Republic Bank Suriname helpt sociale instellingen

11
Republic Bank Suriname helpt vier sociale instellingen

De Republic Bank Suriname heeft deze week haar ‘The power to make a difference’ programma 2016-2017 officieel gelanceerd in Courtyard Marriott. De instelling gaat srd 800.000 investeren in vier sociale instellingen, te weten het Nationaal Stichting Blinde Centrum Suriname (NSBS), Stichting Medische Ondersteuning Gezondheidszorg Suriname (SPAOGS), Sport Associatie Neptunes Suriname en de Stichting Biblionef Suriname (SBS). Gloria Anthony, Managing Director van de Republic Bank Suriname zegt dat de projecten dit jaar worden uitgevoerd. Goed werk verrichten is het doel van dit programma. “Fostering strong partnership is what drives us to keep it going,” laat de banktop weten.Republic Bank Suriname helpt vier sociale instellingen


11 REACTIES

 1. Ach hou toch op. De moskee doet in een dag meer dan jullie in een heel jaar, hahaha. Word dus allen mislims in Suriname. Dan is er geen armoede meer, want moslims geloven in eerlijk en samen delen.
  Tekorten en armoede ontstaan alleen wanneer er niet gedeeld wordt.


  Maak melding

 2. @hebi Boeler,
  “de Heer der Heren, Allah”

  FYI
  Ik heb me indertijd ook proberen te bekeren tot de islam.
  Dus ging ik op zoek naar de Heer der Heren.
  Aan de balie van een 35 verdiepingen hoog kantoorgebouw werd mij gezegd dat ik Allah kon vinden op de 35e verdieping. Liften waren niet aanwezig; gesterkt door mijn vastberadenheid de Almachtige Allah te ontmoeten begon ik aan de bijna onhaalbare klim via de trap.
  Na heel veel rustmomenten, bereikte ik na 3 uur eindelijk de 35e verdieping.
  Na aanbellen werd de deur voor mij geopend en zag tot mijn verbazing de Here God achter zijn mahoniehouten bureau zitten. ‘Ik was eigenlijk op zoek naar Allah’ zei ik bevend tegen God.
  ‘Oooh, dan zit je hier wel zeker goed; gaat u maar even zitten’ antwoordde God, waarna hij op het knopje van zijn microfoon op het bureau drukte en op gebiedende toon sprak: ‘Allah, twee koffie en wel nu!”


  Maak melding

 3. @Le Coq,

  Dat is nou het verschil tussen de God van de christenen en de Heer der Heren, Allah. De Heer der Heren is zelfs bereid het bevel van een gelovige op te volgen, want hij houdt van Zijn gelovigen.
  Je kunt vandaag nog naar de moskee in je buurt gaan om je te bekeren tot de Islam. De Heer der Heren zal je groots ontvangen!


  Maak melding

 4. Vind dit toch zo’n onzinnige prietpraat.Laat een ieder in zijn of haar waarde..van mij hoef je niks.Niemand hoeft mij een richting op te duwen.Ik heb reeds gekozen wordt er zo ziek van al dat gehaal en getrek. So move on.Geen gezeur verder..


  Maak melding

 5. Habi Bullaer is maar een schepper en of je die nu God, Ohm,
  Allah of wat dan ook noemt, zal het allom vertegenwoordige een zorg zijn, alleen arrogante en betweterige in feite domme mensen zullen volhouden dat zij het enige waarachtige geloof hebben en verkondigen


  Maak melding

 6. @ Staartjes,…Weer zo een achterlijke idioten discussie,dat op niks slaat,en niks met de zaak te maken heeft.hou toch jullie BEK dicht stelletje PANNENKOEKEN.


  Maak melding

 7. Habi Bullah@ ( bana-krabber )

  jij bent gewoon een domme weri ede javaan uit Suri.

  gedesillusioneerd dat je niet voldoet voor de 4 maagden zit je achter je tollie ruikende toetsenboard een hoop onzin te tikken. Hahahahahahh

  wordt je niet moe van je zelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.