan nergens heen dus probeert hij aan de macht te blijven tot ie krepeert. hopelijk gebeurt dat snel ; en dan pas zullen we weer in ons switie sranang gelukkig zijn


  Maak melding

 54. Daar gaat de man die onder andere Wageningen naar de klote heeft geholpen en nog veel meer op zijn kerfstok heeft.
  RIP in de wetenschap verkerende dat jij nu bij de opperrechter verantwoording moet gaan afleggen. Je bent niet alleen, want Bouterse volgt je op de voet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.